• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

adamın gay olması durumunda falan evlilik iptali vs yok ki? öyle bir şey yok normal boşanma gerçekleşecek sen de bilmiyor ve bilme durumun yoksa tazminat alabilirsin ama sen de nasıl anlamazsın ki hiç mi beraber olmadın nişanlıyken anlaşılmıyor gerçi kavun değil ki bu dibini koklayasın... türk kızı işte namus derken el bile tutmuyoruz sonra şu başa gelenler ah.

sen normal boşanacaksın tazminat almak istersen de verilir mi evlenirken sarf ettiklerinin ancak parası verilir ,çünkü manevi tazminat vermeyebilirler.
ayrıca tazminatı boşver de paranın peşine düşme yani bu durumda bilerek evlendiğin tazminat için gay bir adamla evlendiğin geliyor insanların aklına.
bir de ispata çalışıyorsun yazık günah önce ayrılmayı hayatını düzene koymayı düşüneceğine paranın peşine ispatın peşine düşmüşsün bence sadece kurtulmak gelmeliydi aklına...

yazık yani, paranın peşinde olma bu kadar hayatın elden gidiyo r sen tazminat diyorsun bence sadece adamdan bir an önce kurtulmaya baksan iyi olacak.

Cehaletin bu kadarı yeni üyesiniz ya erkeksiniz yada sadece laf olsun torba dolsun diye yorum yaptınız eğer öyleyse merak etmeyin herkes bildiği kadar yorum yapıyor bilmiyorsa susuyor illaki yorum yapmak zorunda değil kimse ..

olabilir, doğru diyosun

...
ama ben onun yerinde olsaydım çatlardım , banyonun anahtar deliğinden bile bakardım ş.....sizim..

o değil de cidden cevaplarınn beni krize soktuu :52: :52: ama doğru dyorsun orası ayrı tabii :52:

Son düzenleme:
henüz bişey olduğu yok. arayan soran yok, sen bana yada oğluma nasıl böyle bişey söylersin diyen yok. sustuk tıp oynuyoruz. davayı açtım ama daha duruşma tarihi belli değil. bekliyoruz.

pardon ama elimde ispat olmadan bu şerefsizin gay olduğunu nasıl ispat edeceksiniz bana önce bunu söyleyin. ben tazminat için ispat aramadım eşcinsel olduğuyla ilgili ciddi kuşkularım vardı onu kanıtladım. kaldı ki benim derdim boşanmak zaten onun gay olduğunu tellal ile duyurup evli kalmaya devam etmek değil. ve hukuk karşısında hakkınızı tazminatlarla alırsınız. ve sizin karşınızdaki aadam(!) bir duvar olduğu için onun caanını ancak para yakar. ona sen şusun busun deseniz zerre umrunda olmaz ancak bunun bedelini parayla öderse içine oturur. bana vereceği maddi manevi tazminat nafaka benim içimdekileri bitirmez dindirmez. benim ne yaşadığımla ne hissettiğimi zerre anlayamazsınız. zerre kadar anlasınız öyle bir yorum yazmazdınız.

bencede yazık...

sonuna kadar katılıyorum

adamın gay olması durumunda falan evlilik iptali vs yok ki? öyle bir şey yok normal boşanma gerçekleşecek sen de bilmiyor ve bilme durumun yoksa tazminat alabilirsin ama sen de nasıl anlamazsın ki hiç mi beraber olmadın nişanlıyken anlaşılmıyor gerçi kavun değil ki bu dibini koklayasın... türk kızı işte namus derken el bile tutmuyoruz sonra şu başa gelenler ah.

sen normal boşanacaksın tazminat almak istersen de verilir mi evlenirken sarf ettiklerinin ancak parası verilir ,çünkü manevi tazminat vermeyebilirler.
ayrıca tazminatı boşver de paranın peşine düşme yani bu durumda bilerek evlendiğin tazminat için gay bir adamla evlendiğin geliyor insanların aklına.
bir de ispata çalışıyorsun yazık günah önce ayrılmayı hayatını düzene koymayı düşüneceğine paranın peşine ispatın peşine düşmüşsün bence sadece kurtulmak gelmeliydi aklına...

yazık yani, paranın peşinde olma bu kadar hayatın elden gidiyo r sen tazminat diyorsun bence sadece adamdan bir an önce kurtulmaya baksan iyi olacak.

yorumunuz ne kadar talihsiz farkındamısınız

bu yorumu bi bayan yapmış olamaz inanamıyorum yazık....

Back
X