Evliliğimi kurtarmak istiyorum

haklıyken haksız duruma dusmussun nıye arkadan halletmeye calıstın kı bıraz bekleseydın zaten bır acık verırdı.

Bu işte bir bit yeniği var.
Kimseyi tanımazsın etmezsin.Onlar hepsi tanışıyor.
Sana tuzak mı kurmuşlar nedir ?
Ortada çapkınlıktan sabıkalı bir eş var.
Burnuma pis kokular geldi.

eşin seni aldatmış sen boşanmayı düşünmüyorsun
o zaman neden bu işlere giriştin ki:44:aldatıldığını ispatlasan eline ne geçecek
ne gerek var sonra da herşey birbirine karışmış zaten:26:

Tam pembe dizi..

Kimin eli kimin cebinde belli değil.

Bir tane doğru düzgün insan yok mu çevrenizde?

O onu aldatıyor, öteki öbürüne düşman, düşman olduğu adamın karısı da sazan gibi kucağına düşüyor; adama gün doğuyor falan filan ......

Kolaylıklar diliyorum ne diyeyim.

Eşin seni aldatıyordu.
Kanıtlamak istiyordun.
Eşinin iş yerinde çalışan bir adam sana kanıtlamanda yardım edeceğim dedi.
Sen o adama iş yerinde çalışan başka bir bayanın telefonundan mesaj attın.
Ama senin yardım istediğin adamla bu telefonunu kullandığın bayanın ilişkisi varmış.
Bunlar yakalanınca senin o adamla ilişkin varmış gibi gösterdiler.
Olay çıktı.
Bu mudur?

Arkdaşın ne yazdığı anlaşılmıyo, herkes farklı farklı sonuçlar çıkarıyo :))))
Kim kime dumduma

hiç bir şey anlamadım anlayan varsa bide banlatsın ya..arkadaşım tane tane açık açık yaz..sen kime mesaj attın..o kadın kim eşinin düşmanı kim hepsi iç içe anlmadım ya..ben..

ben anladimda sen onlarin iliskisi oldugunu bilmiyormuydun bu nasil bir tesadufki tamda msj attigin telefonun sahibi bayanla o adam sevgiliymis? ne karisik bir durum madem aklandin esin neden oyle davraniyor zaten aldatan o bide uste cikmayami calisiyor zaten aldatildigini kabullenmissin nediye bu islere kalkisiyorsunki bende onu anlamadim:44::44:

arkadaşım aldatıldığını biliyorsun ne diye hala evliliğini kurtarmak istiyorsunkiii o seni bu tavrını bildiğinden sesinin çıkarmadığını bildiğinden böyle davranıyor seni aşağılıyor neden buna izin veriyorsunki suçlu olan o neden eziyet çekiyorsunki hem güven olmadan bir evlilik yürür mü? bence yürümez aşıkmısın kocana eğer ki ayrılımayacaksan geçersin karşısına konuşursun bence 1 kere aldatan erkeği affedersen gerisi kesin gelirkiiii seninki 2 kere aldatmış
bence evliliğini kurtarmak istediğini 1 kere değil 10 kere düşün

aynen canımmmm anlattığın gıbı

Canım haklısın sevdiğimden değil sadece derdım kzım asırı dusukun babasına onun ıcın bıde kızımı benden alıcak dıye korkum var

Ama ben senin derdini anlamadım.
Sen eşinin seni aldatmasından mı dert yanıyorsun?
Yoksa sana iftira atılmış, eşin de laf vuruyormuş. Bu mu ağırına giden?

Galıba hala cok hataları var kapatmaya clışmak ıcın bu sekılde davranıyo ayrılalım dıyorum yok ben senden ayrılmam ben sana ınaıyorum dıyo

Ama ben senin derdini anlamadım.
Sen eşinin seni aldatmasından mı dert yanıyorsun?
Yoksa sana iftira atılmış, eşin de laf vuruyormuş. Bu mu ağırına giden?

Aldatılmakta aklandığım halde hala bıseyler ıma etmeye calışarak benı ezmeye calışması zoruma gidıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…