Ya gerçekten anlatamadım haklısınız. Olay şu ben eşim görüp açığını aradığımı görmesin diye iş
yerininn sekreterinin tel. den başkasına msj yazdım.çünki o bana cok ıyı davranıp eşimin tum foyalarını cıkarıcam dıyodu aptalca ınandım . bana bu olayları ıspatlıyacam diyenen kısı ve sekreter zaten cok oncelerden berı sevgılıymıs.benım sucum olsa aklandım demem ıkısıde olayı ıtıraf ettıler.
Evliğimide kurtarmak ıstıyorumu ben yazmadımmm. sonuç olarak kurtarmak yada boşanmak umrumda değil sadece sımdı esıme nasıl davranmalıyım. ayrılmalımıyım.kararlarım ne olmalı sadece sızlerden bunun ıcın yardım ıstedımmm
onun derdı lalecığım vazgecmeyecekse boyle yaparak uzup kırmakmı evlığın bıtmesı değil derdım huzur mutluk
Merhaba arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum.
Ben 7 yıllık evliyim.eşim 2 defa bana ihanet etmiş güya sadece gezmiş.Sonrada iş yerinden biri bana yardım etmek için eşimin suçlarını ispatlayacağını söyledi.Bende inandımmm. msj yazdım. fakat kendi telefonundan değil arkadasın telefonundan .msj yazdım. fakat bu adam esıme dusmanmış.ve benım msj yadığım kısıyle gızlı askları varmış. ve esı bunu yakalamış. esıne benım adımı vermış.eşi ailemi eşimi, eşimin kendi ailesini aramış kıyametler koptu. Fakat suclu olmadım diye evimi terketmedım her şeylerı cektım sımdı nasıl davranmalıyım ve evlılığimi kurtarmak ıstıyorum.bana yardım edermısınız.
Ya gerçekten anlatamadım haklısınız. Olay şu ben eşim görüp açığını aradığımı görmesin diye iş
yerininn sekreterinin tel. den başkasına msj yazdım.çünki o bana cok ıyı davranıp eşimin tum foyalarını cıkarıcam dıyodu aptalca ınandım . bana bu olayları ıspatlıyacam diyenen kısı ve sekreter zaten cok oncelerden berı sevgılıymıs.benım sucum olsa aklandım demem ıkısıde olayı ıtıraf ettıler.
Evliğimide kurtarmak ıstıyorumu ben yazmadımmm. sonuç olarak kurtarmak yada boşanmak umrumda değil sadece sımdı esıme nasıl davranmalıyım. ayrılmalımıyım.kararlarım ne olmalı sadece sızlerden bunun ıcın yardım ıstedımmm
Yaa arkadaşım konuyu sen açmadın mı? Konu başlığını "evliliğimi kurtarmak istiyorum" diye sen yazmadın mı? Şimdi ben yazmadım diyorsun. İlginç valla.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?