- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
Sen beni bile geçtin :))
Boşan gitsin, Nasıl dayanıyorsun bu adama? Böylesinin yanında bir ömür geçmez yazık yane.
hemen boşamasaydınız yahuu belkii bi yolu bulunurdu :)
çok bencil bi eşim var bana saygı duymuyor beni umursamıyor öylesine yaşıyoruz ama bazı istekleri olunca ilgileniyo
anlayışlı oluyo ama sonra yine aynı herşey
aslında bizim en büyük problemimiz benim bir yerlere gitmem
bir yerlerde dediğm öyle kafe sinema park falanda değil artık ben onları soramıyorum bile mesela akrabalarım ve görüştüyümm üç arkadaşım var biri eltim onu elti saymıyorum arkadaşım gibidir ama buralara problem çıkarıyor
bazen sorunsuz git diyor ama bide inat ettimi bu dediyim yerlerden birine bile öyle bi sorun çıkarıyoki anlatama m mesela cumartesi arkadaşın birinde toplanacaktık
gidiyimmi dedim yok dedi üstelemedim daha sonra tekrar aradılar akşam bidaha sordum ya aşkım dedim beni mahcup etme nasıl diyim arkadaşlarıma eşim bırakmadı diye
lütfen müseda etgidiyi dedim yok diyorum dedi uzatma kafamı şişirme falan biz baya birbirimize girdik
sonra karışmıyorum artık ne halin varsa gör nere gidiyosan git dedi bana sorma bilme
ben iyice kötü oldum
sonra pazartesi günü teyzeme gitmem gerekiyodu aradım sordum ben sane napıyosan yap dedim karışmıyorum dedi
ama ben tatmin olamadım lütfen böyle yapma gönlünle izin ver falan diye msj attım git dedi ama hiç bi anlamı yoktu yani ne bilim ya zor çokk zor anlatamam
8 yılda çok kötü alıştırmışsınız eşinizi...
Adam gideceginiz yeri, kimler olduklarını biliyor,
gitmemenizi gerektirecek herhangi bir bahanesi de yok,
neden sizi bu kadar kısıtlıyor?
Ben beni bu kadar kısıtlayan adamdan sonsuz şüphe duyardım :26:
Birazcık kendiniz olmayı deneyin,
siz kendinize deger vermezseniz, karşınızdaki hiç vermez...
8 yılda çok kötü alıştırmışsınız eşinizi...
Adam gideceginiz yeri, kimler olduklarını biliyor,
gitmemenizi gerektirecek herhangi bir bahanesi de yok,
neden sizi bu kadar kısıtlıyor?
Ben beni bu kadar kısıtlayan adamdan sonsuz şüphe duyardım :26:
Birazcık kendiniz olmayı deneyin,
siz kendinize deger vermezseniz, karşınızdaki hiç vermez...
çok denedim ama yapamadm daha doğrusu beceremedim o yüzdeen yardım istiyorum
böyle bir kadın nasıl olabilirim
sizi çok iyi anlıyorum bende bunu yapmak istiyorum beceremiyorum beni ve duygularımı öylesine bastırdıkı artık hakkımı savunamıyorum bile konuşmaya çalışıyorum oooofff kafamı şişirme huzur bırakmıyon damda işin gücün gitmek gelmek yeter sus faln diye bastırıyo bende daha fazla huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum
istiyorum herşey karşılıklı anlayış içinde olsun ama tek taraflı olmuyo
şimdi soruyorum ne yapabilirimki beni güçlü görebilmesi için varmı bi öneriniz
evet zaten güçsüzüm dedim zaten bir yol bulamıyorum yani konuşmasam özür dilemez suçlu benim diye yada ortadan konuşur bende cevap vririm
sonra yollamasam o beni dinlemez biyerede gitmez zaten
dediyin gibi biliyo oda ondan vazgeçemediğimi mesela tartışmışız ogün bi isteyi vardır belli eder geri çeviremem 8 yıllık evliyiz bir kere bile hayır dediğimi hatırlamam yemin ederim yok diyemiyorum ona herşeye tamam herşeye galiba bu yüzden kaybediyorum ama yinede yapamıyorum bu sefer diyirum tamam bitti konuşmıcam trip yapacam bi adımı veriyo herşey bitiyo sanki offfffffff
Kendinize ilgi alanları oluşturun.
Kendiniz için en son ne zaman bişey yaptınız?
İzin almak yerine haber vermeyi düstur haline getirmeyi denediniz mi hiç?
Çocuklardan ve işlerden kafanızı kaldırıp arkadaş grubu edindiniz mi?
Gündemi takip edin,onunla hiç siyaset konuştunuz mu ya da spor?
Onun yapmaktan keyif aldıklarından bi haber misiniz hep mesela?
Sizi elinizdee gazete ve kitap okurken kaç kez gördü?
Ona akşam izlemeniz için bir film tavsiye etmeyeli ne kadar oldu?
Herhangi bir konu hakkında sıkıntısı olduğunda ''vay be bizim hatunda neler varmış'' diye dudağını uçuklatacak kaç görüş bildirdiniz?
O kadar çok sor gulamanız gereken şey var ki...
Eş merkezli yaşamayın lütfen,bu saydıklarımıda kendiniz için yapın zaten devamı çorap söküğü gibi gelir.
Anlattıklarınızın doğruluğu nickname inizden bile anlaşılıyor.
Nesini bu kadar seviyorsunuz bu adamın ben onu merak ettim.:26:
Size değer vermiyor gibi davranışları,sizde ona,onun size verdiği değer kadar verin.Fazlasını değil.
nick ve konu çok büyük tezat oluşturuyor:26:
...kendim için bişey yapamıyorum fırsatım yok
...izin almasam haber versem oooo aştın kendini ne halin varsa gör
...arkadaşlarım var gidemiyorum
...siyasette konuşuyoruz
...evet keyif aldığı şeyler tv pc sigara çay ve evde oturmak
...kitap çok okurum
...film izleriz siname kültürü yk bu ara bi gittik hoşuna gitti
....bi sıkıntısı olduğunda konuşma seni ilgilendiren bi konu yok üsteleme kapat karışma gibi laflar duyarım
....gibi
ne yapabilirim sizce
Ben sizin bu maddelerinize karşılık maddeler yazarım yazmasına elbette ama sizde onlara karşılık vermekte geç kalmazsınız.
Önce bahanelerinizden sıyrılın.
Siz kendinize değişmeyi reva görmedikçe,kimse size sihirli değnek değdiremez.
anlıyorum ve bende diyorumki nasıl deyistirebilirim onun arayışı içindeyim
tezatlık bişe yok seviyorum ama sevilmiyorum bu kadar yüreyime nasıl geçireyim
Cevap yazanların çoğunluğu nasıl yapabileceğinizi söyledi.
Ama bu pasta tarifi değil ki, şunu al diyelim?
Uzun lafın kısası kendinize de ona verdiğiniz kadar değer vereceksiniz...
Nasıl onun keyfi varsa siz de olacak ve istediği kadar hayır derse de yerine getireceksiniz.
İsteklerinizden vazgeçmeyip ayakta dimdik duracak, kızacak diye susmayacaksınız.
Yani önceliğiniz kendi mutluluğunuz olacak...
biraz kendine değer ver ve kocana bu kadar yüz verme.unutma kaçan kovalanır
evet gerçektende böyle her dediğine evet dedim halada öyl e ta nişanlandığımızdan beri
bence erkekler kendi düsünceleri olan kadinlardan hoslaniyor.ben isvicrede yasiyorum simdi esim burada dogmasina ragmen herseyi biliyorum cinsinden uzun zaman kendimi onun cocugu gubu hussettim ben bunu ona kavga etmeden bagirmadan dile getirdim.ben kendi zevkleri kurallari tarzi olan biriyim ve ben de belli bi bilgiye sahibim bunu ona göstermeye calisiyorum ise yariyor.uzun zamandir ya haklisin sözünü duyuyorum.ama senin esinle problemin tam olarak bumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?