Aldatılmakta aklandığım halde hala bıseyler ıma etmeye calışarak benı ezmeye calışması zoruma gidıyo
1 - eşin seni aldatmış
2 - eşin seni yine aldatmış
3- birisi sana yardım etmiş ama o da eşini iş yerinden birisiyle aldatıyormuş.
4 - sen hafiyelik yapayım derken herşeyi eline yüzüne bulaştırmışsın ve suçlu duruma düşmüşsün.
5 - sonra bu konuda suçsuz olduğun anlaşılmış aklanmışsın
6 - eşin sana tavır yapıyor
eeeeee bunun sonucunda sen niye bu kadar üzülüyorsun evliliğimi nasıl kurtarırım diyorsun? demiyorsun kii beni asıl aldatan sensin, afralarına tafralarına niye bu kadar üzülüyorsun kiiii. bırakkk konuşsun dursun sen ne kadar onu dikkate alırsan o daha bi afralanır. Bırak kendi halinde konuşsun dursun tepki vermeeee.
vallahı anladıysam ne olayım
ee arkadasım esın senınle beraber degılmı sımdı
aldatan o suclu olan sen
aldtan o ıma edılıp gururu kırılan sensın
ne ıstıyorsun ben anlamadım kı vallah...
evt beraber o zaman bırak gıt benı dedım duymadı bıle o benden vazgecmek ıstemıyomuş
Bu işte bir bit yeniği var.
Kimseyi tanımazsın etmezsin.Onlar hepsi tanışıyor.
Sana tuzak mı kurmuşlar nedir ?
Ortada çapkınlıktan sabıkalı bir eş var.
Burnuma pis kokular geldi.
Eeee adam sizden vazgeçmek istemiyorsa evliliğinizi neden kurtarmaya çalışıyorsunuz?
Demek ki adamın da sizin de boşanma gibi niyetiniz yok..
Devam etseniz aynen böyle..
evt beraber o zaman bırak gıt benı dedım duymadı bıle o benden vazgecmek ıstemıyomuş
Galıba hala cok hataları var kapatmaya clışmak ıcın bu sekılde davranıyo ayrılalım dıyorum yok ben senden ayrılmam ben sana ınaıyorum dıyo
onun derdı lalecığım vazgecmeyecekse boyle yaparak uzup kırmakmı evlığın bıtmesı değil derdım huzur mutluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?