Evliliğimi kurtarmayı mıyım?

Sizinle 17 günlük evliyken eski karısıyla barışmasını nasıl hazmettiniz? Ben zaten ondan sonrasını okumadım.

Kararsız kaldığım konu çocuğumu bu da netleşti zaten. Benimki alışkanlık sanırım gözümü onda açmış olmam

Tamam da suanki duruma odaklı cevaplasanız çünkü zaten olan oldu geriye dönülmuyor maalesef

Yapılması gerekenin çok açık olduğunu düşünüyorum hanımefendi. Evet, daha ilk seferinde eski karısına dönmesi ve sizin bunu affetmiş olmanızın bi geri dönüşü yoktu peki ya sonrakilerin? Açıkcası seviyodum gözüm kördü gibi bi açıklamayı nasıl kendinize yakıştırıyosunuz anlamadım. Sevgi böyle bişey değil çünkü. Başlığınızdan da halen daha kafanızın karışık olduğunu anlıyorum, affetmek için cesaret, bi umut aradığınızı düşünüyorum. Yoksa konunuzun içeriği böyle olmazdı. En başında sizin bu adamı kafanızda bitirmeniz gerekli. Bitmemiş ki ne çözümü sunalım size. Niye kendinize bunu yaptığınızı sorun ve hatalarınıza sebep aramayı bırakın, o zaman zaten bu adamı bitireceksiniz. Affettim seviyodum, affetim çünkü bana sahip çıktı vs ben bunu bi kadın olarak kabul etmiyorum. Bir erkeğin sahip çıkılmasına muhtaç değilsiniz bakın kapı gibi anneniz var napsın daha kadın size. Hele böyle bi adama hiç muhtaç değilsiniz. Şimdi evliliğinizi kurtarmak istiyosanız buyrun fakat ben kurtarılmaya layık bi evlilik göremiyorum ortada. Sizden gururunuzu artık ayaklar altına almamanızı ve gidip boşanmanızı isteyebilirim.
Ayrıca burdaki olumsuz yorumlar sizi kınamak için değil, gerçekten bu kadar hatayı özellikle değmeyen bi adam için nasıl yaptığınızı sorgulamaktır eminim. Kucağınızdaki çocuğa yazık ona bari çektirmeyin bu adamı allah aşkına.

Işte bende dinlemedim ve şuan bu vaziyetteyim. Boşanma kararını alıp uygulamaya koymanız uzun sürdü mü
O adam benden boşanmak istediği için çocuk da olmayınca davayı açtım. Psikolojik olarak zorluyor tabi. Yuvam dağıldı. Bazen özlüyorum. Ama yapacak birşey yok hayat devam ediyor. Is güç dua etmekle vakit geçiyor. Bir de kendime daha çok bakıyorum. Cilt bakımı. Kuaför. Diyet yapmaya calisiyorum. Spor yapıyorum derken kendime vakit ayırmış oluyorum.

O adam benden boşanmak istediği için çocuk da olmayınca davayı açtım. Psikolojik olarak zorluyor tabi. Yuvam dağıldı. Bazen özlüyorum. Ama yapacak birşey yok hayat devam ediyor. Is güç dua etmekle vakit geçiyor. Bir de kendime daha çok bakıyorum. Cilt bakımı. Kuaför. Diyet yapmaya calisiyorum. Spor yapıyorum derken kendime vakit ayırmış oluyorum.
Peki dava acalı çok oldu mu , yada kararınızda bi değişiklik var mı

Peki dava acalı çok oldu mu , yada kararınızda bi değişiklik var mı
Evlilik 1 yıldan kısa süreli olduğu için tipik anlaşmalı boşanma olmadı. Evliliğimiz sırasında alınan arabaya dava açtım o yuzden biraz zorluk cikariyor. Ama bosanma olacak. Bu adam benimle bir kac kez alay etti. Dönecem diye ben hazırlandım bekledim. Ama gelmedi.

Evlilik 1 yıldan kısa süreli olduğu için tipik anlaşmalı boşanma olmadı. Evliliğimiz sırasında alınan arabaya dava açtım o yuzden biraz zorluk cikariyor. Ama bosanma olacak. Bu adam benimle bir kac kez alay etti. Dönecem diye ben hazırlandım bekledim. Ama gelmedi.
Bunları bende yaşadım gerçekten çok zor,sizi o kadar iyi anlıyorum ki

Guzel kardesim sen aklini peynir ekmekle mi yedin? Boyle bir evlilige nur topu gibi bir bebekle taclandirmak zaten akillara ziyan. Kendin etmis kendin bulmussun. Sizin gibilere acimiyorum. Hala kararsizim diyorsun git tedavi ol Allah rizasi icin bebegin icin destek al zira saglikli dusunemiyorsun.

He bu evliligi ne yap et kurtar gozunu seveyim toplum olarak boyle evliliklere cok ihtiyacimiz var. Boyle yetisen cocuklara da.

Kendinize kiymet verin lutfen ya eşim bana bagirdi diye dunyayi yiktim gecenlerde bana bagiramazsin diye bu dahi bana hakaret geldi. Kendinizi onemseyin yok beceremiyorum diyorsaniz bebeginizi onemseyin ve size gram kiymet vermeyen bu adami salın artik. Siz bu yapilan muameleyi kendinize reva mi goruyorsuz?

Anneni dinliceksin
Sağlam papuç olsa
Senle evliyken eski karısını eve almazdı.
'Ya seni aldatmış işte.
Özledim gel.
Özledim git.
Bu ne kardeşim.
Sen bunu mu hakediyorsun gerçekten.
Hayır keisnlikle hayır...
O çocuğun babası olabilir ama sahibi değil.
Seninde sahibin değil
Istemedigin seyelri kabul etmek
Onu beslemek zorunda değilsin.

Bu nasıl bir öz guvensizlik, nasıl bir gurursuzluk? Adam seni sevmiyooooooooooooooooorrrrr , resmen sana ihanet etmişşşşşşşşsş. Sana bir evlilikte verilebilecek en ağır acıları vermiiiiiiiiiş. Alooooooo kendine gel kendine dünyaya aramıza dön. Elin haysiyetsiz karaktersiz adamı için seni de geçtim o anne perişan edilir mi? Nasıl miden var yaa evliliğini kurtarmaktan bahsediyorsun? Gerçekten aklım almıyor

Tamam da suanki duruma odaklı cevaplasanız çünkü zaten olan oldu geriye dönülmuyor maalesef
Şu andaki duruma odaklı yorum yapılacak bir konu yokki çünkü şimdiki durumunuzun sebebi geçmiş.Annenize yazık böle bir adama güvenilmez ne demek 17 günlük evliyken sizi gönderip eski eşiyle yaşaması.Benim anlamadığım o eşyalar ne oldu?Evet kolay değil sizin için ama ben olsam güvenip dönemem

Anneni dinle. ="Ecedl, post: 61486996, member: 964521"]
Üç yıl önce eşimle severek evlendik. Eşim daha önce bı evlilik yapmış iki çocuğu olan,ben ise hiç evlenmemiş biriydim . Eşimin ailesiyle surtusmelerimiz daha evlenmeden başladı. Açıkçası annemin de çok tasvip ettiği bir evlilik değildi ama ona rağmen eşime hicbisey hissettirmedi. Oğlu gibi davrandı hep. 17 günlük evliyken geri geldim annemin evine. Eski düzenini özlediğini söyledi bana. Eski karısıyla barıştı,benim mobilyamda eski karısı oturdu. Üç ay sonra beni özlediğini söyleyerek geri döndü affettim. Bı sure böyle gitti. Evimizden annemin yanına taşınmak zorunda kaldık. Annemle araları iyiydi. Bı gün bile kendini iç guveysi gibi hissetmedi. Kayinvalidem ve görümcem sürekli beni eşime karşı kotuluyorlardi. Kayinvalidem bana anneme kardeşime sürekli hakaret ediyordu ki annem yüzlerini en son düğünde görmüştü. Bu süre zarfı içinde ben hamile kaldım. Annemle eşim bir konu yüzünden tartıştı. Eşim annesiyle görünüyorum diye bana sürekli baskı yapmaya beni hamile halimle aglatip üzmeye başladı. Ayrılmak istediğimi söyledim. Üç ay sonra tekrar bir araya geldik bebek icin. Eşim düzelir diye umut etmiştim bizim bı ailemiz olacak çocuğumuz olacak diye. Eşim annesine çok düşkün onu ne hallere düşürdüler ıssız bıraktılar beş kuruş destek olmadılar yeri geldi eşimin sigarasina kadar annem aldı ama yine kötü oldu. En son bebek için barıştık. Ben onun ailesiyle o da benim ailemle görusmuyordu. Kirada oturuyoduk eşim ben kışın kira veremem annemlerin oraya gidelim dedi. Ben tabi kabul etmedim. Eşim bu evin reisi bensem bu çocuğun babası bensem senin kocansam benimle geleceksin. Annenle disarda görüşmeye çeksin,annemle görüş bak annem değişti,sen sopaya karşı kosuyosun vs. Dedi . Bebeğim kucağımda emzirirken deli gibi bagrindi evde. Ne hamileligimi ne lohusaligimi bildim yani. Şimdi annemin evindeyim,yine. Eşim özür diledi ve barismak istediğini söylüyor. Bebeğim 4,5 aylık . Düzelir dedim ama düzelmiyor varsa yoksa annesi ve diğer çocukları.her seferinde anneme sığındım o da beni hiç geri çevirmedi. Eğer tekrar dönersen beni sil diyor. Bu adam düzgün olsa evliliğinin bitmesini neden isteyeyim diyor. Çok kararsızım,ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve kimseye anlatamiyorum Ne yapmalıyım?
[/QUOTE]
Anneni

Üç yıl önce eşimle severek evlendik. Eşim daha önce bı evlilik yapmış iki çocuğu olan,ben ise hiç evlenmemiş biriydim . Eşimin ailesiyle surtusmelerimiz daha evlenmeden başladı. Açıkçası annemin de çok tasvip ettiği bir evlilik değildi ama ona rağmen eşime hicbisey hissettirmedi. Oğlu gibi davrandı hep. 17 günlük evliyken geri geldim annemin evine. Eski düzenini özlediğini söyledi bana. Eski karısıyla barıştı,benim mobilyamda eski karısı oturdu. Üç ay sonra beni özlediğini söyleyerek geri döndü affettim. Bı sure böyle gitti. Evimizden annemin yanına taşınmak zorunda kaldık. Annemle araları iyiydi. Bı gün bile kendini iç guveysi gibi hissetmedi. Kayinvalidem ve görümcem sürekli beni eşime karşı kotuluyorlardi. Kayinvalidem bana anneme kardeşime sürekli hakaret ediyordu ki annem yüzlerini en son düğünde görmüştü. Bu süre zarfı içinde ben hamile kaldım. Annemle eşim bir konu yüzünden tartıştı. Eşim annesiyle görünüyorum diye bana sürekli baskı yapmaya beni hamile halimle aglatip üzmeye başladı. Ayrılmak istediğimi söyledim. Üç ay sonra tekrar bir araya geldik bebek icin. Eşim düzelir diye umut etmiştim bizim bı ailemiz olacak çocuğumuz olacak diye. Eşim annesine çok düşkün onu ne hallere düşürdüler ıssız bıraktılar beş kuruş destek olmadılar yeri geldi eşimin sigarasina kadar annem aldı ama yine kötü oldu. En son bebek için barıştık. Ben onun ailesiyle o da benim ailemle görusmuyordu. Kirada oturuyoduk eşim ben kışın kira veremem annemlerin oraya gidelim dedi. Ben tabi kabul etmedim. Eşim bu evin reisi bensem bu çocuğun babası bensem senin kocansam benimle geleceksin. Annenle disarda görüşmeye çeksin,annemle görüş bak annem değişti,sen sopaya karşı kosuyosun vs. Dedi . Bebeğim kucağımda emzirirken deli gibi bagrindi evde. Ne hamileligimi ne lohusaligimi bildim yani. Şimdi annemin evindeyim,yine. Eşim özür diledi ve barismak istediğini söylüyor. Bebeğim 4,5 aylık . Düzelir dedim ama düzelmiyor varsa yoksa annesi ve diğer çocukları.her seferinde anneme sığındım o da beni hiç geri çevirmedi. Eğer tekrar dönersen beni sil diyor. Bu adam düzgün olsa evliliğinin bitmesini neden isteyeyim diyor. Çok kararsızım,ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve kimseye anlatamiyorum Ne yapmalıyım?
Malesefffff evliliği iki kişi sanıyoruz ama öyle değil sadece eşinizle değil ailesiylede evleniyorsunuz unutmayın!.😒 olgun insanlar olsalardı oğullarının yuvalarını dağıtmazlardı ama hiçbişey tek taraflı yapılmıyor nasıl derseniz karşılıklı birbirinizi yıpratıyorsunuz sonuç bu ! Hic bi şekilde eşinizin ailesini eşine veya çevresine kotulemeyin bu sadece onlar ne yaparsa yapsın siZ suçlu olursunuz hata başta yapılıyor kırılıp üzüldüğünü bise olunca oturup eşinizle sarılarak şu beni çok kırdı ben saygımi kaybetmek istemiyorum onlar benimde ailem diyip iyilikle konuşmak en doğrusu aksi taktirde kavga sadece cephe aldırıyor karışınızda ki insanı size karşı kavga ederek bu gune kadar hiçbişe çözülememiştir eğer kopan giden bitenbiseyler varsa evet çok zor gerçekten çok zor ama yeni bir yol çizmeniz gerekiyor

herşeyden önce o 4.5 aylık bebeğiniz adına üzüldüm.. zaten en başından yanlış yapmışsınız.. sonra çorap söküğü gibi o yanlışlar devam etmiş.. bebeğinize ve annenize en büyük haksızlığı yapıyorsunuz.. bence bir an önce boşanın ve bu ilişkiyi sonlandırıp hayatınıza bakın... ayaklarınızın üstünde durun cocuğunuza bakın... hayatı kendinize annenize ve en çokta bebeğinize zindan etmeyin

Back
X