bende 4 aylık evliyim ve 5 senelik bir sevgililik döneminden sonra evlendik. bizde çok kavga ettik ilk 3 ay ama son bir aydır çok çok iyiyiz allah nazarlardan saklasın
ben ilkte hep sevgililik döneminde olduğu gibi bekledim canım cicim aşkım... ama gerçek o değilmiş. erkekler bunlara ne yazıkki evlendikten sonra önem vermiyor. evin temizse yemek pişiyorsa onun ihtiyaçlarını karşılıyorsan mutlu oluyorsun. bizim en tartıştığımız konu ona önem vermediğimi başıma buyruk yaşadığımı onu dinlemediğimi savunması. ama öyle birşey yok bu benim kişiliğim.
anlatana kadar yoruldum. sevgili dönemin de de aynıydım diyorum yok anlamıyor. şimdi biz eşiz sevgili değil diyor. en son bir yemek hazırladım en romantiğinden
aldım karşıma konuştum bak canım sorunlarımızı bu gece halledelim ben seni canımdan çok seviyorum yazık ediyorsun ikimizede dedim. ben seni önemsiyorum işten koşa koşa eve geliyorum yemek yapıyorum sana temizliğime dikkat ediyorum ama sen biraz anlayışlı ol aynı evde birbirimize anlayışlı olmalıyız dedim. daha birsürü sey konuştuk. en sonunda anladı beni.
sende al karşına konuş ama yumuşak 3 ay
birbirimizi yedik cazgır cazgır bağırdım
hüngür hüngür ağladım olmadı.
çözümü pençelerimi indirerek
bu adam ne diyor diye dinlemekte buldum