• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimiz iyice saçma bir hale dönüştü

Dedim ya anlaşmalı istiyorum ben. Adli tatil girdi zaten
Ya biz burda basbas bağırıyoruz adli tatilde de boşanma davası görülüyor ısrarla adli tatil girdi diyorsunuz. ADLİ TATİLDE DE BOŞANMA DAVASI GÖRÜLÜYOR NÖBETÇİ MAHKEMELER VAR.

Kızlar ben boşanma konusunu tekrar geçen gün eşime açtım. Bir şeye kızdım sonra konuyu açtım. Bana verdiği cevap şu, şu borçları bir temizleyelim ayrılırız. Yani kendi yaptığı kumar borcunu hala birlikte temizleyelim diyor. Birlikte çalışıyoruz dükkanı var eşimin. Ben kasada duruyorum, malı ben satıyorum temizlikte bende. Çoğu iş bende yani. Şu an bir eleman nereden baksan 20 bine yakın oluyor aylık. Sırf bunu vermemek için beni kullanıyor hala bir de bunu söylüyor. Borçlar bitince ayrılırmışız.

Benim kredi kartımda full doldurdu, gecikmede hatta her gün bankalar arıyor. Bende sırf kendi kartım en azından ödensin sonra kafam takılı kalmasın, ondan sonra ayrılırız diye sabrediyorum.

Hala arada konu konuyu açıyor falan hemen boşanmaya getiriyor şaka yapıyor boşanmakla alakalı. Zaten 2 ay sonra bosanacağız diyor, sende bir işe girersin artık bakarsın keyfine diyor gülüyor. Çözemiyorum ne yapmaya çalışıyor. Adli tatil de girdi sanırım zaten Eylül 1 e kadar beklemek sorundayım her türlü. Tepem atsa da gidemiyorum, zaten ben ne zaman karar versem bir şey çıkıyor.
Neden hala yanında durduğunuzu anlayamadım ben.

Ya biz burda basbas bağırıyoruz adli tatilde de boşanma davası görülüyor ısrarla adli tatil girdi diyorsunuz. ADLİ TATİLDE DE BOŞANMA DAVASI GÖRÜLÜYOR NÖBETÇİ MAHKEMELER VAR.
Siz bilmiyor musunuz? Adli tatil Türkiye de ikiye ayrılıyor. Birisi bizim bildiğimiz, diğeri konu sahibinin bildiği. Onun bildiğinde yok demek ki. Israrla adli tatile sığındığına göre. Ödesin adam bütün borçlarını. Adam da sonra bulur başka bir kadın. Kapısında yatar kalkar kadının. Borcunu bile öder.

Siz bilmiyor musunuz? Adli tatil Türkiye de ikiye ayrılıyor. Birisi bizim bildiğimiz, diğeri konu sahibinin bildiği. Onun bildiğinde yok demek ki. Israrla adli tatile sığındığına göre. Ödesin adam bütün borçlarını. Adam da sonra bulur başka bir kadın. Kapısında yatar kalkar kadının. Borcunu bile öder.
Öyleleri yaranır bunlara

Ne kadar kolay konuşuyorsun, bu kadar kolay olsaydı boşanma kararı da almazdım zaten dimi?
Evet ne yazık ki o kadar kolay değil. Doğru anlayamıyorsun tanıyamıyorsum sonrasında düzelir diyorsun hele çocuğun varsa çok daha başka boyutlarda oluyor duyguların. Sizi in dediğiniz gibi olmuyor o işler

Sana yaranır öylesi. Bana yaranacak olsa böyle bi şey düşünmezdim zaten biraz kafayı çalıştırın boş şeyler de yazma konuma.
Adam da sonra bulur başka bir kadın. Kapısında yatar kalkar kadının. Borcunu bile öder.
Yazmış üye adam için demistim böyleleri yaranır diye

Senin gideceğin yok nasılsa, karın tokluğuna kocanın kurmak borçları için çalışmaya devam et. Eli az bollaşsın,yüzüne bakmaz zaten.
Ya da bilemedim bu devirde senin gibi enayi bulmakta zor vazgecemeyebilirde senden.
Nasip artık.
Evet benim gibi enayi bulamaz o yüzden vazgeçmesi zor.

Senin gideceğin yok nasılsa, karın tokluğuna kocanın kurmak borçları için çalışmaya devam et. Eli az bollaşsın,yüzüne bakmaz zaten.
Ya da bilemedim bu devirde senin gibi enayi bulmakta zor vazgecemeyebilirde senden.
Nasip artık.
Sende bu sayfaya hemcinslerini hep azarlayıp, kendini daha kötü hissettirmek için katılmışsın sanırım. Ağzından faydalı bir şey de çıkmıyor, sinirlerimizi bozmakla meşgulsün sadece 😀

Sende bu sayfaya hemcinslerini hep azarlayıp, kendini daha kötü hissettirmek için katılmışsın sanırım. Ağzından faydalı bir şey de çıkmıyor, sinirlerimizi bozmakla meşgulsün sadece 😀
Bence sen konularınla bizimle dalga geçiyorsun.
Aldatan, kumar borcum bitene kadar yanımda bedavadan calis diyen kocadan ayrılmayan kadının benim lafımla sinirinin bozulması da ironik.
Kocana bozulsun biraz sinirin. İşine yarar.

Eşinizin kumar borcunu ödüyorsunuz. Ama apse yapan dişinizin tedavisini yaptıramıyorsunuz, hatırladım sizi. O ağrı ile kaç gün işe gidip kocanızın borcu için bedava çalıştınız?
Siz daha neyi bekliyorsunuz? Niye kendinize hiç saygı duymuyorsunuz, sevmiyorsunuz? Cimri, canınızın acımasını bile umursamayan, kumarbaz bir kocayı mı bırakamıyorsunuz? Yalnız kalırım diye mi korkuyorsunuz? Kalmazsınız merak etmeyin, en azından kumarbaz olmayıp eşiniz kadar kötü huyları olan bir sürü adam var. Türkiye'deki erkeklerin en az yarısı bu vasıflara sahiptir.

Back
X