Bu arada almanyada yasayan bayan esimin mailine "hadi beni bana anlat" diye bir soru cevap oyunu göndermis. Sorularda: "biz nerde tanistik, ben senin icin neyim" tarzinda sorular var. Esim "oyunda tanistik, sen benim iyi anlastigim birisin, beni güldüren ender bayanlardan birisin" tarzinda birseyler yazmis. Ayrica hemsehri oluyorlarmis. Kadin 33 yasindaymis. Esimde 2 cocuklu dul bir kadin demisti bana.. Dostum, arkadasim havasindalar ama kadin esimi ilk gördügünde yakIsIkli bulmus, buda bu soru cevap oyununda yaziyor. Benim dangalaginda egosu tatmin oldu büyük ihtimal
Esimi takip etmeyecegim zaten derinsscim vazgectim bundan. Seninde dedigin gibi bu saatten sonra o maili ve msn adresini kullanacak degil. 24 saatte onun basinda durup takip edemem, kendimede yakistiramiyorum bunu zaten. Biraktim ne hali varsa görsün. Bir yanlisi varsa Rabbim mutlaka karsima cikaracaktir bunu zaten, ben adim gibi eminim buna. Cekirge bir ziplar, iki ziplar ücüncüde GÜM!
Benim suan tek derdim kendimle. Hala bu evde olmayi kendime yakistiramiyorum. Hazmedemiyorum yapilanlari derinss. Ama yinede burdayim. Kendimden utanmaya basladim artik. Gitmeyi cok ama cok istiyorum. Kapiyi carpip defoluyorum hayatindan istedigin kari kizla istedigin kadar konus diyip cekip gitmek istiyorum. Bu saatten sonrada esime ne derece güvenecegim bilmiyorum. Zaten en basindan beri vardi bir güvensizlik. Hissediyordum birseyleri. Bana yanlis yaptigini hissediyordum ama cok uzaktaydik birbirimize, 1.5 sene hic görüsmedik nisanliyken, neyi nasil ögrenebilirdim?
Yanimda oldugun icin cok sagol canim benim. Bende seni cok öpüyorum..