Evliliğimiz bitti artık......

Oysa ikimizde çalışıyoruz. Benim param bankaya gidiyor para biriktiriyoruz. Ama ev almak için yeterli değil. Bu yüzden eşim olumsuz bakıyor kredi almaya

Eşim olumsuz bakıyor ayrı eve şuan. İlerde olur diyor beni oyalıyor.

Bende ayrılma asamasındaym ve eşin yani eşlerimiz asla değişmicek bliosun dmi? Her seferinde aynı acıları belki kat kat artarak yasatıcaklar bize tekrardan eşimde cok soz verdi ama milim değişmedi ömür gecmiyo yani dicem su ki bırak anasyla mutlu olsun işinde varmış yoluna bak boyle adamlrdan hayır gelmez yok yuvam yıklmasın cocugum var diosan muhakkak ordan uzaga ayrı eve tasının

Doğru artıyor kat kar daha acı çekiyorum.allah yardımcımız olsun canm. Ayrılmaktan başka care yok

Kendi ayakların üzerind e duran birisiymiş son kimseye boyun eğme aferin çocuğunu da yanına almışsın bırak o pişman olsun ayrı eve çıkmadığı sürece affetme

Tamam kv hırlı b..k değil de kocanın da aşağıda kalır yanı yok iki hafta küsmek ne ya hiç tahammül edemediğim insan tipi. Kocan seni sahiplenemiyorsa bu iş çok zor. Sizin kavganızda kp in ne işi var o ne hakla burnunu sokuyor. Terbiyesiz insanlar

2 hafta 1 ay bile sürer küsüyor konuşmuyor. Ve enson yine 2 hafta küstü. Sonra bende dayanamayıp baba evine gelfim kaç defa söyledim bu kadar küslük yapma uzatöa diye ama anlamıyor

Baban eşin ve eşinin ailesi ile konusşa, kızımızı zorlamayın sıkboğaz etmeyin diye olmaz mı? Bir de mutlaka ayrı eve çıkın.

Baban eşin ve eşinin ailesi ile konusşa, kızımızı zorlamayın sıkboğaz etmeyin diye olmaz mı? Bir de mutlaka ayrı eve çıkın.
Babam bize b.. Klu dediği için konuşmam diyor. Konuşsam anlamaz diyor çümkü 1 kere demedi. Farklı düşüncelerdeyiz Olmuyor. Keşke ayrı eve çıkabilseydik çook zor eşim asla kabul etmez oyalıyor

Siz ayrilmazsiniz bence katlanirsiniz. Rest cek bacim ya ayri ev ya ayrilik. Net.

Babam bize b.. Klu dediği için konuşmam diyor. Konuşsam anlamaz diyor çümkü 1 kere demedi. Farklı düşüncelerdeyiz Olmuyor. Keşke ayrı eve çıkabilseydik çook zor eşim asla kabul etmez oyalıyor

Konuşmayacak ki göz dağı verecek. Babanın o eve gidip göz dağı vermesi bile çok şeyi değiştirir.

Resti çekeceksiniz yoksa başka türlü olmaz. Çalışan kadınsınız zaten ya bir geliriniz olmasaydı? Bir yandan böyle düşünün.

Sanırım eşinin aılesıne aıt evde yasadıgınız ıcın aynı apartmanda kaldınız..Baştan nasıl gıderse oyle oluyor heralde,tavız tavızı dogurmus ve sen hayır dedıkce sorunlar artmıs( Bır kere kayınpederın tam bı okuz kusura bakma..Bence bu aıleyle olamazsın sen ;ya ayrı ew ya da bız yokuz de ac davanı kurtul bunlardan..Zaten aılesıne laf gecırıp karısını savunamayan erkege de erkek denmez bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…