- 25 Mayıs 2015
- 948
- 596
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
normal bir sürectesin. bunu esinlede paylasmisin yani hormonel oldugunu onunla alakali bir durum olmadigini vs
Herşey çok üst üste gelmiş. Eşinizden başka çıkaracak kimseniz de yok. Bütün öfkeniz ona yoğunlaşmış.Eşim yemek konusunda yardım eder ama ev işlerinde etmez ben yorulduysam bırak der sanki kim var dağınık kalsın der uyu dinlen falan der ama geçmişteki kırgınlıklar sanırım bazen eşimin benimle şakalaşması bile batıyor bana
Şu bir gerçek ki hiç bir neden yokken kimse kimseden sogumaz. Bence nedeni bulun ve çözüme odaklanin. Erkekler duygusal farklılıkları pek umursamaz ama eşiniz fark etmiş bunu söylemiş bence çaba sarf edin . Evlilik kolay kurulmuyorÖncelikle merhaba hanımlar
Ben yaklaşık 3 yıllık evliyim ailelerin tanışması başlarda kültür farkı sebebiyle düğünümde dahil hep sorunlu geçti ama eşimi seviyordum oda beni seviyor diye her şeye göğüs gerdim geçti o süreç sonrasında ilk yılımız ikimizde inatçı olduğumuz için sorunluydu defalarca boşanmadan döndük ama eşime karşı sevgimi hiç sorgulamadım sonrasında yeni bir şehre taşındık birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip değiştirmemekte çalışmamamız gerektiğini vs konuştuk her şey düzeldi hamile kaldım bir kızımız var 10 aylık elbette ki tartışmalarımız oluyor ama ilk yıldaki gibi değiliz ailelere birkaç saatlik uzak mesafede bir şehirdeyiz bebeğim için ücretsiz izindeyim bir yıldır ama ben sebebini bilmiyorum ama eşime karşı soğudum resmen o tam tersidir eve gelince güzel şeyler söyler ilgi gösterir haliyle benden de bekler bana bugün beni ben olduğum için gerçekten sevmiyorsun dedi neden böyle söyledin deyince zoraki mecburmuş gibi yapıyorsun birçok şeyi evlendiğimiz zaman böyle değildin dedi düşününce haklı neden böyle oldum bilmiyorum ama eskisi gibi eşimi sevmiyorum halbuki ilk zamanlarda bitmeliydi sevgim ama o zaman ona deli gibi aşıktım şuansa bana dokunmasın kendi halinde takılsın istiyorum ama böyle de olmaz farkındayım ne yapacağım ben neden böyle oldum ki
Haklısınız elbette ama eski hayatımı evlenmeden önceki hayatımı düşününce arkadaşlarımın fotoğraflarını neler yaptıklarını görünce kendime bakıyorum evlendim çok şükür ki kızım var ama ufak bir şehirde hatta ilçesindeyiz mahrumiyet yeri her bakımdan ve bütün bunlara sebep olarak evlenmemi görüyorum belki de başlarda ailem haklıydı evlenmemeliydim diyorum ama gerçekten eşimin yaptığı büyük bir şey yok boşanmak istesem elle tutulur bir sebebim yokBu yaşadıklarınız çok normal bebekten kaynaklı biraz bunalmışsınız eşinize karşı soğuduğunuzu düşünüyorsunuz aslında eşinize değil hayata karşı biraz soğudunuz bebek sorumluluk şuan size çok ihtiyacı olduğu için kendinize pek vakit ayıramıyorsunuz ve kadınlığınızı hissedemiyorsunuz bunun da sebebini eşinize bağlıyorsunuz bu süreç geçecek biraz sabır gerekiyor ben de siizn gibi düşünüyordum hatta psikoloğuma bir dahaki tartışmamızda affetmek yerine adliyeye gidebilirim demiştim bana dedi ki psikolog fazla anlamlandırıyorsun herşeyi tartışmalarınıza fazla anlam yüklüyorsun dedi herkesin evliliğinde bir dönem tartışmalar sık olabilir ne evlilikler var anlatsam haline şükredersin dedi kendisi aynı zamanda evlilik terapisti gerçekten de tartışmalarımızı fazla büyüttüğümün farkına vardım
Şu bir gerçek ki hiç bir neden yokken kimse kimseden sogumaz. Bence nedeni bulun ve çözüme odaklanin. Erkekler duygusal farklılıkları pek umursamaz ama eşiniz fark etmiş bunu söylemiş bence çaba sarf edin . Evlilik kolay kurulmuyor
Aslında bekar hayatı özlenmiyor desem yalan olur benim de 1 kızım var Allah bağışlasın sosyal medyada arkadaşlarım çok geziyor çocukları olanlar bile fıldır fıldır geziyor özeniyorum ben de eşinizle sorununuz değil sizin ben de sizin gibiyim bu tarz düşünceler bende de oluyor eşime sardığım da oluyor olsun kızım büyüyünce bana arkadaş olacak biz de beraber gezeceğiz inşallahHaklısınız elbette ama eski hayatımı evlenmeden önceki hayatımı düşününce arkadaşlarımın fotoğraflarını neler yaptıklarını görünce kendime bakıyorum evlendim çok şükür ki kızım var ama ufak bir şehirde hatta ilçesindeyiz mahrumiyet yeri her bakımdan ve bütün bunlara sebep olarak evlenmemi görüyorum belki de başlarda ailem haklıydı evlenmemeliydim diyorum ama gerçekten eşimin yaptığı büyük bir şey yok boşanmak istesem elle tutulur bir sebebim yok
İnşallah havalarda kasvetli olunca iyice kötü düşüncelere sarar oldumAslında bekar hayatı özlenmiyor desem yalan olur benim de 1 kızım var Allah bağışlasın sosyal medyada arkadaşlarım çok geziyor çocukları olanlar bile fıldır fıldır geziyor özeniyorum ben de eşinizle sorununuz değil sizin ben de sizin gibiyim bu tarz düşünceler bende de oluyor eşime sardığım da oluyor olsun kızım büyüyünce bana arkadaş olacak biz de beraber gezeceğiz inşallah
Evet havalardan da oluyor bebek de biraz küçük şimdi senin rahat çıkamıyorsundur emzirme vakitleri daha sık oluyor biraz büyüsün 2 3 yaşında daha kolaylık oluyor ben de bikaç yaş da büyüse rahat ederim inşallah diyorum çünkü dışarı çıktığımda elimden hiç tutmak istemiyor kaçmak istiyorİnşallah havalarda kasvetli olunca iyice kötü düşüncelere sarar oldum
Öncelikle merhaba hanımlar
Ben yaklaşık 3 yıllık evliyim ailelerin tanışması başlarda kültür farkı sebebiyle düğünümde dahil hep sorunlu geçti ama eşimi seviyordum oda beni seviyor diye her şeye göğüs gerdim geçti o süreç sonrasında ilk yılımız ikimizde inatçı olduğumuz için sorunluydu defalarca boşanmadan döndük ama eşime karşı sevgimi hiç sorgulamadım sonrasında yeni bir şehre taşındık birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip değiştirmemekte çalışmamamız gerektiğini vs konuştuk her şey düzeldi hamile kaldım bir kızımız var 10 aylık elbette ki tartışmalarımız oluyor ama ilk yıldaki gibi değiliz ailelere birkaç saatlik uzak mesafede bir şehirdeyiz bebeğim için ücretsiz izindeyim bir yıldır ama ben sebebini bilmiyorum ama eşime karşı soğudum resmen o tam tersidir eve gelince güzel şeyler söyler ilgi gösterir haliyle benden de bekler bana bugün beni ben olduğum için gerçekten sevmiyorsun dedi neden böyle söyledin deyince zoraki mecburmuş gibi yapıyorsun birçok şeyi evlendiğimiz zaman böyle değildin dedi düşününce haklı neden böyle oldum bilmiyorum ama eskisi gibi eşimi sevmiyorum halbuki ilk zamanlarda bitmeliydi sevgim ama o zaman ona deli gibi aşıktım şuansa bana dokunmasın kendi halinde takılsın istiyorum ama böyle de olmaz farkındayım ne yapacağım ben neden böyle oldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?