- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Tabi esim kendini savunuyor arada, ve laflarim fena oturdu, esim sinirlenmeye basladi, ben adam degilmiyim gibilerinden, beni gitmekle tehditmi ediyorsun demeye basladi ve gidiyorsan defol git diyince bende ipler koptu. Kapilari carpip girdim iceri arkamdan geldi. Sonra yataga girdim aradan baya bir zaman gecti ve yanima gelerek "sen bu gece evde kötü bir olay yasattin, nazarmi degdi noldu anlamiyorum ama bana söyledigin son laflardan sonra seninle yataklari ayiriyorum, seni suan eskisi kadar sevmiyorum, hatta hic haketmedigim laflari isittim bana "sen adammisin" demek istedin, ben seni aldatmadim bir yanlisim olmadi, sen beni haksiz yere sucladin" diyerek bagirdi. Bende karsilik verdim. "Sana beni aldattigini söylemedim, arkamdan gizli is cevirdin" dedim. Ve tabi tartisma uzadikca uzadi. Suan o salonda yatiyor ve ben odamdayim. Ben ona ne zaman güvenmeyi ögrenirsem ozaman yataklari birlestirecekmis. 1 saattir ben nasil bir adamla evlendimde kendimi nasilda harcadim diye agliyorum. Kendime kizginim. Yasattiklarina öfkeliyim. Ve hakliyken haksiz duruma düsürülmeye calistigim icin suan bu evi yakasim geliyor. Ben gitmek istiyorum.
sana ceza olsun diye yatak ayırıyor, şuandan sonra seni eskisi gibi sevmiyorum diyor
ne kadar çocukça saçma hareketler
baktı lafla sözle ikna edemeyecek, suç bastırmak derler ya, işi getirdiği noktaya bak