evliliğimizde gerçek anlamda ne kadar mutluyuz

7 yıllık evliyim geçmişe dönüp baktığımda yıprandığım zamanlarım aklıma geliyor..Eşimi seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum..Mutluyum da..Anlayışlı,sevecen,evine bağlı kızını ve beni sayıp seven bir insan..

7 yılda mutsuz olduğum günlerimde oldu direk eşim kaynaklı değildi dış etkenler yıprattı bizi ve toyluğumun vermiş olduğu aşırı sinirlilik ve evliliği bir müddet sindirememe sebebti buna..

Bundan 2 sene öncesini aklıma dahi getirmek istemiyorum maddi büyük bir yıkımın ardından toparlanmak ve o süreci atlatmak hiç kolay olmadı..

Ama şükür ki sağlıklıyız hayattaki en önemli şeye sahibiz ama işte o an bu durumu idrak edemiyor insan..

Mutluyum ama arada bir geçmişe dair sorgulamalar geçtikçe aklımdan duruluyorum, içime kapanıyorum sonra yine tekrar mutlu kontes oluveriyorum..

ewet aynene bende7 senelik evliyim 2 çocugum var 1 sene önceye gittiğimde içime kapanıyorum yüüzm gülmüyor ama dediğin gibi sonradan bakıyorum aklımdan çıkmış ve gülümsediğimi hisediyorum eşimin sevgiyle bakışını sarılışını düşünüyorum sonrada kendimi çocuklarıma veriyorum kafamı dagıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…