• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin bittigini düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seven bir insanın hamile bir eşini bu kadar yipratacağini sanmıyorum çünkü.
bence asıl nokta burada başlıyor, şimdiye kadar çektiniz, şimdi hop artık hamileyim el üstünde tutulmalıyım moduna girdiniz, ama eşiniz aynı adam hala, keşke ev ortamı/cinsellik vs hepsini bi toparlasaydınız, tekrar lohusalık bebek derken pek toparlayabilecek döneme girebileceğinize sanmıyorum.

Normalde yüzünüze bile bakmayan adam yatakta size nasıl yanaşabilir ki?
Hayır demek diye bir şey var. Tüm görevlerini yerine getirsin de kocalık görevi eksik kalsın.

Konumu silemezsin bir kere, site üye olurken kabul ettiğin koşullarda açık açık yazıyor. Zaten alıntı yapan insanlardan konun okunuyor. Yüzüne bakmayan insanla nasıl sevişiyorsun bu soruya cevap verebilir misin? Zaten ortada oturmamış , bir ay içinde pişman olunmuş evlilik varken koştura koştura doğurmaya karar verirseniz o evlilik daha da oturmaz tabi. Üstüne bir de ikinci

Korunsaydın.. kimse bosanamıyor ama dertliyim diye anlatmak için yazıyor işte. O değil de sevmezsen sevme ya da gecınmemenız bosanmıyacaksanız caresi de olmadıgından umrumda degıl. 2 yaş bebeğe yaramaz denmesi sinir krizlik. Sümsük gibi oturacak.. yada komut kopegı gibi dinleyecek tabi her sozu. Niye dınlemıyorsa..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X