Yaslariniz kac acaba?
Her gördüğün yerde kib'lemeni öneririm.
keşke daha somut şeyler yazsaydın
böyle yapılan yorumlar çok afaki olur
eşin kavganın ertesi günü küslüğü uzatmamak için de bir şey yok gibi davranıyor olabilir
ya da ne çiğ yemiş ne karnı ağırmış edasıyla da davranıyor olabilir
veya çok başka sebepleri vardır
somut şeyler yazarsan daha net cevaplar alabilirsin canım
Ben eşimi seviyorum yılların hatrı derken onun açısından hep bana böyle izlenim bırakıyor. Aileler tanıştı başkası olamaz düşüncesindeydi hep mecburiyet bu yani ama eskisi gibi sevgisinin olduğunu sanmiyorum. yaşımız 25 oldu. hatır için evlenilmez elbet ama tamamen herşeyi anlatamadığım için devrik oluyor bazı şeyler. küçük bir kelimeyi büyüten çifttiz. Ben hep konuşup halletmek istiyorum ama ne zaman konussak konu uzuyor baska yerlere geliyor daha çok kavga ediyoruz.
olayı yaşayan sensin, biz anlattıklarına göre yorum yapabilirizdüşünemedim yazarken hatır dedim dostluk hatrı anladı herkes yardım beklerken şunu yaparsan bunu yaparsan denmesini beklerken okuduğum yorumlar ilginç...
ilk aylar bu tür kavgalar oluyor sonuçta aynı evde yaşamak sorumluluklar varmerhaba arkadaşlar;
Kulubü uzun süredir takım ediyorum birkaç sorunumu da paylaşmıştım. Ben evlendim 4. ayı doldurmak üzereyim ama sanki yıllar geçmiş gibi... 4 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik. Evlenirken biraz mecburiyet, biraz geçen yılların hatrı, birazda sevgi vardı. Yani bu benim için değilde hissettiklerimdi. Şimdi ise kavgalarımız bitmiyor ve nedense heep ben hatalıyım yoruldum artık sabah uyandığında ise hiç birşey olmamış gibi davranması tuz biber oluyor.
Flört döneminde de kavga ederdik ama hatamızı anlardık. Kırılacağımız kelimeler dememeye çalışırdık. Bende değiştim farkındayım ama ona göre ben heep böyleydim.herkesin evliliğimi böyle zamanla düzeliyormu yoksa sonuç hep kötümü bitiyor... anlatacak çok şeyim var ama sizleri bunaltmak istemiyorum. çözümü ağlamakta buluyorum şimdi ise gözlerimi işyerinde açamıyorum. Allahım sen yardım et bize.
Uzun yillar cikan insanlar nedense evliliginde aradigini bulamiyor.uzun yillar cikiyorsunuz zaten cogu sey yasanip tüketiliyor.arada yapilan kavgalar vs yipratiyor iyice...genelde boyle oluyor.bir insani tanimak icin yillar yetmez...insanlar degisebilir cunku.siz zaten 4 senedir evli gibi olmussunuz simdi farkli birsey beklemeyin bence..
Sürekli yaş sormanın mantıklı bir açıklaması var mı?Yaslariniz kac acaba?
istemez olurmuyum kırmamak için ağlamaya verdim artık.. onada aldırmıyor cünki ben hep ne yapıyorsam kendime yapıyorum. sakın olmayı çok istiyorum bikac haftadır susuyorum alttan alıyorum sende haklısın diyorum. ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum yalnış olduğum konuları düzeltmeye çalışıyorum. o normal konuşunca küs kalamıyorum. kırıldığımdan konuşmuyorum o farklı algılıyor küs olduğumda bile eve geldiğimizde işten yemeğini hazırladım. ayrı uyumadım. kendime küstüm gibi birşey oldu yanicnm bu çatışmalar evliliğin ilk zamanlarında görülür emin ol 5 kişiden 3 ü mutlaka yaşar bir ablan olarak öğüt vereyim sakin ve ılımlı ol dört duvar içinde kendi ailemizle çatıştığımız çok şeyler olmuştur farklı kişilik farklı beden ve farklı bir ruhla bir ömür geçireceğiz elbette uyum için zaman gerek ve tabiki saygı ve anlayışta bu da zamanla oturur bence sakince hep konuşmayı dene neticede ruh ikizimiz değiller biz algıları duygularla yönetmeye çalışırız ki hatadır onlrsa biraz daha donuk bakarlar bu durum düzelir tabikide isterseniz.........
Sürekli yaş sormanın mantıklı bir açıklaması var mı?
siz bilin ve söyleyin demiyorum neler anlıyorsunuz ya yazdığım şeye dümdüz bakıyorsunuz resmendüzelip düzelemeyecegini biz bilemeyiz ki? herkesin yaşam tarzı farklı.
ah cnm bir zaman gelecek inan bu hallerinizi hatırlayıp ne kadar üzmüşüm kendimi diyeceksin emin ol geçecek sende bende hepimiz sevgiliyken iyi ve güzel yönlerini görüyoruz ama evlenince artık normal hallerimize dönüyoruz en azından erkekler böyle........şimdi derin bir nefes al ve kararlı olarak ona artık tartışmayacağız ben böyle bir ömür geçiremem sende de ne olursa olsun konuşarak anlaşalım de ve küslük te olmasınde.... tabi daha çok yenisiniz biz güzellikleri sevgiliyken harcayıp gerçeklerle evlenince yüzleşiyoruz ...iyi yönlerini düşün ve onu sevdiğini ....emin ol üstesinden gelinmeyecek bir şey yok bu dünyada ALLAH sağlık verdiği sürece....şimdi bu hayalkırıklığını bir yana bırak ve çözüme odaklan ...insanın en büyük düşmanı bazen yine kendisi oluyor ben eskiden kendimi çok doldururmuşum bunu farkettiğim anda hemen değişmeye başladım kendini doldurma bu hayat çok güzel onunla evlenene kadar zor bir süreç geçiyor bir anda hiçbirşeyi mahvetmek ne kadar kolaycılık dimi.......istemez olurmuyum kırmamak için ağlamaya verdim artık.. onada aldırmıyor cünki ben hep ne yapıyorsam kendime yapıyorum. sakın olmayı çok istiyorum bikac haftadır susuyorum alttan alıyorum sende haklısın diyorum. ama bilmiyorum nerde hata yapıyorum yalnış olduğum konuları düzeltmeye çalışıyorum. o normal konuşunca küs kalamıyorum. kırıldığımdan konuşmuyorum o farklı algılıyor küs olduğumda bile eve geldiğimizde işten yemeğini hazırladım. ayrı uyumadım. kendime küstüm gibi birşey oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?