Evliliğimle ilgili..

Düşünceli ve anlayışlı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bende çocuğumu mutsuz bir evde büyütmek istemiyorum..
Rica ederim tüm kalbimle diliyorum mutlu olmanızı durumunuzu haberdar edin mutlaka sevgiler saygılar

Çok basit, cilt hastalığınız varsa cildiyeye gidersiniz. Gözünüz rahatsızsa göz doktoruna. Cinsel sıkıntınız varsa cinsel terapi almanız gerekir eşinizle beraber. Böyle kendi içinizde düşünüp üzülerek çözülmez bir şeyler… eğer mümkün olmuyorsa terapi, kendiniz kitaplar alıp eşinizle okuyabilirsiniz. Veya online terapi alabilirsiniz. Evlilik terapisi de fayda sağlayacaktır bence

Kabul etmiyor kendisi ile ilgili bir sorun olduğunu.

Aman ne güzel, çalışmayan çkünü alsın avcuna, haklı haklı otursun evinde şimdi.
Aynen öyle ben yoruldum artık.. Birde sonra belki tekrar deneriz diyor. Onu çıkar aklından, büyükte konuşmuyorum ama dönecek olsaydım şimdi boşanmak istemezdim dedim.

Aynen öyle ben yoruldum artık.. Birde sonra belki tekrar deneriz diyor. Onu çıkar aklından, büyükte konuşmuyorum ama dönecek olsaydım şimdi boşanmak istemezdim dedim.
Kafasına dank ediyor çünkü çalışmayan çküne talip bulamayacağı, ama gururuna yedirip itiraf etmez. Unutsun tekrar birleşmeyi falan, önünü şimdiden alın, boşandıktan sonra böyle gelip eve kamp kuran herif de çok var, valla evli olduğunuz zamanları özler hale gelirsiniz, rezillik çünkü. Ne kocan ne değil, saçma sapan hayat. Yatakta 3 kuruşluk kocalık eder, eve gelirken 1 kg yoğurt almaz. Erkekler de akıllandı maşallah.

Sosyal bir insan değil ve iletişim kurma sorunu var. Benden başkasını bulamayacağını biliyor. Bense ısrarla olmayacağını söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…