- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte bende dinlemedim ve şuan bu vaziyetteyim. Boşanma kararını alıp uygulamaya koymanız uzun sürdü müInan o güzel günleri yaşarken sizin gibi herkes uyardı ama dinlemedim.
Tamam da suanki duruma odaklı cevaplasanız çünkü zaten olan oldu geriye dönülmuyor maalesefSizinle 17 günlük evliyken eski karısıyla barışmasını nasıl hazmettiniz? Ben zaten ondan sonrasını okumadım.
Tamam da suanki duruma odaklı cevaplasanız çünkü zaten olan oldu geriye dönülmuyor maalesef
O adam benden boşanmak istediği için çocuk da olmayınca davayı açtım. Psikolojik olarak zorluyor tabi. Yuvam dağıldı. Bazen özlüyorum. Ama yapacak birşey yok hayat devam ediyor. Is güç dua etmekle vakit geçiyor. Bir de kendime daha çok bakıyorum. Cilt bakımı. Kuaför. Diyet yapmaya calisiyorum. Spor yapıyorum derken kendime vakit ayırmış oluyorum.Işte bende dinlemedim ve şuan bu vaziyetteyim. Boşanma kararını alıp uygulamaya koymanız uzun sürdü mü
Peki dava acalı çok oldu mu , yada kararınızda bi değişiklik var mıO adam benden boşanmak istediği için çocuk da olmayınca davayı açtım. Psikolojik olarak zorluyor tabi. Yuvam dağıldı. Bazen özlüyorum. Ama yapacak birşey yok hayat devam ediyor. Is güç dua etmekle vakit geçiyor. Bir de kendime daha çok bakıyorum. Cilt bakımı. Kuaför. Diyet yapmaya calisiyorum. Spor yapıyorum derken kendime vakit ayırmış oluyorum.
Evlilik 1 yıldan kısa süreli olduğu için tipik anlaşmalı boşanma olmadı. Evliliğimiz sırasında alınan arabaya dava açtım o yuzden biraz zorluk cikariyor. Ama bosanma olacak. Bu adam benimle bir kac kez alay etti. Dönecem diye ben hazırlandım bekledim. Ama gelmedi.Peki dava acalı çok oldu mu , yada kararınızda bi değişiklik var mı
Bunları bende yaşadım gerçekten çok zor,sizi o kadar iyi anlıyorum kiEvlilik 1 yıldan kısa süreli olduğu için tipik anlaşmalı boşanma olmadı. Evliliğimiz sırasında alınan arabaya dava açtım o yuzden biraz zorluk cikariyor. Ama bosanma olacak. Bu adam benimle bir kac kez alay etti. Dönecem diye ben hazırlandım bekledim. Ama gelmedi.
Şu andaki duruma odaklı yorum yapılacak bir konu yokki çünkü şimdiki durumunuzun sebebi geçmiş.Annenize yazık böle bir adama güvenilmez ne demek 17 günlük evliyken sizi gönderip eski eşiyle yaşaması.Benim anlamadığım o eşyalar ne oldu?Evet kolay değil sizin için ama ben olsam güvenip dönememTamam da suanki duruma odaklı cevaplasanız çünkü zaten olan oldu geriye dönülmuyor maalesef
Malesefffff evliliği iki kişi sanıyoruz ama öyle değil sadece eşinizle değil ailesiylede evleniyorsunuz unutmayın!.Üç yıl önce eşimle severek evlendik. Eşim daha önce bı evlilik yapmış iki çocuğu olan,ben ise hiç evlenmemiş biriydim . Eşimin ailesiyle surtusmelerimiz daha evlenmeden başladı. Açıkçası annemin de çok tasvip ettiği bir evlilik değildi ama ona rağmen eşime hicbisey hissettirmedi. Oğlu gibi davrandı hep. 17 günlük evliyken geri geldim annemin evine. Eski düzenini özlediğini söyledi bana. Eski karısıyla barıştı,benim mobilyamda eski karısı oturdu. Üç ay sonra beni özlediğini söyleyerek geri döndü affettim. Bı sure böyle gitti. Evimizden annemin yanına taşınmak zorunda kaldık. Annemle araları iyiydi. Bı gün bile kendini iç guveysi gibi hissetmedi. Kayinvalidem ve görümcem sürekli beni eşime karşı kotuluyorlardi. Kayinvalidem bana anneme kardeşime sürekli hakaret ediyordu ki annem yüzlerini en son düğünde görmüştü. Bu süre zarfı içinde ben hamile kaldım. Annemle eşim bir konu yüzünden tartıştı. Eşim annesiyle görünüyorum diye bana sürekli baskı yapmaya beni hamile halimle aglatip üzmeye başladı. Ayrılmak istediğimi söyledim. Üç ay sonra tekrar bir araya geldik bebek icin. Eşim düzelir diye umut etmiştim bizim bı ailemiz olacak çocuğumuz olacak diye. Eşim annesine çok düşkün onu ne hallere düşürdüler ıssız bıraktılar beş kuruş destek olmadılar yeri geldi eşimin sigarasina kadar annem aldı ama yine kötü oldu. En son bebek için barıştık. Ben onun ailesiyle o da benim ailemle görusmuyordu. Kirada oturuyoduk eşim ben kışın kira veremem annemlerin oraya gidelim dedi. Ben tabi kabul etmedim. Eşim bu evin reisi bensem bu çocuğun babası bensem senin kocansam benimle geleceksin. Annenle disarda görüşmeye çeksin,annemle görüş bak annem değişti,sen sopaya karşı kosuyosun vs. Dedi . Bebeğim kucağımda emzirirken deli gibi bagrindi evde. Ne hamileligimi ne lohusaligimi bildim yani. Şimdi annemin evindeyim,yine. Eşim özür diledi ve barismak istediğini söylüyor. Bebeğim 4,5 aylık . Düzelir dedim ama düzelmiyor varsa yoksa annesi ve diğer çocukları.her seferinde anneme sığındım o da beni hiç geri çevirmedi. Eğer tekrar dönersen beni sil diyor. Bu adam düzgün olsa evliliğinin bitmesini neden isteyeyim diyor. Çok kararsızım,ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve kimseye anlatamiyorum Ne yapmalıyım?
herşeyden önce o 4.5 aylık bebeğiniz adına üzüldüm.. zaten en başından yanlış yapmışsınız.. sonra çorap söküğü gibi o yanlışlar devam etmiş.. bebeğinize ve annenize en büyük haksızlığı yapıyorsunuz.. bence bir an önce boşanın ve bu ilişkiyi sonlandırıp hayatınıza bakın... ayaklarınızın üstünde durun cocuğunuza bakın... hayatı kendinize annenize ve en çokta bebeğinize zindan etmeyinÜç yıl önce eşimle severek evlendik. Eşim daha önce bı evlilik yapmış iki çocuğu olan,ben ise hiç evlenmemiş biriydim . Eşimin ailesiyle surtusmelerimiz daha evlenmeden başladı. Açıkçası annemin de çok tasvip ettiği bir evlilik değildi ama ona rağmen eşime hicbisey hissettirmedi. Oğlu gibi davrandı hep. 17 günlük evliyken geri geldim annemin evine. Eski düzenini özlediğini söyledi bana. Eski karısıyla barıştı,benim mobilyamda eski karısı oturdu. Üç ay sonra beni özlediğini söyleyerek geri döndü affettim. Bı sure böyle gitti. Evimizden annemin yanına taşınmak zorunda kaldık. Annemle araları iyiydi. Bı gün bile kendini iç guveysi gibi hissetmedi. Kayinvalidem ve görümcem sürekli beni eşime karşı kotuluyorlardi. Kayinvalidem bana anneme kardeşime sürekli hakaret ediyordu ki annem yüzlerini en son düğünde görmüştü. Bu süre zarfı içinde ben hamile kaldım. Annemle eşim bir konu yüzünden tartıştı. Eşim annesiyle görünüyorum diye bana sürekli baskı yapmaya beni hamile halimle aglatip üzmeye başladı. Ayrılmak istediğimi söyledim. Üç ay sonra tekrar bir araya geldik bebek icin. Eşim düzelir diye umut etmiştim bizim bı ailemiz olacak çocuğumuz olacak diye. Eşim annesine çok düşkün onu ne hallere düşürdüler ıssız bıraktılar beş kuruş destek olmadılar yeri geldi eşimin sigarasina kadar annem aldı ama yine kötü oldu. En son bebek için barıştık. Ben onun ailesiyle o da benim ailemle görusmuyordu. Kirada oturuyoduk eşim ben kışın kira veremem annemlerin oraya gidelim dedi. Ben tabi kabul etmedim. Eşim bu evin reisi bensem bu çocuğun babası bensem senin kocansam benimle geleceksin. Annenle disarda görüşmeye çeksin,annemle görüş bak annem değişti,sen sopaya karşı kosuyosun vs. Dedi . Bebeğim kucağımda emzirirken deli gibi bagrindi evde. Ne hamileligimi ne lohusaligimi bildim yani. Şimdi annemin evindeyim,yine. Eşim özür diledi ve barismak istediğini söylüyor. Bebeğim 4,5 aylık . Düzelir dedim ama düzelmiyor varsa yoksa annesi ve diğer çocukları.her seferinde anneme sığındım o da beni hiç geri çevirmedi. Eğer tekrar dönersen beni sil diyor. Bu adam düzgün olsa evliliğinin bitmesini neden isteyeyim diyor. Çok kararsızım,ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve kimseye anlatamiyorum Ne yapmalıyım?