Ayrı eve cikmadigin sürece aynı şeyler hep tekrar tekrar yaşanacak seni gerçekten seven adam alır karısını cocugunu gider başka yerde yaşar kavgaya ailesini katması bile hata sizde artık cocuklu kendi başınıza bir alırsınız onlar gelince biz hallederiz deyip kapıdan göndermesi lazım ama sahiplenme duygusu yok anlaşılan bide bu kadar uzun süre cocugunu aramaz mi hadi sana kus nasil bir baba allah yardım etsin hakkında hayırlısı neyse o olsun
Ayrı eve cikmadigin sürece aynı şeyler hep tekrar tekrar yaşanacak seni gerçekten seven adam alır karısını cocugunu gider başka yerde yaşar kavgaya ailesini katması bile hata sizde artık cocuklu kendi başınıza bir alırsınız onlar gelince biz hallederiz deyip kapıdan göndermesi lazım ama sahiplenme duygusu yok anlaşılan bide bu kadar uzun süre cocugunu aramaz mi hadi sana kus nasil bir baba allah yardım etsin hakkında hayırlısı neyse o olsun
anlamıyorum bende ya erkekler böylemi ?? Onların düşüncekeri bizden daha farklı. Ama bir baba nasıl 2 haftayo gecik süre cocuğumuzu görmez cözemedim ben anlamıyorum bunedir ya. Şimdi arasam gel konuşalım desem havalara giricek nasıl halledicez konuşmadan???
Sanırım eşinin aılesıne aıt evde yasadıgınız ıcın aynı apartmanda kaldınız..Baştan nasıl gıderse oyle oluyor heralde,tavız tavızı dogurmus ve sen hayır dedıkce sorunlar artmıs( Bır kere kayınpederın tam bı okuz kusura bakma..Bence bu aıleyle olamazsın sen ;ya ayrı ew ya da bız yokuz de ac davanı kurtul bunlardan..Zaten aılesıne laf gecırıp karısını savunamayan erkege de erkek denmez bence..
Babam bize b.. Klu dediği için konuşmam diyor. Konuşsam anlamaz diyor çümkü 1 kere demedi. Farklı düşüncelerdeyiz Olmuyor. Keşke ayrı eve çıkabilseydik çook zor eşim asla kabul etmez oyalıyor
Ayrı eve çıkınca ne değişecek? Gene küsünce 2 hafta küsen adamla evli olacaksınız. Gene size hakaret edildiğinde savunmayan adamla evli olacaksınız. Tek sıkıntınız annesinin ikide bir sizi bir yerlere çağırması mı? Telefonla size yetmeyecekler mi?
Eşiniz doğru bir adam olsa evet, ayrı eve çıkmak sorunlarınızı çözerdi ama en temel sorununuz eşiniz.
Ayrı eve çıkınca ne değişecek? Gene küsünce 2 hafta küsen adamla evli olacaksınız. Gene size hakaret edildiğinde savunmayan adamla evli olacaksınız. Tek sıkıntınız annesinin ikide bir sizi bir yerlere çağırması mı? Telefonla size yetmeyecekler mi?
Eşiniz doğru bir adam olsa evet, ayrı eve çıkmak sorunlarınızı çözerdi ama en temel sorununuz eşiniz.
Sorunum ilk önce eşim ve nasıl düzelir? Düzelirmiki ? Düzelen düzeliyor gerçektende sevseydi evet. Artık evliliğimizde saygı sevgi kalmadı. Çok zor. Bazı kocaları kadınların sözlerini dinlerler. O kadınlar nasıl balarıyor bunlar...
Sorunum ilk önce eşim ve nasıl düzelir? Düzelirmiki ? Düzelen düzeliyor gerçektende sevseydi evet. Artık evliliğimizde saygı sevgi kalmadı. Çok zor. Bazı kocaları kadınların sözlerini dinlerler. O kadınlar nasıl balarıyor bunlar...
Yani umarım sonradan değişen bir örnek size yazar ama ben pek görmedim. Eşlerinin sözlerini sonradan dinlemeye başlayan erkekler genellikle 60 yaşından sonra falan dinlemeye başlıyorlar benim gördüğüm. Keşke şöyle şöyle yapın diye bir formülü olsa ama siz zaten bırakıp gelmişsiniz. Bu durumda bile silkelenip kendine gelmeyen adama ne yapılabilir bilemedim.
Size ve ailenize b.klu diyen adamın karşısında dikilip "Ne diyorsun sen lan zibidi?" derse dağ gibi arkanıza durursa, değil eşiniz ve ailesi kimse size bir şey yapamaz.