Evliliğimi kurtarmak istiyorum

siz buna evlilik mi diyosunuz ben yeterince ilgilenilmedğim ve bakış acılarımız farklı olduğu için ayrıldım evlilik ruhların ve bedenin bütünlüğüdür sadece aynı evde yasamak değil ki neden kendinize güvenmiyosunuz aklınızdan çıkara bilecek misniz sölyleneleri

arkadaşım demişsin ya "eşime nasıl davranmalıyım, ayrılmalımıyım" diye

eğer bizim lafımızla hareket edeceksen diyorumki hemen "ayrıl" . istersen ben bizim avukatında telefonunu vereyim sana.

ama sen en başta demişsinki "nasıl ayrılayım 7 yaşında kızım var"

biz daha sana ne diyelim

melek123 bari nokta falan koy cümlelerin sonuna. yüklemini öznesini yerleştirmeye çalışırız biz yerlerine.. kusura bakma çorba oluyo yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha önce yazdığım gibi durum normal değil,başka bir iş var işin içinde.
Bence eşin,susup oturman için sana böyle bir oyun yapmış.Bakmış ki fazla eşeliyorsun,sana olta atmış,çirkin bir duruma sürüklemiş.Böylece sen her iki aileye karşı da suçlu (şüpheli) duruma düşmüşsün.Şimdi "sen beni affet,ben seni affedeyim" demek istiyor.

Bence dedim,benim yorumumdur.Fal gibi çünkü yazdıkların.Ben de kendi gördüğümü yazıyorum.

Neden ?
Hiç yoktan bir adam seni arayıp eşinle ilgili ispatlar var diyor.Bu adam eşinin düşmanıymış ama senin haberin yok.
Seni bir şekilde başkasına mesaj yazmaya yönlendiriyorlar.Orasını anlamadım gerçi.Ha adama mesaj yazmışsın,ha sekretere yazmışsın,ne farkederdi ? Eşin nerden bilecekti kime ne mesaj geldiğini ?
Adamın eşi,senin aileni ve eşinin ailesini nasıl arıyor ? Nerden biliyor numaralarını ? Kimse kadına "dur" demiyor mu ?
Eşin,sekreter ve diğer adam aynı işyerinde çalışıyor.Nasıl bir işyeri,bu üçünün nasıl bir arkadaşlıkları var biliyor musun ? Sana böyle bir oyun yapabilirler mi ? Eşin işyerinde bir düşmanı olsa sana anlatmaz mıydı ? Veya sekreterle adamın ilişkisini bilmesi gerekirdi.Bu durumda adamın eşinin sana patlamasını engellemesi lazımdı.Şu an hala bu insanlar birlikte mi çalışıyorlar ? Nasıl yüzyüze bakıyorlar ? Sen işyerine hiç gittin mi ? O adam hakikaten işyerinde mi ???

canim bak senin derdin aslinda ayrilmak degil bir dusunde sonra kararini yaz sen istiyorsunki esin sana tam guvensin o olaydan sonra afra tafra yapiyormusya yapmasin araniz iyi olsun yalnismiyim? kizini dusunuyorsun senden alir diye korkuyorsun yada bosanmak istemiyorsun bunu bilemem ama mutlulugu huzuru bula bilirmisin bulamazsin! adam seni iki kere aldatmis sen hep subheyle yasayacaksin yinede yapiyormu diye hep huzursuz olacaksin iyice dusun bence eger onun lafina inanip aileni toparlamak istiyorsan baska islere kalkisma nasil olsa seni aldattigini biliyorsun ayrilma niyetin olsa zaten ispat aramazsin ayrilmak istemiyorsan arani duzeltmege bak

Yaa arkadaşım konuyu sen açmadın mı? Konu başlığını "evliliğimi kurtarmak istiyorum" diye sen yazmadın mı? Şimdi ben yazmadım diyorsun. İlginç valla.
Ayrıca daha önceden sormuştum, sen o mesajda ne yazdında adamın karısı görüp ortalık karıştı, bir anlatsan.

Mesele düzen bozulmasın meselesi bence. Melek de evliliğinin evlilik olmadığının bilincinde ama düzenini bozmamak için katlanmak istiyor katlanırken neler yapmalıyım diyor sanırım. Melekcim ayırlırsan çalışman gerekecek gerçi maddi durumunu bilmiyorum normal sayarak söylüyorum. Hem çalışırsan sosyal ortamın olur kendine ait bir hayatın olur kafan dağılır . Kızın 7 yaşındaymış okula başlamıştır kreş derdin yok ama manen eşin baba gibi bir baba mı yoksa alakasız mı çocuğuyla yani kızın o olmazsa hayatında ne kadar eksiklik duyar? Eşinin düzelmesini hayal etme düzelmez. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

Gece gece kafam dağılsın diye açıp okuduğum konuya bak, enigma algoritması önünde diz çöker tövbe ister

İşin şakası bir yana, ortada bir adam var eşinizin iş yerinden, ve bir gün durduk yere "sana yardım edeyim" diyor, kabul ediyorsunuz, ve başınıza bunlar geliyor. Benim aklıma ilk gelen şey, eşinizin haksızken haklı olmaya çalışmak istediği için size böyle bir oyun tezgâhlamış olabileceği. Siz tabi o adamla başkası aracılığıyla iletişime geçince işler iyice girift bir hâl aldı, ama neticede yine siz suçlu durumuna düştünüz.

Anlayabildiğim kadarıyla, ben olayı böyle yorumladım.

"Bu bi bubi tuzağı" diyerek de tüy dikeyim

Son düzenleme:
her kadın aldatılınca 7 yaşındaki çocuğunun psikolojisini düşünmeyip evliliğini sonlandırmaz...

evet,adam iki kere aldatmış olabilir -bunu normal görmüyorum,yanlış anlaşılmasın-

karısına,birdaha olmayacağı üzere sözler vermiş,karısısnın güvenini kazanmış olabilir...

kadının,(melek) tekrar bir aldatmanın varlığından şüphe duyarak hafiyelik yapmaya kalkışması doğal...

(kim olsa yapar ! )

sırf eşine delilleri elindeyken ''sen verdiğin sözü tutmadın,tekrar beni aldattın,bunlarda yediğin haltlar..vs..''diyebilmekte olabilir amacı...

MELEK;

'evliliğimi kurtarmak istiyorum ' derken ,evliliğindeki huzuru kastetmişsin,anladım.

eğer evliliğini eskisi gibi yaşayabileceğini düşünüyorsan;eşinin imalarını yok say,eğer sürekli kendini

savunmaya kalkışırsan,adam daha fazla üstüne gelir.haklıyken ezilen taraf sen olursun.

iftira atılmış ve bu iftirayı atanlarda seni aklayacak itirafta bulunmuşlar...hiç üzülme.

hakkında hayırlısı olsun...

Yaa arkadaşım konuyu sen açmadın mı? Konu başlığını "evliliğimi kurtarmak istiyorum" diye sen yazmadın mı? Şimdi ben yazmadım diyorsun. İlginç valla.
.

Konu başlıkları konuyla alakalı değilse veya konu hakkında fikir vermeyen başlık yazılırsa,moderatörler başlığı değiştiriyorlar.Mesela "ne olur yardım edin-acil fikirlerinizi yazın" gibi başlıklar değiştiriliyor.Zannedersem öyle bir başlık yazmıştı konu sahibi.

bu nedir ya...

konu zaten tam bir entirka...kim kiminle nerde nasıl yanı...ahlak sınırı tavan yapmış bence...

konu sahibi zaten bi karasız...türkçende çok kötü ayrıca arkadaşım...bu ne ya anlamak için bütün sayfaları okudum...bi açık secik yaz..tamam kızgınsın gerginsinde..yani vahiy gelmediği için anlayamıyoruz bizde takdir edersin...

bilmiyorum ekonomik özgirliğin var mı ama...bırak sen oadamı ve arkana bakmadan kaç o evden...böle bir ortamda bence çocunuz daha çok acı çeker...anne baba huzursuz mutsuz...birbirlerinin sürekli açıklarını arıyo...sen eşine eşin sana gol atmaya çalışıyo ne oluyo...mutsuzsun...o koca sebi yine yine aldatacak...çünkü bir kere tadını aldı ve sen ilk oseni aldattığında çekip gitmediğin için..adam bi rahat nasıl sa ev de çocuğunun başında zihinyetini aşılamışsın adama...sen bence tek başına bu huzursuz ortamdan uzaklaşarak çocuğunu daha iyi büyütürsün...

kızın babasına düşkünüdr..her kız çocuğu gibi..ama sizin ayrılmanız demek babasıyla kızının da yarılması demek değil sonuçta...

Ya canım 2 qündür okuyorum tek anladğm aldatlmssn ve mesaj olayı var ama kim kime atms inan anlamadm. Sana qelince aldatldqnı bile bile devam etmek istyosan et ama sürekli aklna gelecek affedeblck msn? Eğer ekonomik özgrlğün böyle karaktersz bi adama katlanma derm..

Üzgünüm ama 2 kere aldatma varsa bi evlilikte, kurtarılamaz bence hiç bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…