evliliğimin ilk ayları :(

aynen bu işte
karşımızdakini değiştiremeyiz, kendimizi değiştirebiliriz ama
biz değişince, beklentiler düşünce, kocalar da seviyorsa gayret ediyorlar
yoksa sen öyle dedin, ben böyle dedimin içinden çıkmak mümkün değil
kısır döngü yani, çok yıpratıcı yahuuu

ben kırmadım kimseyi en azından öyle düşünüyorum ama çoçuk yapma bosanırsın diye cevap yazılsın diye de paylaşmadım. biraz seviye gerek bence

bende 4 aylık evliyim ve 5 senelik bir sevgililik döneminden sonra evlendik. bizde çok kavga ettik ilk 3 ay ama son bir aydır çok çok iyiyiz allah nazarlardan saklasın ben ilkte hep sevgililik döneminde olduğu gibi bekledim canım cicim aşkım... ama gerçek o değilmiş. erkekler bunlara ne yazıkki evlendikten sonra önem vermiyor. evin temizse yemek pişiyorsa onun ihtiyaçlarını karşılıyorsan mutlu oluyorsun. bizim en tartıştığımız konu ona önem vermediğimi başıma buyruk yaşadığımı onu dinlemediğimi savunması. ama öyle birşey yok bu benim kişiliğim. anlatana kadar yoruldum. sevgili dönemin de de aynıydım diyorum yok anlamıyor. şimdi biz eşiz sevgili değil diyor. en son bir yemek hazırladım en romantiğinden aldım karşıma konuştum bak canım sorunlarımızı bu gece halledelim ben seni canımdan çok seviyorum yazık ediyorsun ikimizede dedim. ben seni önemsiyorum işten koşa koşa eve geliyorum yemek yapıyorum sana temizliğime dikkat ediyorum ama sen biraz anlayışlı ol aynı evde birbirimize anlayışlı olmalıyız dedim. daha birsürü sey konuştuk. en sonunda anladı beni.
sende al karşına konuş ama yumuşak 3 ay birbirimizi yedik cazgır cazgır bağırdım hüngür hüngür ağladım olmadı. çözümü pençelerimi indirerek bu adam ne diyor diye dinlemekte buldum

Biz de ilk yil daha cok kavga ederdik , 2. Yil daha az bu yil daha daha az

Ilk aylar cicim aylari lafina ben de inanmiyorum

Bu fikir güzel aslında bir yemek hazırlayıp konuşmak bende deneyeceğim bunu bakalım başarılı olabileceğiz mi? Cumartesi yapacağım. Ama biz ne zaman konuşmaya başlasak o takmıyor gibi davranıyor konuyu kısa kesiyor bende sinirleniyorum sonra kavga ediyoruz bağırmaya başlıyoruz derken ben ağlamayla kapanışı yapıyorum

evliliğin ilk dönemleri sancılı oluyor,,, sonuçta iki insan aynı evde yaşamaya başlıyor,, evi paylaşmak, başlı başına zor bir şey,, ikinizinde önceden getirdiği alışkanlıklar var, birde iki tarafda eğer baaskın ise ,, oooo gelsin tartışmalar,, aman birde aile meseleleri olursa tuzu biberi oluyor,,,
ama geçiyor,, yavaş yavaş ,, herkez yavaş yavaş alışıyor,, iki tarafda biraz fedakarlık yapıyor ve olup bitiyor,,,

Canım inan bana bende öyleydim. bugünden konuşacaklarını belirle kafanda hatta yaz bir kağıda. benimki bir konu açsam ne alaka sende nerden buluyorsun bu konuları saçma düşünüyorsun gibi kelimelerle sustururdu beni. sen kararlı ol seni kaybetceğini hissettir yeter merak etme bu yöntem faydalı olacak.

Evliliğin ilk yılı zordur. Çorap yüzünden bile kavga edilir.

Bocalama döneminde olabilirsiniz.

Sevgi ve saygı varsa herşey düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…