Evliliğimi kurtarma yada boşanma konusunda bana fikir verebilir misiniz

Toplumumuzda anne baba hakkı beynimize beynimize işleniuor. Aynı caba karı kocanın birbiri üzerine hakkı konusunda gösterilse bunlar olmaz.

Yirumlari okumadim ama belki icindekileri bir kagida döküp ona verebilirsin. Susarak derdini anlatamazsin. Konusmadigin surece karsidaki kisi sorunlarini bilemez. Madem karsisina gecince icini dokemiyorsun ona mektup yaz ya da icini bosalttigin kagidi ver.

Yok eşim istiyor ama ben heleki söz zamanlarda kesinlikle düşünmüyorum

Bende böyle bir surecden geçtim zamanında resmen Sevgi ilgi dilendim adamdan ama baktım olmuyor önce kendimi değiştirdim çok düşündüm gücümü toplayıp boşanma kararı aldım o mu ne yaptı ayni şeyler umursamaz Haller bu tipler değişmez sadece kendini ailesini sever o yüzden konusun baktınız olmadı yol verin gitsin hayat çok kısa ben boşandım oh şükür diyorum şimdi nefes aldığını hissediyorum

Haklısınız dün arkadaş yazılı olarak anlatmayı deneyin dedi akşam eşimin elinede verdim kağit beklentilerimizi yazmadını istedim oda bende yazdık okuduk o benim a sosyal olduğumu misafir gelince hızlı normalde yavaş hareket ettiğimi (doğru) annesine gitmediğimi falan yazmiş kısacasi benden beklentisi annesi diyebilirim bende buraya yazdiğim gibi daha ayrıntılı yazdım okudu birşey demedi ben birşeyler söyledim tek dediği dişim ağriyor kendimi duvarla konuşuyor gibi hissettim bugün kendi ailemle konuşucam ona göre ona aciklayıp gidicem ben daha napabiliceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…