Evliliğimi kurtarmak istiyorum

Aldatılmakta aklandığım halde hala bıseyler ıma etmeye calışarak benı ezmeye calışması zoruma gidıyo

1 - eşin seni aldatmış
2 - eşin seni yine aldatmış
3- birisi sana yardım etmiş ama o da eşini iş yerinden birisiyle aldatıyormuş.
4 - sen hafiyelik yapayım derken herşeyi eline yüzüne bulaştırmışsın ve suçlu duruma düşmüşsün.
5 - sonra bu konuda suçsuz olduğun anlaşılmış aklanmışsın
6 - eşin sana tavır yapıyor
eeeeee bunun sonucunda sen niye bu kadar üzülüyorsun evliliğimi nasıl kurtarırım diyorsun? demiyorsun kii beni asıl aldatan sensin, afralarına tafralarına niye bu kadar üzülüyorsun kiiii. bırakkk konuşsun dursun sen ne kadar onu dikkate alırsan o daha bi afralanır. Bırak kendi halinde konuşsun dursun tepki vermeeee.

vallahı anladıysam ne olayım
ee arkadasım esın senınle beraber degılmı sımdı
aldatan o suclu olan sen
aldtan o ıma edılıp gururu kırılan sensın

ne ıstıyorsun ben anlamadım kı vallah...

Akşam tepki vermedim ne halın varsa gor yeter dayanımıyorum bıtersede bıtsın ben senın tum haltlarına göz yumdum dedım ben senı uzmek ıstemıyoorum kaybetmek ıstemıyorum dıye kıvırmaya başladı

evt beraber o zaman bırak gıt benı dedım duymadı bıle o benden vazgecmek ıstemıyomuş

evt beraber o zaman bırak gıt benı dedım duymadı bıle o benden vazgecmek ıstemıyomuş

Eeee adam sizden vazgeçmek istemiyorsa evliliğinizi neden kurtarmaya çalışıyorsunuz?
Demek ki adamın da sizin de boşanma gibi niyetiniz yok..
Devam etseniz aynen böyle..

Eeee adam sizden vazgeçmek istemiyorsa evliliğinizi neden kurtarmaya çalışıyorsunuz?
Demek ki adamın da sizin de boşanma gibi niyetiniz yok..
Devam etseniz aynen böyle..

onun derdı lalecığım vazgecmeyecekse boyle yaparak uzup kırmakmı evlığın bıtmesı değil derdım huzur mutluk

bence eşin ve arkaşlarının çirkinliklerini, ahlak anlayışlarnı bir kenara bırakıp, sen iyice bir düşün taşın..
hayattan, mutluluktan huzurdan anladığım ne diye sor kendine. en önemlisi de bir eş'ten..
aldatılmak mesela üstlik bir kaç defa aldatılmak senin için ne ifade ediyor..
seni aldatan, bir de üstüne blöf yapan bir eşle mi hayat sürmek istiyorsun yoksa aksi mi?
buna karar vermelisin öncelikle..
boşver eşini
arkadaşını
metresini falan
"kendine" bak..

Son düzenleme:
Galıba hala cok hataları var kapatmaya clışmak ıcın bu sekılde davranıyo ayrılalım dıyorum yok ben senden ayrılmam ben sana ınaıyorum dıyo

oyleyse al karsina guzelce konus madem ayrilmam diyor ozaman hareketlerinede bir son vermeli hakkinda hayilisi canim

ya canım huzurmu kalmıs allah askına
sen kafandakı seslerı sustursanda kalbındekı seslerı susturabılecekmısın

bak esınde yanındaymıs
ee daha ne
duymamazlıktan gel soyledıgı lafları
ozaman
baska bır sey dıyemıyorum kı sana

konunun içeriğiyle başlığı hiç uyumlu olmamış...

bence bu konunun başlığıda senin dileğinde "ben bu kocadan nasıl kurtulurum" olmalıymış...

Son düzenleme:
onun derdı lalecığım vazgecmeyecekse boyle yaparak uzup kırmakmı evlığın bıtmesı değil derdım huzur mutluk

Ahhh bir de anlasam neler neler yazacağım da...
Arkadaşım neden anlaşılır şekilde cümle kurmuyorsunuz?

4. sayfanın sonuna doğru olayları anlamaya başladım daaaaa, konu başlığı ile olayları ilişkilendiremedim.
Adam boşanmak istemiyor, siz boşanmak istemeyen bir adamla olan evliliğinizi kurtarmaya çalışmak istiyorum diye başlık açıyorsunuz.
Zaten yaşadığınız olaylar tam bir dallas dizisine dönmüş. Eşiniz 2 kere aldatmış, çorba gibi bir olayın içine düşmüşsünüz.
Ki ben hala eşinizin foyasını meydana çıkartmak isteyen adama neden mesaj çektiğinizi anlamadım. Yani beynim hala orada takıldı durdu. Sonra bu yazdığınız nasıl bir mesajdır ki adamın eşi yakaladığında size iftira attırlar. Yani mesajda ne yazdınız. Her şeyden önce ben bunları manyak gibi merak ediyorum.
Mesajda ne yazdığınızı söylerseniz inanın çatlamaktan kurtulucam.
Ayrıca madem her şeye rağmen eşiniz boşanmak istemiyor devam edin evliliğinize o zaman.
Huzur istiyorsanız da bence unutun. Çünkü aldatmayı alışkanlık haline getirmiş bir adam emin olun ki bundan sonrada aldatmaya devam edecektir. Yani huzuru zor bulursunuz gibime geliyor.

kocam benden vazgeçmiyor kısmına inanmadım..
çünkü başlığınız sizi ele veriyor...
ortada yalan dolan bir başlık var...
çok telaşlı cümleler kurmuşsunuz..
belliki sizde de kabahat var..

ya ben anlayamıyorum bu bayanları

okurken konuyu midem kalktı resmen. o onu aldatmış, öbürü berikiyele yatmış. ne bu ya.

siz niye çalışıyorsunuz veya bayanlar niye çalışıyor hayatta. sorsanız tüm bayanlar " kendi ayaklarımızın üstünde durmak için der" ama iş aldatılıp, dayak yenilip ayrılma mevzusuna gelince "nasıl ayrılayım çocuk var, yok geçinem falan filana" geliyor.

akıl sır erdiremiyorum kimseye ya

"Evliliğimi kurtarmak istiyorum" diye kocan yazsa anlarım da, sen niye bunun derdindesin onu anlamadım..

Yaniii...Bu konuları okurken hiç bu kadar güleceğimi tahmin etmemiştim.Acaba benim anlama özrüm mü var diye düşünürken baktım ilk 4 sayfa anlamayan arkadaşlarla dolu...
ve herkes birşeyler anlamaya çalışıyor...
Şimdiiii...
1-Sen bu eşinin düşmanı olan adamı nerde buldun?
2-Adamın metresi olan kadınla msj çekecek kadar yakın mıydın?
3-Bu adam neden sana iftira attı?Ayşe yerine Fatma olsaydı durum değişecek miydi?
4-Senin aklandığın konu neydi?
5-Msjın içeriği neydi?
Şu anda aklıma gelenler bunlar.. haaaaa
6-Bu evliliği kurataracak olan senin kocan...Neden kocan değil de sen çırpınıyorsun?
Kurtarmaya niyeti yoksa Yallahhhhh...sana da yazık arkadaşım Allah Allah yaa

Vay anasını sayın seyirciler, ne eşmiş ya bulunmaz hint kumaşı bırakılmaz atsan atılmaz satsan satılmaz.
Çocuğuna gelince onun için ayrılamam filan demeyin nolur ne kendinizi kandırın ne bizi... Biz kanmıyoruz hoş ya, gene de inandık diyelim.
Herkesin evliliği kendine kıymetli, evli olanların başı göğe ermediği gibi bekarların da kafaları toprağa gömülü yaşamıyorlar.
Evliliğiniz aldatma yoluna girmişse bu çukurdan çıkamazsınız, çıkmak istedikçe saplanırsınız.
Ben bunları boşuna söylediğimi de biliyorum bu da ayrı mevzu ama gene de okuyun istiyorum :
Sizin evliliğinizden ne köy olur ne kasaba...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gerçekten anlatamadım haklısınız. Olay şu ben eşim görüp açığını aradığımı görmesin diye iş

yerininn sekreterinin tel. den başkasına msj yazdım.çünki o bana cok ıyı davranıp eşimin tum foyalarını cıkarıcam dıyodu aptalca ınandım . bana bu olayları ıspatlıyacam diyenen kısı ve sekreter zaten cok oncelerden berı sevgılıymıs.benım sucum olsa aklandım demem ıkısıde olayı ıtıraf ettıler.
Evliğimide kurtarmak ıstıyorumu ben yazmadımmm. sonuç olarak kurtarmak yada boşanmak umrumda değil sadece sımdı esıme nasıl davranmalıyım. ayrılmalımıyım.kararlarım ne olmalı sadece sızlerden bunun ıcın yardım ıstedımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…