• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi nasil kurtarabilirim

Ayrilip gitsem ailem bunuda basima kakip durcak zaten ikinci evliligi bunun yuzunden yaptim ben bu da ondan beter cikti. :(

Slm arkadaslar. Lutfen biraz akil verin bana. 2 yillik evliyim 7 aylik kizim var. Ustelik ikinci evliligim. Esim cok yalan soyluyor bana. Surekli akli baska yerlerde. Farkli farkli sosyal med. Hesaplari var. Bi kac defa da yakaladim telefonuna erkek ismiyle kaydediyo kadinlari. Her defasinda benim abarttigimi yersiz kiskanclik yaptigimi soyluyor kac defa ayriligin esigine geldik ailelleri dahil ediyorum en azindan birseyler soylesinler bu huyundan vazgecirsinler diye ama faydasiz. Karsima alip konusuyorum olmuyo. Yuzune vuruyorum olmuyo. Pisikolojim iyice bozuldu. Ayri odalarda yatiyorz iki yabanci gibiyiz elimden geleni yapiyorm. Katlanacak gucum kalmadi. Kizim icin katlaniyorum ama nereye kadar:KK43:
Boşa gitsin deyip yanginla körükle gitmeyecegim ben.Ona sizi kaybetme duygusu yasattirin.Biraz gizemli ve alimli tavirlara girin.Sik sik arkadas konu komsu gezmesine gidin.Telefonunuzu sakiniyormus gibi filan yapın yani biraz da onun icine kurtlar düşsün bakalim nasil olacak

Lise mezunuym bi meslegim yok 27 yasimda
Offf daha genceciksiniz yahu.
Yav biz kızlarımıza neden hayatın evlenip çocuk dogurmaktan ibaret olmadığını anlatamiyoruz...
O zaman evliliginizde ipleri elinize alin.
Kabul etmez diye bir şey yok. Zora koşun. Almayın eve. O gitsin. Kabul edene kadar da gelmesin.

Ayrilip gitsem ailem bunuda basima kakip durcak zaten ikinci evliligi bunun yuzunden yaptim ben bu da ondan beter cikti. :KK43:
Gazel ilk evliligin ne için bitmisti? Allah yardımcın olsun.esinin ilk evliligimi peki? Belki doğum lohusalık etkisi filan birbirinizden uzak kaldiniz.Beraber vakit gecirseniz.Konuşsan kararlar alsaniz

Boşa gitsin deyip yanginla körükle gitmeyecegim ben.Ona sizi kaybetme duygusu yasattirin.Biraz gizemli ve alimli tavirlara girin.Sik sik arkadas konu komsu gezmesine gidin.Telefonunuzu sakiniyormus gibi filan yapın yani biraz da onun icine kurtlar düşsün bakalim nasil olacak
Zaten bi bu kaldi kiskandirmayi dusunuyorum bende telefonuma sifre koydum simdilik pek umursamio

Gazel ilk evliligin ne için bitmisti? Allah yardımcın olsun.esinin ilk evliligimi peki? Belki doğum lohusalık etkisi filan birbirinizden uzak kaldiniz.Beraber vakit gecirseniz.Konuşsan kararlar alsaniz
Ilk esim hirsizlik yapti kendi evimize ustelik. Idda oynamaya baslamis ve paraya ihtiyaci oldugu icin ziynet esyalarimi caldi. Bunu bi polisten duymak beni ayriliga surukledi iste

Toplumun çok büyük sorunu bu ..
Kadınlar kendilerini çaresiz hissediyor ..
Sizi anlıyorum, ikinci evliligimden de ayrılır isem bana şöyle bakarlar böyle bakarlar diye düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz..
Ister Ikinci evlilik olsun ister 12. Evlilik olsun kendinizi bu konuda küçük görmeyin..
Olmamistir, denk gelmemiştir bitmiştir..
Madem ki evliliginizi kurtarmak istiyorsunuz yersiz blofler yapmayın..
Kırmızı gecelik falan da giymeyin..
Konuşun ve uzmana gidin..
Yok gitmem diyor ise de kendinize kizinizla lütfen hayat kurun...

Toplumun çok büyük sorunu bu ..
Kadınlar kendilerini çaresiz hissediyor ..
Sizi anlıyorum, ikinci evliligimden de ayrılır isem bana şöyle bakarlar böyle bakarlar diye düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz..
Ister Ikinci evlilik olsun ister 12. Evlilik olsun kendinizi bu konuda küçük görmeyin..
Olmamistir, denk gelmemiştir bitmiştir..
Madem ki evliliginizi kurtarmak istiyorsunuz yersiz blofler yapmayın..
Kırmızı gecelik falan da giymeyin..
Konuşun ve uzmana gidin..
Yok gitmem diyor ise de kendinize kizinizla lütfen hayat kurun...
Aynen öyle uzman dan yardim almak konusunda pek anlayisli olucani sanmiyorm ama onu da denicem. Bazi arkadaslar sevmedigimi dusunuyor kizim icin katlandigimi dusunuyorlar ama yaniliyorlar kahretsin ki seviyorum sevmesem belki bu kadar kiskanmam ve cabalamam:(

Benim sucum yada degil karsindaki insanin karakterine bagli bu.
Ama bunu sana yapmasina sen izin veriyosun. Her gorup affettigin durumda bi dahaki sefer icin ona kolaylik sagliyosun. Gerekirse bosanmayi goze alip saglam bi rest cekmen lazim. Annem babam cocugum elalem deme, herkes kendi hayatini yasiyor, yasayacak. Bu senin hayatin, kacinci evliligin olursa olsun cekmek zorunda degilsin. sana yazik degil mi?Keyfinden bosanmamissin ikisi de karaktersiz cikmis.

Ama bunu sana yapmasina sen izin veriyosun. Her gorup affettigin durumda bi dahaki sefer icin ona kolaylik sagliyosun. Gerekirse bosanmayi goze alip saglam bi rest cekmen lazim. Annem babam cocugum elalem deme, herkes kendi hayatini yasiyor, yasayacak. Bu senin hayatin, kacinci evliligin olursa olsun cekmek zorunda degilsin. sana yazik degil mi?Keyfinden bosanmamissin ikisi de karaktersiz cikmis.
Bu gidisle zaten bu olacak ki. Ne ben kaldirabilirim bunu onuruma dokunuyo nede o bu durumdan vazgecer. Ki ben cekip gittigimde sunu da yapmadim kurtarmak icin bu evliligi demek istemiyorum. Zaten onun icin burda bi seyler arayisindayim. Kolay vazgecemem ama vazgecersemde geri donusum olmaz. O raddeye geldikten sonra zaten bi kadin vazgecmistir. Kadin vazgecersede isterse dunya batsin dimi

Bu gidisle zaten bu olacak ki. Ne ben kaldirabilirim bunu onuruma dokunuyo nede o bu durumdan vazgecer. Ki ben cekip gittigimde sunu da yapmadim kurtarmak icin bu evliligi demek istemiyorum. Zaten onun icin burda bi seyler arayisindayim. Kolay vazgecemem ama vazgecersemde geri donusum olmaz. O raddeye geldikten sonra zaten bi kadin vazgecmistir. Kadin vazgecersede isterse dunya batsin dimi
Malesef ikinci evliligin de hatali bi secim olmus. Ailen de biraz soylenecektir ama inan ki seni yetistiren insanlarin soylenmesi elin adaminin aptal yerine koymasindan daha iyidir. Adam duzelmez. Tabiki bosanmak zor, hele bi cocukla, hem de 2.kere. seni anliyorum. Ama karsinda senin de dedigin gibi duzeltmek icin caba bile sarfetmeyen adam var. Bu is ancak soyle duzelir bi ihtimal sen ne zaman vazgecersin, resti cekersin, gercekten seni ve cocugunu kaybeder o zaman belki der ki ven naptim. Onun disinda sen yalanlarina inanmadigin halde inanmis gibi yapip sineye cektigin muddetce yaslanana kadar bu boyle devam eder.

Aynen öyle uzman dan yardim almak konusunda pek anlayisli olucani sanmiyorm ama onu da denicem. Bazi arkadaslar sevmedigimi dusunuyor kizim icin katlandigimi dusunuyorlar ama yaniliyorlar kahretsin ki seviyorum sevmesem belki bu kadar kiskanmam ve cabalamam:KK43:
Öyle düşünen benim.
Ilk mesajınıza istinaden dedim. Orada "kızım için katlaniyorum" yazan sızdiniz.
Bu ne demek, kızım olmasa katlanmam demek.

Eşinizin yaptıkları şeyler yenilir yutulur gibi degil bana göre.Bana kalırsa çocuktan ziyade 2. Evliliktende mi döndü diye laf söylerler ve 3. Evliliği yapacak cesareti kendimde bulamam diye diretiyorsunuz bu evlilikte anladığım kadarıyla.Yaşınız daha çok genç ve çoğu kişi bu yaşta ilk evliliğini yapıyor.Mesleginiz olmasa bile uygun bir yer bulup çalışırsanız güvenceniz olursa daha huzurlu olursunuz bence zaten nafaka da verilir.Çünkü daha vakit kaybederseniz hem iş için geç kalırsınız hem de 3. Evliliğin yolu gözükür gibi.Kafasına yatan birini buldu mu ayrılmayacağı ne malüm bu Ada'mın.

Back
X