Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

Ya sorgulamak gibi olmasin, msn kayitlarinda yazilarin kayitli kalabildigini biliyorum, ama goruntuler nasil kayitli kalmis? Benim kullandigim msnde oyle bir ozelligi yok, paylasabilrsen sevinirim, olur ya bir gun isimize yarar.

Cok uzuldum durumuna, boyle bir evlilik kimse haketmiyor. Bence bosanma sureci cok uzun surecekse, karsi taraf zorluk cikaracaksa, ona bi mesaj at, en kisa zamanda bosanmazsan,zorluk cikaracaksan,elimde deliller var akrabalarina arkadaslarina gonderirim, rezil olursun, ayagini denk al cabuk bitir bu isi gibisinden bi sms at. Hatta hizlandirmak icin o gereken neyse isin pesinden kossun, birazda o zahmet etsin. Bu koz elinde, artik parmaginda oynatirsin merak etme.

Onun icinde zor kismi, turkiye gibi bir ulkede yasamasi, aile ve toplum baskisi yuksek oldugu bir ulke,bir gay hangi derecede mutlu olabilir, eger gay olmak onu mutlu ediyorsa, onuda dusunmek gerek, gayligine sahip cikamamis, toplum ve ailem dislar diye isten gucten hayattan koparim diye, ve malesef senin evliligini karartti, bence fazla takma uzme kendini, o zaten sana ait degildiki, bisey kaybetmis degilsin, yeni sayfa acacaksin hayata.

Senin hicbir sucun yok, hata iste gay olmasini kimseye aciklayamasi, belki ailesi gayligi bir hastalik,sifasida bir kizla evlenmesi zannediyorlar, cok yanlis bi insan eger kendi cinsine meraki varsa, zamanla kendisi ogrenir bu iste devammi tamammi, ne insanlar var, evlenip 3 cocuk sahibi oluyorlar, ve 15 sene sonra gay oldugunu acikliyorlar.isin icinden cikamayanlar bazende intihara kadar gidiyorlar kimlik savasi cok zor bir seydir.

Sen ne yapacagini biliyorsun artik, kendini daha fazla yipratmadan hizli bitirmesini sagla ve unutup hayata devam seni hakedenle

msn yzışmları var. ve o sırada kamera açıksa kameranın o anki görüntüsü var. camdaki görüntüler video şeklinde değil. tek tek camdaki o anki görüntü var. bir yerde yüzü görünüyor başka bir karede bilmem neresi. ve o an yazılan iğrençlikler.

konunun başını okudum ,normal bir durum değil boşanın diyecektim kii..konu sonunda en dogru kararı aldıgınızı okuyunca çok ama çok sevindim..iyiki herhangi bir birliktelik olmamış..Sizi Allah korumuşş..

evet ama kanunlar biraz tuhaf. özel hayatın gizliliği denen bir zırvalık var. zaten çamur atıyor kulğıma geliyor ama sabrediyorum susuyorum. ben konusunca ne o ne de diğerleri ne cevap verebilecek ne de kendilerine gelebilecekler. ben onun gibi atıp tutmayacam her söylediğimiz ispatı var çok şükür.
o zannetti ki ben boşanırım, birlikte olmama sebebini onun üzerine atarım doktordn raporumu alırım (orda sorunu yok çünkü sorun cinsel tercihi) boşnırım. sonrada ben bir daha evlenmek istemiyorum ağzım yandı bu işten derim ve büyükşehirde istediğim gibi at koştururum. hem boşanırım hem de masum olurum. ama Rabbim oyununu bozdu. eminimki benim durumumda olan bir çok kız var. Allh onların yardımcısı olsun tez zamanda en az yara ile kurtulsunlar.

Merak etme arkadaşım mahkeme bitimi herkes her şeyi öğrenecek inşallah,özel hayatmış gizlilikmiş falan kalmayacak, bilirkişi raporu herkesi susturmaya yetecek, hayırlısıyla bir kurtul da.

hukuk dersinden hatırladığım kadarıyla evlilik fesh edilir böyle durumda boşanma olmuyor diye biliyorum kanıtladığınız anda evlilik iptal ediliyor olması lazm

arkadasım oncelıkle dualarım senınle.... cok gecms olsun sana ama işin acıgı ne zman bu konuyu okusam hanı eşin olacak o adam gay olgunu ve yaptıklarını tahmın edebılıyorum ve o kadar mıdem bulanıyokı anlatamam sana yaa ıyıkı beraberlık olmamıss ne bellı bu adamın erkeklerle beraber olmadıgı ıyyyyy ıgrenc yaaa.. rezıl adam sen bu adamdan sakın tazmınat parası alma belkıde onla bunla beraber olup sana haram para verıcek oda eksık kalsın sen kurtulduguna şukret canım para falan alma ondan

konuyu açtığımda birkaç kişi gay ler öpüşmez demişti. gay olabilir denilmişti. konuyu yazmadan önce benimde o ihtimal aklıma geliordu. ya cinsel bir sorunu var doktora gitmeyi o yüzden istemiyor ortaya çıkmaması için yada gay. ve burda da gay olma ihtimaliyle ilgili yazılanlardan sonra davranışlarına haline hareketine dikkat etmeye bşladım. eskiden dikkat etmediğim şeyler varmış. gay ler banyoda uzun zaman geçirirler ve parfümü çok kullanırlar, maç izlemezler, kavga ve tartışmayı sevmezlermiş. bunların hepsi onda vardı. ama eskiden bunlr gözüme btmazdı. sonra ev içinde ben ona yaklaşmya çalıştıkça benden kaçıyordu. bazı şeyleri denemek için yapıyordum ne tepki verecek. mesela film açtım beraber izlemek için sandalyeyi ona yaklaştıran bendim, kolumu sandalyesine attım arkaya yaslanmadı hiç ben ne zaman kolumu çektim arkasın yaslandı. ve benden tarafa yakın oturmuyordu duvara yaslnıyordu. bunun gibi ufak tefek şeyler. şeytan yrıntıda gizlidir derler ya aynen öyle. gecelik giyip karşısına cıkmadım iyiki de yapmamışım. emin olmamı gerektirecek bir iki şe dah oldu onları burda yazamıcam. +18 lik şeyler değil. emin olduktan sonra onla konuştum neden birlikte olmuyoruz diye sordum yine tatmin edici bir cevap veremedi. ama ona bunu hiç söylemedim. çünkü korktum tek basımaydım. aile söyledim ve esylarımı aldım gelirken pc nin kasasını ldım ve bilirkişi raporunda birçok gay videoların odugu sitelere girildiği, gay arkdaslık sitesine girildiği cıktı. ayrıca msn yazışmaları var onlardada erkek erkeğe uygunsuz yzışmaların flan olduğu belirtildi. davayı actım dilekçe tebliğ edilmiş. ve hala arayan soran yok. evden ayrıldıgımı eve gelince görmüştü sadece 1 kere o an aradı daha tık yok. ne ondan ne ailesinden. ve yazışmalardan anladığım durumunu biliyor yzıştığı kişiyle önceden tanışıyor. ve yazışmalarda içinde zerre vicdan azabı sucluluk duygusu yok. sinirime giden de bu. ve arada kulağıma bazı duyumlar geliyor bana yaklaşmadı diyerek hala beni karalıyr benle oynamaya devam ediyor. bna dua edin

madem böyle bişey var niye insan evladını kullanırlar ki yazık olmuş sana canım neyse kısa sürede örtbas etmeyerek bu işinpeşine düşüp sebebi öğrenmişsin artık rahatsın inş. allah yolunu açık etsin iyi birini bulursun umarım ...

arkadasım oncelıkle dualarım senınle.... cok gecms olsun sana ama işin acıgı ne zman bu konuyu okusam hanı eşin olacak o adam gay olgunu ve yaptıklarını tahmın edebılıyorum ve o kadar mıdem bulanıyokı anlatamam sana yaa ıyıkı beraberlık olmamıss ne bellı bu adamın erkeklerle beraber olmadıgı ıyyyyy ıgrenc yaaa.. rezıl adam sen bu adamdan sakın tazmınat parası alma belkıde onla bunla beraber olup sana haram para verıcek oda eksık kalsın sen kurtulduguna şukret canım para falan alma ondan

evet bencede çok haklısın...

hukuk dersinden hatırladığım kadarıyla evlilik fesh edilir böyle durumda boşanma olmuyor diye biliyorum kanıtladığınız anda evlilik iptal ediliyor olması lazm

evet aslında iptal ettirebilirsin. ama tazminatınıda alırsın inş. ne kadar tazminat verse hakkını ödeyemez.

adamın gay olması durumunda falan evlilik iptali vs yok ki? öyle bir şey yok normal boşanma gerçekleşecek sen de bilmiyor ve bilme durumun yoksa tazminat alabilirsin ama sen de nasıl anlamazsın ki hiç mi beraber olmadın nişanlıyken anlaşılmıyor gerçi kavun değil ki bu dibini koklayasın... türk kızı işte namus derken el bile tutmuyoruz sonra şu başa gelenler ah.

sen normal boşanacaksın tazminat almak istersen de verilir mi evlenirken sarf ettiklerinin ancak parası verilir ,çünkü manevi tazminat vermeyebilirler.
ayrıca tazminatı boşver de paranın peşine düşme yani bu durumda bilerek evlendiğin tazminat için gay bir adamla evlendiğin geliyor insanların aklına.
bir de ispata çalışıyorsun yazık günah önce ayrılmayı hayatını düzene koymayı düşüneceğine paranın peşine ispatın peşine düşmüşsün bence sadece kurtulmak gelmeliydi aklına...

yazık yani, paranın peşinde olma bu kadar hayatın elden gidiyo r sen tazminat diyorsun bence sadece adamdan bir an önce kurtulmaya baksan iyi olacak.

adamın gay olması durumunda falan evlilik iptali vs yok ki? öyle bir şey yok normal boşanma gerçekleşecek sen de bilmiyor ve bilme durumun yoksa tazminat alabilirsin ama sen de nasıl anlamazsın ki hiç mi beraber olmadın nişanlıyken anlaşılmıyor gerçi kavun değil ki bu dibini koklayasın... türk kızı işte namus derken el bile tutmuyoruz sonra şu başa gelenler ah.

sen normal boşanacaksın tazminat almak istersen de verilir mi evlenirken sarf ettiklerinin ancak parası verilir ,çünkü manevi tazminat vermeyebilirler.
ayrıca tazminatı boşver de paranın peşine düşme yani bu durumda bilerek evlendiğin tazminat için gay bir adamla evlendiğin geliyor insanların aklına.
bir de ispata çalışıyorsun yazık günah önce ayrılmayı hayatını düzene koymayı düşüneceğine paranın peşine ispatın peşine düşmüşsün bence sadece kurtulmak gelmeliydi aklına...

yazık yani, paranın peşinde olma bu kadar hayatın elden gidiyo r sen tazminat diyorsun bence sadece adamdan bir an önce kurtulmaya baksan iyi olacak.

Adama yazik mi? Durumunu bile bile gencecik bir bayanin hayatiyla oynamis, kimbilir ne hayallerle evlendi bayan. Burda mesele para degil bu kadar sig dusunmeyelim, bu adamin bir bedel odemesi gerekiyor, para bile karsilayamaz ya bunu neyse.

Adama yazik mi? Durumunu bile bile gencecik bir bayanin hayatiyla oynamis, kimbilir ne hayallerle evlendi bayan. Burda mesele para degil bu kadar sig dusunmeyelim, bu adamin bir bedel odemesi gerekiyor, para bile karsilayamaz ya bunu neyse.

adamdan boşanmaya çalışmak ilk düşüncesi olmalı bu bayanın haksız mıyım ? ama konumuz tazminatımıza gelmiş. tazminat nasıl alır nasıl durumunu ispatlayabilirim bu olayda ilk konu olmamalı. bence de kadın burada tabiki haklı ve madur durumda kadının kızlık hayalleri ile oynanmış kabul, ama konu tazminat için ispat yaratmak değil boşanmak ve kurtulmak olmalıydı. yanlış yerdesiniz.

Son düzenleme:
adamdan boşanmaya çalışmak ilk düşüncesi olmalı bu bayanın haksız mıyım ? ama konumuz tazminatımıza gelmiş. tazminat nasıl alır nasıl durumunu ispatlayabilirim bu olayda ilk konu olmamalı. bence de kadın burada tabiki haklı ve madur durumda kadının kızlık hayalleri ile oynanmış kabul, ama konu tazminat için ispat yaratmak değil boşanmak ve kurtulmak olmalıydı. yanlış yerdesiniz.

pardon ama elimde ispat olmadan bu şerefsizin gay olduğunu nasıl ispat edeceksiniz bana önce bunu söyleyin. ben tazminat için ispat aramadım eşcinsel olduğuyla ilgili ciddi kuşkularım vardı onu kanıtladım. kaldı ki benim derdim boşanmak zaten onun gay olduğunu tellal ile duyurup evli kalmaya devam etmek değil. ve hukuk karşısında hakkınızı tazminatlarla alırsınız. ve sizin karşınızdaki aadam(!) bir duvar olduğu için onun caanını ancak para yakar. ona sen şusun busun deseniz zerre umrunda olmaz ancak bunun bedelini parayla öderse içine oturur. bana vereceği maddi manevi tazminat nafaka benim içimdekileri bitirmez dindirmez. benim ne yaşadığımla ne hissettiğimi zerre anlayamazsınız. zerre kadar anlasınız öyle bir yorum yazmazdınız.

bencede yazık...

"

ayrıca tazminatı boşver de paranın peşine düşme yani bu durumda bilerek evlendiğin tazminat için gay bir adamla evlendiğin geliyor insanların aklına."

sayın coronat,
pes ya pes demek tazminat için gay bir adamla evlendim öyle mi? bunu bir hemcinsimin yazdığına inanmak istemiyorum...

Son düzenleme:
böyle bir olay duymuştum ben adam gay miş meğer ..umarım öyle bir şey yoktur :50:

ya ben emin olarak konuşmadım zaten geçen dönem aldığım hukuk dersinde hocadan duyduklarımı söyledim konu sahibinin gözünden kaçmışsa belki diye. konu tazminata gelir neden gelmesinki ben olsam bende çatır çatır tazminatımı alırım ne demek yani benim hayatımla oynicak bende sdce boşandığımla kalıcam. konunun para olduğunu hiç sanmıyorum konu sahibi para peşinde diil bence içini soğutmak cezalandırmak niyetinde. sonuna kdrda destekçisiyim yazık kadının hayatıyla ilgili bir hata olmuş ne yapsa yeridir

canım konuyu ilk okudugumda bu adam normal değil dedim..çünki saglıklı bı erkek asla bi bayandan kaçmaz..heleki hiç elde etmediği aynı çatı altında kaldıgında kaldıgı ve helali olan bi bayanla aslaaa.. psikolojik açıdan yıpranman tabiki dogal kolay bi durum deği...ama sorun açıga çıkmış artık kendini suçlama bırak o kıvransın senin hayatına gölge gibi çökmüş! Allah karsına seni anlayacak seni delice sevecek birini çıkaracaktır inş senin en büyük tesellinden biride hiiiçç olmaması..çünki gurur yapıp bi şekilde seni daha zora sokabilirdi..evli çocuklu cok gay var ve eslerıde bilmiyo:50:

"

ayrıca tazminatı boşver de paranın peşine düşme yani bu durumda bilerek evlendiğin tazminat için gay bir adamla evlendiğin geliyor insanlarıtn aklına."

sayın coronat,
pes ya pes demek tazminat için gay bir adamla evlendim öyle mi? bunu bir hemcinsimin yazdığına inanmak istemiyorum...

tazminat için evlendi diye eşin sana iftira atabilir. hatta bunu yazan insan eşin olabilir. senin kk ya takıldığını biliyormuydu?
çünkü hiç bir bayan böyle düşünmez. dikkatli olmanda fayda var.
1 trilyon tazminat verse yine ödeyemez senin hakkını

Back
X