merhaba arkadaşlar;
Kulubü uzun süredir takip ediyorum birkaç sorunumu da paylaşmıştım. Ben evlendim 4. ayı doldurmak üzereyiz. 4 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik.Şimdi ise kavgalarımız bitmiyor ve nedense heep ben hatalıyım yoruldum artık sabah uyandığında ise hiç birşey olmamış gibi davranması tuz biber oluyor.
Flört döneminde de kavga ederdik ama hatamızı anlardık. Kırılacağımız kelimeler dememeye çalışırdık. Bende değiştim farkındayım ama ona göre ben heep böyleydim.herkesin evliliğimi böyle zamanla düzeliyormu yoksa sonuç hep kötümü bitiyor... anlatacak çok şeyim var ama sizleri bunaltmak istemiyorum. çözümü ağlamakta buluyorum şimdi ise gözlerimi işyerinde açamıyorum. Allahım sen yardım et bize.
bak ne guzel farkindasin iste kucucuk seyi buyuten ciftiz diye..e sende kucucuk sey olunca bas kahkahayiben sinirlenince esime cimdik atip kacarim mesela
aa cimdik atıp kaçınca napıyo eşin
evliliğin ilk dönmemlerine balayı derler ama bence bu tamamen hurefe. Ben ve tanıdığım bütün yeni evlililer ilk 6 ay birbirimizi yedik,iki farklı karekterin karekterlerinin iki sivri uçta olduğu kaynaşma sırasında da bol gıcırtının çıktığı dönemler.zamanla bu sivri uçlar törpülenip orta yol bulunuyor.tabi karşılıklı anlayışmerhaba arkadaşlar;
Kulubü uzun süredir takip ediyorum birkaç sorunumu da paylaşmıştım. Ben evlendim 4. ayı doldurmak üzereyiz. 4 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik.Şimdi ise kavgalarımız bitmiyor ve nedense heep ben hatalıyım yoruldum artık sabah uyandığında ise hiç birşey olmamış gibi davranması tuz biber oluyor.
Flört döneminde de kavga ederdik ama hatamızı anlardık. Kırılacağımız kelimeler dememeye çalışırdık. Bende değiştim farkındayım ama ona göre ben heep böyleydim.herkesin evliliğimi böyle zamanla düzeliyormu yoksa sonuç hep kötümü bitiyor... anlatacak çok şeyim var ama sizleri bunaltmak istemiyorum. çözümü ağlamakta buluyorum şimdi ise gözlerimi işyerinde açamıyorum. Allahım sen yardım et bize.
yook değil kova ikimizin burcu ve doğum günü de aynıkesin ikizler burcu eşin ?
inş bizde düzelirizilk aylar genelde byle oluyor bizimde oyle olmuştu ama şuan çk ama çk mutluyum..evliliği tam oturmamasından canım canını skma zamanla inş düzelcek,ama tabı büyütmemeye ve agır şeyler söylememye dikkat edin.
Hayır istediğim trip atan eş değil ama kırdığını unutması sabah gülerek konuşması benim ağlamam üzülmem umrunda değil gibi davranması... biraz kaygısız sanırım eşim
pardonda ben çoçuk yapıyımmı diye sormadım. boşanmak istesem çözüm aramam insan paylaşmak konuşmak istiyor ama sizin gibi bayanlar yüzünden yazdığına pişman oluyorBosanman yakındır çocuk yapma bari
herkes benim büyüttüğümü düşüyor ama öyle değil herşeyi yazmak istemediğim için böyle oldu yazmadığım halde dengesiz cevaplar alıyorum. insan paylaşmak ister ya mutsuzken bende yazdım yanı ama sonra pişman oldum yazdığımaKonuyu da okudum yorumlariniza da baktim ona istinaden yaziyorum
Evlilik hayati flort donemi gibi degil malesef.o zaman sizi rahatsiz etmeyen seyler evlenince problem oluyor.
Cok net yazmadiginiz icin kesin bir sey uazmak yanlis olur.Catistiginiz noktalari anlamadim mesela.Hakaret mi var vurma kirma mi var. yoksa bikac saat once biri konu acmis ruyasinda ablasini kiskanmis bisiler felan gibi onemsiz seylere mi takiliyorsunuz. zira iki drumun cikarimi da bende farkli olur.
Evliligin ilk zamani zaten farkli bir yasama alismaya calisiyorsunuz evlilik sorumluluklar getiriyor.bayandan da erkege gore daha vefali olmasi bekleniyor.ben de yuvayi disi kus yapar lafinin arkasindayim.ne kadar stresli olsada kadin ailede her zaman tolere edici olmali.cunku erkekler biraz daha duz mantikla dusunup tek boyutlu hareket ediyor.
esinizn bir sey yokmus gibi yapmasi bence iyi bunu ilerde anlicaksiniz ama ara ara sizi sinir etmeye devam edecek bu durum.cunku benim esimde oyle.uzatmak istemediginden kaynakli ama emin olun oylesi daha iyi.
dedigim gibi sorunu cok net belli etmediginiz icin coktan secmeli cevqplarin yazilmasi normal.belki de cok ciddi sorunlariniz yojtur.:)
inş bizde düzeliriz
müneccimlik yapmaya ne gerek var?Bosanman yakındır çocuk yapma bari
canım ne yazarsan biz onu biliriz ona göre yorum yaparız di mi ama?herkes benim büyüttüğümü düşüyor ama öyle değil herşeyi yazmak istemediğim için böyle oldu yazmadığım halde dengesiz cevaplar alıyorum. insan paylaşmak ister ya mutsuzken bende yazdım yanı ama sonra pişman oldum yazdığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?