Üç yıl önce eşimle severek evlendik. Eşim daha önce bı evlilik yapmış iki çocuğu olan,ben ise hiç evlenmemiş biriydim . Eşimin ailesiyle surtusmelerimiz daha evlenmeden başladı. Açıkçası annemin de çok tasvip ettiği bir evlilik değildi ama ona rağmen eşime hicbisey hissettirmedi. Oğlu gibi davrandı hep. 17 günlük evliyken geri geldim annemin evine. Eski düzenini özlediğini söyledi bana. Eski karısıyla barıştı,benim mobilyamda eski karısı oturdu. Üç ay sonra beni özlediğini söyleyerek geri döndü affettim. Bı sure böyle gitti. Evimizden annemin yanına taşınmak zorunda kaldık. Annemle araları iyiydi. Bı gün bile kendini iç guveysi gibi hissetmedi. Kayinvalidem ve görümcem sürekli beni eşime karşı kotuluyorlardi. Kayinvalidem bana anneme kardeşime sürekli hakaret ediyordu ki annem yüzlerini en son düğünde görmüştü. Bu süre zarfı içinde ben hamile kaldım. Annemle eşim bir konu yüzünden tartıştı. Eşim annesiyle görünüyorum diye bana sürekli baskı yapmaya beni hamile halimle aglatip üzmeye başladı. Ayrılmak istediğimi söyledim. Üç ay sonra tekrar bir araya geldik bebek icin. Eşim düzelir diye umut etmiştim bizim bı ailemiz olacak çocuğumuz olacak diye. Eşim annesine çok düşkün onu ne hallere düşürdüler ıssız bıraktılar beş kuruş destek olmadılar yeri geldi eşimin sigarasina kadar annem aldı ama yine kötü oldu. En son bebek için barıştık. Ben onun ailesiyle o da benim ailemle görusmuyordu. Kirada oturuyoduk eşim ben kışın kira veremem annemlerin oraya gidelim dedi. Ben tabi kabul etmedim. Eşim bu evin reisi bensem bu çocuğun babası bensem senin kocansam benimle geleceksin. Annenle disarda görüşmeye çeksin,annemle görüş bak annem değişti,sen sopaya karşı kosuyosun vs. Dedi . Bebeğim kucağımda emzirirken deli gibi bagrindi evde. Ne hamileligimi ne lohusaligimi bildim yani. Şimdi annemin evindeyim,yine. Eşim özür diledi ve barismak istediğini söylüyor. Bebeğim 4,5 aylık . Düzelir dedim ama düzelmiyor varsa yoksa annesi ve diğer çocukları.her seferinde anneme sığındım o da beni hiç geri çevirmedi. Eğer tekrar dönersen beni sil diyor. Bu adam düzgün olsa evliliğinin bitmesini neden isteyeyim diyor. Çok kararsızım,ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve kimseye anlatamiyorum Ne yapmalıyım?