evliliğimle ilgili bana yardım edecek fir verecek birileri varmı tecrübeli

Huzur_huzur

Sadece huzur istiyorum huzurrrrr
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
327
3
318
slm arşlr uzun zamn oldu buraya girmeyeli ama çresidım yrdımlrınıza ihtiyacım var

pardon klavye bozuk bazı harfler eksik kalmış kısaca anlatayım
yineher zamanki gibi sorn eşim beni anlamayan hep dediğim dedik doğru budur diyen bi eşim var
yani nasıl diyim belki size çok basit gelebilir ama ben kendimi çok hfife alınmış basit hiç bir söz hakk olmyan
deyersiz hissediyorum bunaldım hat safaya geldi yaptıkları ne our yardım edin

kullanıcı adınızı bile kocişime diye almışsınız
belli ki dünyanın merkezine oturtmuşsunuz

herşeye evet demişsinizdir zamanında şimdi de önüne geçemiyorsunuz
o yüzden sizin düşüncelerinize değer vermiyordur

ne zamandır bu şekilde

evet gerçektende böyle her dediğine evet dedim halada öyl e ta nişanlandığımızdan beri

Çalışıyor musun ? Eşin seni kısıtlar mı ?

Gezmene veya arkadaşlarınla buluşmana karışır mı ?

ev hanımıyım dediklerinizin hhepsi varr fazlasıyla hemde en son tartışmamızın sebebide bu zatn

Eşini sevip ona değer vermek başka bişeydir,onun gölgesinde kimliksizleşmek çok başka.

''Kocişiniz(!)'' merkezli bir hayat yerine , kararlı,sözü dinlenir,zevkleri ve merakları ;ilgi alanları olan bir kadın olmayı deneyin...

Karşınızdakinden ummadığınız bir değer göreceğiniz şüphesiz

Son düzenleme:

çok denedim ama yapamadm daha doğrusu beceremedim o yüzdeen yardım istiyorum
böyle bir kadın nasıl olabilirim

önce eşini hayatının merkezinden çıkar kendine güven birazda politik ol yani erkekler pohpohlanmayı severler hafif pohpohla sonrada her istediğini yap ama inatlaşarak değil tatlı tatlı farketmez bile inanın erkekler inatlaşmaktan nefret ederler çocuk gibiler onun istediğini yapıyormuş gibi yapıp kendi istediğinizi yapabilirsiniz sadece tatlı dil güleryüz gösterip hafifde cilveyle herşey istediğin gibi gider ama yöntemini bilmek lazım kadın isterse yapamıyacağı yaptıramayacağı hiç bişey yoktur tabi eşiniz saf odun değilse...

inatmı inanın bende zerresi yok zaten okadar yumuşak konuşurumki asla sesimi yükseltmem
bişey isyeceksem azikçe suyuna giderek söylerim cilve desen alası var yok olmuyo işte

çok bencil bi eşim var bana saygı duymuyor beni umursamıyor öylesine yaşıyoruz ama bazı istekleri olunca ilgileniyo
anlayışlı oluyo ama sonra yine aynı herşey
aslında bizim en büyük problemimiz benim bir yerlere gitmem
bir yerlerde dediğm öyle kafe sinema park falanda değil artık ben onları soramıyorum bile mesela akrabalarım ve görüştüyümm üç arkadaşım var biri eltim onu elti saymıyorum arkadaşım gibidir ama buralara problem çıkarıyor
bazen sorunsuz git diyor ama bide inat ettimi bu dediyim yerlerden birine bile öyle bi sorun çıkarıyoki anlatama m mesela cumartesi arkadaşın birinde toplanacaktık
gidiyimmi dedim yok dedi üstelemedim daha sonra tekrar aradılar akşam bidaha sordum ya aşkım dedim beni mahcup etme nasıl diyim arkadaşlarıma eşim bırakmadı diye
lütfen müseda etgidiyi dedim yok diyorum dedi uzatma kafamı şişirme falan biz baya birbirimize girdik
sonra karışmıyorum artık ne halin varsa gör nere gidiyosan git dedi bana sorma bilme
ben iyice kötü oldum
sonra pazartesi günü teyzeme gitmem gerekiyodu aradım sordum ben sane napıyosan yap dedim karışmıyorum dedi
ama ben tatmin olamadım lütfen böyle yapma gönlünle izin ver falan diye msj attım git dedi ama hiç bi anlamı yoktu yani ne bilim ya zor çokk zor anlatamam

E tamam git demiş,daha neden üzerine gidiyorsun ki :)

İstediği kadar trip yapsın,umursama.

Müsaade et filan demen bile gereksiz.Sen kölesi değilsin.Gitmek istediğin yer abes bir yer değil.

Alt tarafı akrabana gideceksin,nedir bu kadar tantana ? Azıcık rahat ol.

Seni sıkmaya devam ederse,sen de onu sık :) Neredeydin,neden geciktin,o arkadaşınla görüşmenden hoşlanmıyorum vs....

Müsade et, izin ver derseniz tabiki vermez.
Bana da biri böyle sorsa hayır derim, keyif benim değil mi?
O sizden işe giderken, bir yere giderken izin mi istiyor?

En başta hatayı burada yapmışsınız, izin isteyerek ondan başka bir hayatınız olmadığını ortaya koymuşsunuz.
Günümüz şartlarında yaşayan insanların sosyal canlılar olması gereklilik değil artık zorunluluktur.
Siz daha bırakın dışarıda bir yere kahve içmeye gitmeyi, arkadaşınızın evine o hayır dedi diye gidemiyorsanız evli değil esirsiniz...
Kendi kendinize oluşturduğunuz bu esaret ancak sizin de onun gibi bir insan ve eşinizle eşit haklara sahip olduğunuzu anladığınızda ortadan kalkabilir.
Yani çözüm bizde değil, sizin bakış açınızda...

Son düzenleme:
sizi çok iyi anlıyorum bende bunu yapmak istiyorum beceremiyorum beni ve duygularımı öylesine bastırdıkı artık hakkımı savunamıyorum bile konuşmaya çalışıyorum oooofff kafamı şişirme huzur bırakmıyon damda işin gücün gitmek gelmek yeter sus faln diye bastırıyo bende daha fazla huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum
istiyorum herşey karşılıklı anlayış içinde olsun ama tek taraflı olmuyo
şimdi soruyorum ne yapabilirimki beni güçlü görebilmesi için varmı bi öneriniz

Evet var.
Güçlü görünmenizin yolu güçlü olmaktan geçer.
Yani huzursuzluk çıkmasın diye haklarınızdan vazgeçip susuyorsanız kusura bakmayın ama güçsüzsünüz demektir.
Eşiniz bu durumu çok iyi idare ediyor gibi, azcık terslesem, tartışma çıkarsam bütün istediklerimi yapacak modunda yaşıyor, dünya ona güzel herhalde....
İstediklerinizi vermiyorsa, almayı öğrenin derim.
Müsade etmiyorsa, gitmeyin ve onu da hiçbiri yere yollamayın.
Size bağırıyorsa o an odayı terkedin ve özür dileyene kadar asla konuşmayın...
Yani o sizi değil siz onu davranışlarınızla bastırın ve istediklerinizi almayı bilin.

Sen beni bile geçtin :))

Boşan gitsin, Nasıl dayanıyorsun bu adama? Böylesinin yanında bir ömür geçmez yazık yane.

evet zaten güçsüzüm dedim zaten bir yol bulamıyorum yani konuşmasam özür dilemez suçlu benim diye yada ortadan konuşur bende cevap vririm
sonra yollamasam o beni dinlemez biyerede gitmez zaten
dediyin gibi biliyo oda ondan vazgeçemediğimi mesela tartışmışız ogün bi isteyi vardır belli eder geri çeviremem 8 yıllık evliyiz bir kere bile hayır dediğimi hatırlamam yemin ederim yok diyemiyorum ona herşeye tamam herşeye galiba bu yüzden kaybediyorum ama yinede yapamıyorum bu sefer diyirum tamam bitti konuşmıcam trip yapacam bi adımı veriyo herşey bitiyo sanki offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…