Ya sorgulamak gibi olmasin, msn kayitlarinda yazilarin kayitli kalabildigini biliyorum, ama goruntuler nasil kayitli kalmis? Benim kullandigim msnde oyle bir ozelligi yok, paylasabilrsen sevinirim, olur ya bir gun isimize yarar.
Cok uzuldum durumuna, boyle bir evlilik kimse haketmiyor. Bence bosanma sureci cok uzun surecekse, karsi taraf zorluk cikaracaksa, ona bi mesaj at, en kisa zamanda bosanmazsan,zorluk cikaracaksan,elimde deliller var akrabalarina arkadaslarina gonderirim, rezil olursun, ayagini denk al cabuk bitir bu isi gibisinden bi sms at. Hatta hizlandirmak icin o gereken neyse isin pesinden kossun, birazda o zahmet etsin. Bu koz elinde, artik parmaginda oynatirsin merak etme.
Onun icinde zor kismi, turkiye gibi bir ulkede yasamasi, aile ve toplum baskisi yuksek oldugu bir ulke,bir gay hangi derecede mutlu olabilir, eger gay olmak onu mutlu ediyorsa, onuda dusunmek gerek, gayligine sahip cikamamis, toplum ve ailem dislar diye isten gucten hayattan koparim diye, ve malesef senin evliligini karartti, bence fazla takma uzme kendini, o zaten sana ait degildiki, bisey kaybetmis degilsin, yeni sayfa acacaksin hayata.
Senin hicbir sucun yok, hata iste gay olmasini kimseye aciklayamasi, belki ailesi gayligi bir hastalik,sifasida bir kizla evlenmesi zannediyorlar, cok yanlis bi insan eger kendi cinsine meraki varsa, zamanla kendisi ogrenir bu iste devammi tamammi, ne insanlar var, evlenip 3 cocuk sahibi oluyorlar, ve 15 sene sonra gay oldugunu acikliyorlar.isin icinden cikamayanlar bazende intihara kadar gidiyorlar kimlik savasi cok zor bir seydir.
Sen ne yapacagini biliyorsun artik, kendini daha fazla yipratmadan hizli bitirmesini sagla ve unutup hayata devam seni hakedenle
msn yzışmları var. ve o sırada kamera açıksa kameranın o anki görüntüsü var. camdaki görüntüler video şeklinde değil. tek tek camdaki o anki görüntü var. bir yerde yüzü görünüyor başka bir karede bilmem neresi. ve o an yazılan iğrençlikler.