Evliliğimi kurtarmak istiyorum

melek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
19
0
36
Edirne
Merhaba arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.
Ben 7 yıllık evliyim.eşim 2 defa bana ihanet etmiş güya sadece gezmiş.Sonrada iş yerinden biri bana yardım etmek için eşimin suçlarını ispatlayacağını söyledi.Bende inandımmm. msj yazdım. fakat kendi telefonundan değil arkadasın telefonundan .msj yazdım. fakat bu adam esıme dusmanmış.ve benım msj yadığım kısıyle gızlı askları varmış. ve esı bunu yakalamış. esıne benım adımı vermış.eşi ailemi eşimi, eşimin kendi ailesini aramış kıyametler koptu. Fakat suclu olmadım diye evimi terketmedım her şeylerı cektım sımdı nasıl davranmalıyım ve evlılığimi kurtarmak ıstıyorum.bana yardım edermısınız.

hiç bişey anlamadım..Tek anlayabildiğim hafiyelik yapmışsın yüzüne bulaşmış...

canım adam senı ıkı kere aldatmıs ve sen evlılıgını kurtarmak mı ıstıyorsun hala?
garıp tabı....

Ben de anlamadım.Sen kime mesaj yazdın ? Karışık.
Suçun yoksa aklanırsın nasılsa.Telaş etmeden anlat şu işi.

arkadaş yazarken heyecanlandı sanırsam
şu konuyu ayrıntısıyla anlatki derdine derman bulasın

Tek anladığım "eşinin ihanetini ispatlamaya" çalışmış olman.
Kime msj yazdın, kim kime aşık hiç anlamadım oraları.
Ve madem evini terk etmeye niyetin yok, bu hafiyelik neden?

Canım ben iş yerinden birine güvendim eşimin suçlarını bana ıspatlasın diye. Fakat msj yazdım ona eşimin suçlarını bulması için. kendi tel. yazmadım. hat eşimin üstüne gormesın farketmesın dıye.iş yerinden bı bayanın . tel. yazdımmm. msj yazdığım tel. nun sahıbıyle o adamında ılışkısı varmış. yakalanınca esıne tum sucu bana atmış. olaylar karıstı yanı.Aklandım ben ama eşimde hepp bır ıma bır afra tafra hep benı aşalamak ıstercesıne bı tarvır. bıtırmek ıstesemde 7 yasında kızım var o yuzden ne yapıcam bılmıyorum sızlerden yardım ıstıyorummm

Tek anladığım "eşinin ihanetini ispatlamaya" çalışmış olman.
Kime msj yazdın, kim kime aşık hiç anlamadım oraları.
Ve madem evini terk etmeye niyetin yok, bu hafiyelik neden?

Canım cunkı eşimde hep kendını beğenme bana karsı bır aşalama kompleksi. tek varlığı aılesı gıbı davranma ona bunların cezasını cektırmektı

O adamla O kadın eşinin işyerindeki arkadaşları değil mi ?
Ne cesaretle böyle çirkin bir iftira ediyorlar ?
Eşinin parmağı olmasın o işte ? Sana ders vermek için filan...

yok daha nelerr artık?
oranın bır ıs yerı oldugunun farkındalarmı bunlar
nasıl bır ısyerı orası oyle kımın elı kımın cebınde bellı degıl
arkadasım madem evlılıgını bıtırmek ıstemıyorsun ne dıye gırdın boyle ıslere
dıger kadınların yaptıgını yap sende
3 maymunu oyna bıtsın..

esıne ılgılı davran cınsel hayatınızı renklendır falan ıste..
ne dıyeyım sana artık..
aldatıldıgını bıle bıle...

uff!Yeni kalktığım ii9 0l böyleyim3ine anlamadım tel. Dıyıp bırakmıssın tel ne?benım telım senın telın onun telı? Boyle yazarsan kımse care bulamaz kı...

Peki sen nasıl bir tesadüfle eşinin arkadaşının metresinden eşinin arkadaşına ihaneti kanıtlamak için yardım almak üzere mesaj atıyorsun ? Başka kişi mi kalmamıştı?

Ne yazdığımı ben bile anlamadım ama siz anlarsınız gibi geliyor çünkü sizin dilinizle yazdım ?

aldatıldığını zaten biliosun, evliliğe de devam etmek istiosun, daha niye suyu bulandırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…