benim telim senin telin onun teli
tam kafayı sıyırmalık
Canım cunkı eşimde hep kendını beğenme bana karsı bır aşalama kompleksi. tek varlığı aılesı gıbı davranma ona bunların cezasını cektırmektı
Eşin seni aldatıyordu.
Kanıtlamak istiyordun.
Eşinin iş yerinde çalışan bir adam sana kanıtlamanda yardım edeceğim dedi.
Sen o adama iş yerinde çalışan başka bir bayanın telefonundan mesaj attın.
Ama senin yardım istediğin adamla bu telefonunu kullandığın bayanın ilişkisi varmış.
Bunlar yakalanınca senin o adamla ilişkin varmış gibi gösterdiler.
Olay çıktı.
Bu mudur?
arkadaşım aldatıldığını biliyorsun ne diye hala evliliğini kurtarmak istiyorsunkiii o seni bu tavrını bildiğinden sesinin çıkarmadığını bildiğinden böyle davranıyor seni aşağılıyor neden buna izin veriyorsunki suçlu olan o neden eziyet çekiyorsunki hem güven olmadan bir evlilik yürür mü? bence yürümez aşıkmısın kocana eğer ki ayrılımayacaksan geçersin karşısına konuşursun bence 1 kere aldatan erkeği affedersen gerisi kesin gelirkiiii seninki 2 kere aldatmış
bence evliliğini kurtarmak istediğini 1 kere değil 10 kere düşün
ben anladimda sen onlarin iliskisi oldugunu bilmiyormuydun bu nasil bir tesadufki tamda msj attigin telefonun sahibi bayanla o adam sevgiliymis? ne karisik bir durum madem aklandin esin neden oyle davraniyor zaten aldatan o bide uste cikmayami calisiyor zaten aldatildigini kabullenmissin nediye bu islere kalkisiyorsunki bende onu anlamadim:44::44:
Ama ben senin derdini anlamadım.
Sen eşinin seni aldatmasından mı dert yanıyorsun?
Yoksa sana iftira atılmış, eşin de laf vuruyormuş. Bu mu ağırına giden?
Aldatılmakta aklandığım halde hala bıseyler ıma etmeye calışarak benı ezmeye calışması zoruma gidıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?