evliliğimi nasıl kurtarabilirim

ya bana kızmayın da 29 yaşında genç, çıtır, hey maşallah dediğimiz bir hatunsun ne gerek var bunca sorunu taşımaya. bu sorunlar günlük,gelip geçici sorunlar da değil hep, her zaman, sürekli olacak sorunlar. çocuklar büyüyünce apayrı sorunlar çıkacak... kaldırabilecek misin?

1) tek taraflı düzeltmeye çalışmakla olacak iş değil
2) cocukların annesi seninle görüşmelerini istemiyor olması çok çok saçma olan olmuş yaşanmış ve bitmiş. Eşinizinde buna ses çıkarmıyor oluşu 1 hafta boyunca kardeşinde kalması büyük saçmalık
3) Adam düzelmek istemiyor
4 ve en önemlisi bacım kendinden 17 yaş büyük çocuklu bir adamı neden aldın :işsiz:

Siz bu durumu çocuklara olan özlemini sizden çıkartmasına mi bağlıyorsunuz? Neden eve gelmiyorlar ve çocuklar kaç yaşında? Bir de sizinle evlendikten sonra mi farkli şehire taşındı?

evet evlendikten sonra farklı şehirde yaşıyoruz. Çocuklar 17 ve 9 yaşında büyük olan tamamen annesinin etkisinde o eşimle sadece para isterken konuşuyor. küçük olan geliyor babasının yanına anneleri benimle aynı evde kalmamalarını istiyor çocuklarda annelerin lafından çıkmıyor

Kurtaramazsın çünkü kocan seni o kadar çok önemsemiyor gibi geldi bana.
Yani benim aklıma takılan, bu kadar genç yaşta neden 17 yaş büyük ve 2 çocuklu biriyle evlendiniz?

evet evlendikten sonra farklı şehirde yaşıyoruz. Çocuklar 17 ve 9 yaşında büyük olan tamamen annesinin etkisinde o eşimle sadece para isterken konuşuyor. küçük olan geliyor babasının yanına anneleri benimle aynı evde kalmamalarını istiyor çocuklarda annelerin lafından çıkmıyor
Çocuklar babamızı bizden kopardı diye düşünüp onu yansitiyorlarsa o yüzden sordum. Aslinda yaşları da büyük yani anlayabilirlerdi de. Burada eşinizin tutumu onemli ne demek sizin yanınıza gelmesini istemiyor. O benim karım gelir gelir demesi lazım aslinda. Eşinizin eski eşi ile dialogu nasıl?

1) tek taraflı düzeltmeye çalışmakla olacak iş değil
2) cocukların annesi seninle görüşmelerini istemiyor olması çok çok saçma olan olmuş yaşanmış ve bitmiş. Eşinizinde buna ses çıkarmıyor oluşu 1 hafta boyunca kardeşinde kalması büyük saçmalık
3) Adam düzelmek istemiyor
4 ve en önemlisi bacım kendinden 17 yaş büyük çocuklu bir adamı neden aldın :işsiz:

Aşık oldum desem inanırmısın

İkinci evlilik yapan ilk ve tek kisi bu adam değil, eşiniz hiç denge sağlayamamis görünüyor, eğer eşiniz size hak ettiğiniz değeri verseydi evliliğinizi çocuklarına kabullendirmek için çaba gösterirdi. Sizi tamamen dşlamazdı, sizi tanıyabilmeleri için imkan sağlardı, annelerinin onları doldurmalarına izin vermezdi. Tabi bilmediğimiz haklı sebepler olabilir ben genelleme yaptım. Ama devam ederseniz siz üzülürsünüz diye düşünüyorum çünkü ayrılıp ayrılmama kararı bile sadece eşinizin keyfine kalmış.

Çocuklar babamızı bizden kopardı diye düşünüp onu yansitiyorlarsa o yüzden sordum. Aslinda yaşları da büyük yani anlayabilirlerdi de. Burada eşinizin tutumu onemli ne demek sizin yanınıza gelmesini istemiyor. O benim karım gelir gelir demesi lazım aslinda. Eşinizin eski eşi ile dialogu nasıl?

Hiç konuşmuyorlar. Eşim çocuklarını çok özlüyor ve onları kırmak istemiyor (yanlış yaptığını annesi ve kardeşi de söylüyor ama kimseyi dinlemiyor)

Vallaha gün gelecek en güzel yıllarınızi bu adama harcadığınıza yanacaksınız. Çocuklarin bir suçu yok. Esiniz size karşı hatalı. Ve terbiyesizliğe bir kere izin verdikten sonra karşı tarafın toparlanması zor. Siz esinize rest çekseniz bile "güle güle" diyebilir, çünkü öbür tarafta hala onunla barışmaya isteyen bir kadin daha var. Kolay gelsin. Kendinizi bosuna tüketiyorsunuz. Evlilik terapi alın. Daha net görürsünüz

Hâlâ kadın geri dönmek için bir çaba sarfediyor mu? Niye soruyorumbunu. Çocuklarla haber falan yollayıp onları kullanıyor olabilir mi?

Benim babam benden 18 yas buyuk sizin kocaniz sizden 17 yas. Hic mi allahin kulu demedi size napiyosin bacim sen diye. yasli adami almissin basina.

Evliligini kurtaracaksan once kocani al de ki aenon cocigun benim cocugum o cocuklar gelecek bu eve. Onlarla arkadas olacaksınız sonrasi sonra gelir.

Bu durum eğer çocuklarla ilgili ise büyük olan degil ama 9 yaşındaki çocukla arayı düzeltin. Ama sanırım eşiniz sizi kapı dişi görüyor aile olmanıza izin vermiyor. Siz barışsanız da bir müddet çocuk yapmayın bence.

Bu durum eğer çocuklarla ilgili ise büyük olan degil ama 9 yaşındaki çocukla arayı düzeltin. Ama sanırım eşiniz sizi kapı dişi görüyor aile olmanıza izin vermiyor. Siz barışsanız da bir müddet çocuk yapmayın bence.

yazın kahvaltı hazırlamıştım iş yerinde yemişti çocuk ama bu defa börek yaptım onlar için ben yaptım diye yememiş. Biraz zor aramı iyi tutmam

Back
X