Evliliğimle ilgili kafamda bitmeyen sorgular

Herşey çok üst üste gelmiş. Eşinizden başka çıkaracak kimseniz de yok. Bütün öfkeniz ona yoğunlaşmış.
Eşiniz haklı, bırakın dağınık kalsın. 10 dakika uyku bile insana bazen o kadar iyi geliyor ki. Mesela ben gündüz yarım saat uyudum, o yüzden şuan uyuyakalmadım

yaa ben kizima sut verirken adami şeytan gibi görurdum. evden gitsin diye beklerdim.sesine bile tahammul edemezdim.
hoş seytanin biriymiş gerci sonradan ortaya cikti iblislikleri bosandimya neyse

Bu yaşadıklarınız çok normal bebekten kaynaklı biraz bunalmışsınız eşinize karşı soğuduğunuzu düşünüyorsunuz aslında eşinize değil hayata karşı biraz soğudunuz bebek sorumluluk şuan size çok ihtiyacı olduğu için kendinize pek vakit ayıramıyorsunuz ve kadınlığınızı hissedemiyorsunuz bunun da sebebini eşinize bağlıyorsunuz bu süreç geçecek biraz sabır gerekiyor ben de siizn gibi düşünüyordum hatta psikoloğuma bir dahaki tartışmamızda affetmek yerine adliyeye gidebilirim demiştim bana dedi ki psikolog fazla anlamlandırıyorsun herşeyi tartışmalarınıza fazla anlam yüklüyorsun dedi herkesin evliliğinde bir dönem tartışmalar sık olabilir ne evlilikler var anlatsam haline şükredersin dedi kendisi aynı zamanda evlilik terapisti gerçekten de tartışmalarımızı fazla büyüttüğümün farkına vardım

Şu bir gerçek ki hiç bir neden yokken kimse kimseden sogumaz. Bence nedeni bulun ve çözüme odaklanin. Erkekler duygusal farklılıkları pek umursamaz ama eşiniz fark etmiş bunu söylemiş bence çaba sarf edin . Evlilik kolay kurulmuyor

Haklısınız elbette ama eski hayatımı evlenmeden önceki hayatımı düşününce arkadaşlarımın fotoğraflarını neler yaptıklarını görünce kendime bakıyorum evlendim çok şükür ki kızım var ama ufak bir şehirde hatta ilçesindeyiz mahrumiyet yeri her bakımdan ve bütün bunlara sebep olarak evlenmemi görüyorum belki de başlarda ailem haklıydı evlenmemeliydim diyorum ama gerçekten eşimin yaptığı büyük bir şey yok boşanmak istesem elle tutulur bir sebebim yok

Evde dura dura kendi kendime kuruyorum anlaşılan annelik güzel ama bu ara çok yoruyor beni dertleşecek birilerini de bulamayınca evliliğime sardım anlaşılan

Boşananın anladım ki insanı cennete sok mutlaka bir arz bulur yanlız yaşayın daha mutlu olursunuz tabii bu sefer canınız sıkılır bir erkek ararsınız bazı şeylerin kiymetini kaybedince anlaşılır

Canım bazen kadınlar kendini tamemen çocuğuna adayıp eşini ihmal edebiliyor bunu doğum psikolojısıne de bağlayabilirsin. Eşinin sana karsı bir hatası bir kusuru yoksa zamanla düzelir diye düşünüyorum.

Aslında bekar hayatı özlenmiyor desem yalan olur benim de 1 kızım var Allah bağışlasın sosyal medyada arkadaşlarım çok geziyor çocukları olanlar bile fıldır fıldır geziyor özeniyorum ben de eşinizle sorununuz değil sizin ben de sizin gibiyim bu tarz düşünceler bende de oluyor eşime sardığım da oluyor olsun kızım büyüyünce bana arkadaş olacak biz de beraber gezeceğiz inşallah

İnşallah havalarda kasvetli olunca iyice kötü düşüncelere sarar oldum

Evet
İnşallah havalarda kasvetli olunca iyice kötü düşüncelere sarar oldum
Evet havalardan da oluyor bebek de biraz küçük şimdi senin rahat çıkamıyorsundur emzirme vakitleri daha sık oluyor biraz büyüsün 2 3 yaşında daha kolaylık oluyor ben de bikaç yaş da büyüse rahat ederim inşallah diyorum çünkü dışarı çıktığımda elimden hiç tutmak istemiyor kaçmak istiyor

Doğumdan sonra olabiliyor böyle şeyler..

Ben de ev arkadaşı gibi takılalım istiyordum. Ortada sebep yokken boşanmayı düşünüyordum vs.. :))
Geçici bir süreç. Ama çift olarak yalnız paylaşım yapmaya çalışın..

Eşiniz de farkındaymış bu iyi bir şey mesela. Bir çok erkeğin umurunda olmaz. Onunla açıkca konuşun.
Birbirinize ilgi gösterin ufak sürprizler yapın..

Eşim bana sırtını dönmemişti neyseki. Bir hödük olsaydı ben de çok konu açardım eminim..

Isınmaya çalışın o zaman bir an önce. Böyle devam ettiğinizde bir süre sonra eşiniz size ilgiyi kesecek ve o da soğuyacak. Sonra da siz artık onu geri kazanmaya çalışırsınız ama geç olur.

Kesinlikle durumunuz yorgunluk..basima ayni bu anlattiklariniz geldi..hem bedenen hem ruhen çok yorgunsunuz birde ne kadınlığı düşünecem diyorsunuzdur.haklisiniz sonuna kadar..keske biraz zaman ayırma şansınız olsa kendinize..bende de 14 aylık bir bebek var inanılmaz hareketli yorucu zamanlar..heleki şimdi sizinki dış çıkarıyor yürümek icinncabaliyor..durumunuz müsaitse bir yardımcı da alın yeterki biraz zaman kalsın kendinize..bu günler umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…