evliliğimle ilgili bana yardım edecek fir verecek birileri varmı tecrübeli

hayır benim eşim daha çok sakin dik başlı olmadığım zaman bende daha çok hoşlanıyormuş yani deikleini dinleyen
haklısın lafını ala söylemez hep kendi haklıdır hi.ç duymadım yani

belliki senin üzerinde hüküm kurmak istiyor.yani korkuyor kendini tanimandan güclü olmandan bence.ama onu okadar da önemsemiyor mus gibi davranmak ta ise yarar kendinle ilgilen bence ona zaman ayirmayi unutma cok sevince bazi seylerde zorlaniyorsun ama kral olmak icin gereksiz seylerde inatlasma.bence senin onu cok sevdigini biliyor ve bunu kullaniyor.seni seviyor mu?

Sen beni bile geçtin :))

Boşan gitsin, Nasıl dayanıyorsun bu adama? Böylesinin yanında bir ömür geçmez yazık yane.

bosan demek kolay kiz seviyor esini sonuna kadar mücadele etmeli ne erkekler yola geliyor

Konu olmadığı için yorumlara bakayım dedim , şok oldum

Koskoca kadınsınız siz, eşinize izin ver arkadaşıma gideyim demenizi bile tuhaf buldum.. Akabinde eşiniz izin vermiyor ne halin varsa gör diyor, siz hala gönlünle izin ver lütfen diyorsunuz..

Siz beş yaşında bi çocuk değilsiniz o da sizin babanız değil.. Sorun burda başlıyor bence..

yardim almalisiniz psikolojik olarak sakin bunu yanlis anlamayin bende bizzat bu sebebten yani hic edilmekten dogan bunalimimla neler yasadim ve sonuc olmadi ne yapsam memnun edemedim sorun cikmasin diye sustum alttan aldim hic oldum sonunda dengeyi sarstim ve solugu doktorda aldim ilac basladik 2 ay icinde hersey duzeldi normalde imasini etmeyecegim konulara bile bodoslama dalar oldum hakkimi catir catir savundugumu gorunce bana olan aski depresti sanki ve yer degistirdik o ben oldu sanki ve ben o.....kisacasi canim git yardim al ayaga kalk daha fazla ezdirme kendini. suan gebeligimden dolayi tedavim yarim kaldi tabii yine tartismalarimiz oluyor olmaz mi ama asla alttan almiyorum izah ediyorum anlatiyorum anlayana kadar onceden olsa nasilsa uste cikacak deyip susardim dermanim kalmamisti ama simdi konusulmadik nokta birakmiyorum hatta cogu zaman o alttan aliyor:)

evliliğimin ilk senelerinde gözüm çok karaydı
en ufak hatasında çekişirdim hiç alttan almazdım oda almazdı..çok uzayıncada şiddete başvururdu
çalışmak içinde çatır çatır çekiştim hemde tüm ailesini karşıma aldım
yanlışını yakaladım evi terkettim ,boşanaıcam dedim inat ettim dönmedim hiçte umurumda değildi,çocuğumda vardı
sonra ailemin etkisi,çocuk,yalvarmaları vs..döndüm ama çatır çatır aldım hakkımı ilk yıllar

sonra kavga etmekten bıktım,iki baskın karakter..kızımda etkileniyordu nun için susmaya başladım,psikolojim bozuldu,huzur istiyordum
kavga çıkıcak diye uzatmadım,içime kapandım daha doğrusu ona kapandım kendime başka uğraşlar buldum ama onunla olmak bana eziyet gibi geliyordu ve herşeye susuyordum aman o memenun olsunda kavga çıkarmasın diye

sonra aldattı beni,evide terketti boşanıyoruz
şimdi anlıyorum ki ben sustuğum için oldu bunlar
şimdide beni suçluyor eskileri bahane ederek,son zamanlardaki mülayimliğimi saymıyor

geçenlerde bir konu açmıştım eşinin her dediğine tamam demek özgüven eksikliğimi yoksa geçim için şart mı diye..
ben de çözemiyorum
her dediğine tamam desen eziyor,şımarıyor
hakların için dik dursan huysuz oluyorsun bence karşındaki insanla alakalı
adam hoşgörülü biriyse empati yapabiliyor ama değilse,bencilse sen ne yaparsan yap sonuç kaçınılmaz oluyor

hayır sekiz yıllık evliliğimde bir fiske bile dayağını yemedim o safaya gelmedik hiç hatta ağır hakaretinide duymadım bizim tek sorunumuz onun diyişiyle benim biryerlere çok gitmemmiş
yani oda yine dediğim gibi akrabalar ve bir kaç arkadaşlar dışında gittğm zate n biyer yok dışarı hayatım yok yok yani ve bu gittiğim yerlerde hep tanıdığı bildiği insanlar yabancıda yok
ayrıca çok ama çok kıskanç biride değildir gereğince kıskanır ama neden böyle çözüm bulamıyorum,

gliba seviyor dediğim gibi şiddet hakaret veya başka şeyler asla yok sadece tek sıkıntısı o bişey dediği zaman benim itiraz etmem ve üstelemmiş ama üstelenmeden de bişe olmuyor bazen çok istediğim bişey oluyor onu yapabilmek için illede benim açımdan diyim izi n vermesi gerekiyor hemde gönüllü bazen diyor işte karışmıyorum ne yapıyorsan yap arkadaşlar diyo ne güzel fırsat ne istiyosan yap işte ama içim huzursuz oluyor yapacağım şeyi yapmıyorum yapsamda çok kötü oluyorum niye böyleyim ama bende bilkmiyorum offff

napiyim peki siz söyleyin birşey bulamıyorum çözüm bulamıyorum çaresiz kalıyorum
belkide benim ondan başka bir hayatım olmadığı için böyle yaşıyor ve ben bunları hakediyorum

off gerçekten sanki benim hayatımı anlatıyorsun ama bana hayal gibi geliyor biliyormusun onun bişey için alttan aldığını görmek sonra benden özür dilemesi falan falan
ha bide ne ilacı kullandın canım daha doğrusu ne içindi senimi değiştirdi biraz açarmısın
inan bu sıkıntılar stres yüzünden mide hastadı oldum midemde yara çıktı sıkıntıdan içime ata ata ama yine herşey aynı olan bana oluyor anlayacağın yardım edersen sevinirim dua ederim

evet öyle bende çocuklar etkilenmesin diye en çokta huzursuz bi ortam olmasın diye evde susuyorum tartışmayı bırak ya biz konuşamıyoruz bvile daha ne diyim

evet biz konuşamıyoruz bile mesela ben gezmeyi eylenmeyi hem kendim için hemde çocuklarım açısından olsun çok severim
çocuklarda abyılırki hangimiz diyebiliriz ki gezmeyi eylenmeyi sevmiyorum
bazen kendi kendime karar veriyorum tamam artık gitmiycem istediği gibi olucak sonra bi hafta sonu pazarımız var bizim ogün için bişeyler yapalım derim mesela bi sürü bahane uydurur offf bi pazarım var evimde oturmak istiyorum gibi
bu sefer kendimi geçiyorum çocuklar açısından düşünüyorum onllar iin ısrar ediyorum bu sefr bana yine sus konuşma kafamı şişirme falan yani konuşmama kendimi ifade etmeme bile müsade etmiyor
tabi şuda var gerçekten çocukları na çok düşkün bi babadır götürürde gönüllerinide yapar ama kendi isterse ben bir şey söylesem ne olacak gezmesinle biz çocukken gezmedik ne kaybbettim çıksam dışarı elime ne geçecek gibi gibi bi sürü laf kalabalığı edip beni bastırıypo daha bise diyemiyorum
şimdi diyecekseniz hep gezmektenten örnek veriyosun diye genel problemler bunlardan çıkıyo ha diyeceksiniz gitme ozaman otur
onuda yaparım yemin ederim yaparım ama çocuklarıma kıyamıyorum sıkılıyolar gitmek istiyolar yanlızda bırakmıyo illa beraber offf işte ne bilim bunun gibi bi sürü sorun ve çözümsüüüüüz

arkadaşım bastan sona konunu okudum bizler malesef yanlışı en başta yaptık oda neden yetiştirlme tarzı kesin sen annenden böyle gördün oda babasından böyle gördü kusura bakma tabiri caizse senin odundan bendede var hemde 18 yıldır.boyumca çocuklarım var daha yeni yeni minibüse otobüse binmeye başladım.oda mecbursam hastane felan öyle sıkıldım gezicem görücem yok yani asla ben nasıl bi kadınmışımki canım sıkılıyomuş coluğum cocuğum bana yetermiş.mişde miş.allah sorsun bunlardan haklarımızı buda bana göre kul hakkı kendi egolarını tatmin etmek için bizi kullanıyolar.arkadaşların dediklerine kulak ver uygulamaya başla yavaş yavaş hiç korkma sana hiç bişey yapamaz.surat assın konuşmasın dayan kararlı olduğunu anlasın. ha bide üsteleyince ne yaparsan yap karışmıyorum diyomuşya bu modellerin kelimeleride aynı heralde bnmkide öyle der.bende aman huzursuzluk olmasın onun suratını çekemem der otururdum çok yanlış yapmışım çooookk en güzel senelerimi yedi hain.sen toparlan bak konunu takip edicem yaz buraya hadi allaha emanet ol

anliyorun zor bir durum.bence cözüm sayginligini kazanmalisin bu 2 3 gunde olmaz cok mucadele ediceksin ama gereksiz seyler icin inatlasma onla sen bence ayrisiniz biraz yani bi cok konuda fikir ayriligi var ve bu kötü bisey degil sadece saygi lazim birbirinize ve zaman vermeniz onun seni anlamasi zor gibi karar vermelisin ve sabirli ve kararli olmalisin..sen ona her sana itiraz ettiginde neden diye sor..senin hayatindaki tek nokta baskin karakter ve tek iktidar olmak istiyor.ama böyle olmaz.dedigim gibi kararli olmali ve mucadele etmelisin bosanma..aldatma yada siddet yok bu konu asilabilir zaman lazim bence..ayrildin diyelim istedigin yere gittin istedigini yaptin degicek mi sevdigin adamdan ayrilmana senin esin ayni bi cocuk davranisi var ve sen bu cocugu büyütmelisin iyi bir es oldugunu düsünüyorsan..ve ona guveniyorsan mucadele et..ben ne zorluklar yasadim oooooooooooooooo

galiba bende öyle yapıcam çünkü kendimle mucedele etmekle yoruldum artık ya diyorumki bak yine adamın canını sıktım off yapmasaydım sussayduım sonra dönüyorum hayır kararlı ol ilgilenme diyorum kendi kendime öylece dalıyorum uykuya sabah kalmıyorum hani sinirliyimya ona sonra o gidiyo pişmanlık duyurum bak işte kaprislerim yüzünden adamı aç bıraktım diye bu defer tekrar pişmanlık alıyo bu sefer tekrar arıyorum ya bişeyler yedinmi sabah uynamadım kusura bakma bak kahvaltı yap ..... anlayacağın konuyu kapatıp tekrar eskisi gibioluyorum bıktım artık kendimle mücadele etmekten
umursamıyıcam diyorum yapamıyorum galiba onu gerçekten çok sebviyorum bunları yapabilmem içinde soğumam lazım biraz yoksa olmayacak böyle kendimi yıpratmaktan başka bişey yaopmıyorum çünkü o yine aynı
bu arada ilginiz için teşekkürler

bu dediklerinizi yapmam için ondan biraz soğumam lazımki olsun yoksa olmuyor yapamıyorum bunun içinde bi uzmandan yardım almam lazım galiba yinede ilginiz için teşekkürler

konuyu nerdeyse baştan sona okudum ve üzüldüm. bazı konularda benim de eşim böyle ama bu derece değil ama ben en baştan koydum tavrımı belki koymasaydım zamanında sizinki gibi olurdu. ama erkekler kolay değişmiyorlar. ben eşime bir defasında 2 hafta trip attım, 2 gün düzeldi üçüncü gün gene aynı. Allah yardımcınız olsun.

trip falan nafile bizimki anlamaz kesinlikle daha çok tavır alır hatta
durumummz zor RABBİM yardımcım olsun

trip falan nafile bizimki anlamaz kesinlikle daha çok tavır alır hatta
durumummz zor RABBİM yardımcım olsun

kimse kimsenin herşeyi olamaz, erkekler pofpoflanmayı sever ama çok pofpoflarsan kazanmak yerine kaybedersin, çünkü insan elde edemediği şeyin peşinden gider sahibi olduğu şeyler ise önemsizleşir. örneğin ben geçen telefon alacaktım eskisi bozulmuştu, dedim olmuşken güzel birşey olsun, günlerce uğraştım telefoncu telefoncu gezdim karar veremedim, internetten baktım, en sonunda ihtiyacımın bile çok üstünde bir telefon aldım şu akıllı telefonlardan. 1 hafta oynadım telefonla şimdi sadece alo demek için kullanıyorum, artık benim ve önemi yok, sadece bozulursa üzülürüm, kaybetmek istemem. işte eşler de böyle, yıllarca emek verirsin ilişkin için evlenince herşey monotonlaşır sıradanlaşır. eşin seni kaybetmekten korkmadıkça senin önemini tekrar farketmez. triple kavgayla tartışmayla restle falan olmaz işe yaramaz. eşin bu dünyada ölümsüz olmadığını ve eğer sana birşey olursa seni kaybederse nasıl bir durumda kalacağını anlamalı ve ayağını denk almalı. sen alttan aldıkça hep böyle sürüp gider bu durum. eşinden izin alman bile saçma bence, sen onun çocuğu değil eşisin. tamam kavga çıkacak diye mülayim oluyorsun ama o da seni cepte görüyor, benim borum öter diyor, sen tavrını koymadan bu durum düzelmez. bence de psikolojik yardım almalısın. kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez anlayamaz, uzman yardımı şart canım.

Son düzenleme:

haklısın canım ben de öyle yaptım dün psikoloğa gittim tek sorun tavrımı nasıl koyarım onu öğrenmem lazım bunuda öyrenirsem tamam heralde inşallah düzeliriz şuan evde iki yabancı gibiyiz çünkü zor dayanıyorum ama dayanıyorum bendende birşley göremiyince oda oralıklı olmuyor küsde değiliz ama konuşmuyoruz dört gündür bakalım nereye kadar devam edecek böyle

İşte size anlatılıyor, siz yapamıyorum diyorsunuz.
İlk başta '' beceremiyorum'' kelimesini çıkarın hayatınızdan.

İkincisi ''gidebilir miyim? '' diye izin almayın eşinizden.
''Yarın eltime davetliyim'' şeklinde haberdar edebilirsiniz onu.

İstediği kadar trip atsın siz sakın pes etmeyin.
''Ne yaparsan yap'' derse muhakkak istediğinizi yapın.

İnanın bana bu kadar iyi niyet güzel sonuçlar doğurmuyor.

Erkekler bazen dediğim dedik olan kadınlara daha çok önem veriyorlar.
Sizinde doğrularınız, sitekleriniz, özel yaşam alanınız olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…