Yarın sevişiriz ne yaKızlar merhaba. Evliliğimle ilgili içinden çıkamadığım sorunlarımız var. Eşimle bir arkadaşım aracılığı ile tanıştık. Uzak şehirler üzerinden yürüttük ilişkimizi. Ve bu yüzden cinsel anlamda çok tanıyamadım. Gençtim, bilmiyordum bazı şeyleri. Eşim tanıştığımızdan beri cinsel isteği olmayan bir insan. Hiç güzel sözlerle gönlümü almaz, ilgi göstermez. Ayda bir max 1-2 kez birlikte oluyoruz.Bazen bir ay boyunca hiç olmuyor. Kendisini hiç arzulamıyorum.Oda beni arzulamıyor. Bir tanede çocuğum var. Evlendiğimiz gün dahi yarın sevişiriz diyen bir insandı. Sevgili dönemlerinde de yani hiç yalnız kalmak için çaba göstermez kalsakta ilgi göstermezdi. Sizce böyle ömrümü geçirebilir miyim. Bir dönem tedavide, terapiye başvurduk olumlu bişey olmadı.
Komik gelecek belki ama bazı arkadaşlarım hareketli ve sık cinsel hayatlarından yakınırken içten içe üzülüyorum. Çünkü hiç arzulanmadım. Bakımsız, pis bir insan değilim.
Boşanmakta zor geliyor. Boşanalım dediğimde evdeki işlere yardım etmeye, iyi davranmaya çalışıyor. Yani şöyle yemek yapıyım mı, ne yapayım vs. Normalde pek yapmaz. Bende böyle yaptığında üzülüyorum. Tatile gideriz sevişmeden döneriz. Kaç kez konuştuk bir yol alamadık. Dışardan bakıldığında gayet normal bir çiftiz. Tabi içini bilen yok. Sağlık sorunu, ya da biseksüel durumları yok. Hayattan bezmiş gibi. Seviştiğimizde de o kadar odun yaklaşımı var ki. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Boşanmaya karşı bir korku var neden bilmiyorum. Çocuğum için devam ettiriyorum. Alışkanlık birde yilların. Eş değilde ev arkadaşlığı.
Not : 9 yıllık evliyim.
Kilolu mu eşiniz ?Kızlar merhaba. Evliliğimle ilgili içinden çıkamadığım sorunlarımız var. Eşimle bir arkadaşım aracılığı ile tanıştık. Uzak şehirler üzerinden yürüttük ilişkimizi. Ve bu yüzden cinsel anlamda çok tanıyamadım. Gençtim, bilmiyordum bazı şeyleri. Eşim tanıştığımızdan beri cinsel isteği olmayan bir insan. Hiç güzel sözlerle gönlümü almaz, ilgi göstermez. Ayda bir max 1-2 kez birlikte oluyoruz.Bazen bir ay boyunca hiç olmuyor. Kendisini hiç arzulamıyorum.Oda beni arzulamıyor. Bir tanede çocuğum var. Evlendiğimiz gün dahi yarın sevişiriz diyen bir insandı. Sevgili dönemlerinde de yani hiç yalnız kalmak için çaba göstermez kalsakta ilgi göstermezdi. Sizce böyle ömrümü geçirebilir miyim. Bir dönem tedavide, terapiye başvurduk olumlu bişey olmadı.
Komik gelecek belki ama bazı arkadaşlarım hareketli ve sık cinsel hayatlarından yakınırken içten içe üzülüyorum. Çünkü hiç arzulanmadım. Bakımsız, pis bir insan değilim.
Boşanmakta zor geliyor. Boşanalım dediğimde evdeki işlere yardım etmeye, iyi davranmaya çalışıyor. Yani şöyle yemek yapıyım mı, ne yapayım vs. Normalde pek yapmaz. Bende böyle yaptığında üzülüyorum. Tatile gideriz sevişmeden döneriz. Kaç kez konuştuk bir yol alamadık. Dışardan bakıldığında gayet normal bir çiftiz. Tabi içini bilen yok. Sağlık sorunu, ya da biseksüel durumları yok. Hayattan bezmiş gibi. Seviştiğimizde de o kadar odun yaklaşımı var ki. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Boşanmaya karşı bir korku var neden bilmiyorum. Çocuğum için devam ettiriyorum. Alışkanlık birde yilların. Eş değilde ev arkadaşlığı.
Not : 9 yıllık evliyim.
A a çok ilginçNikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
Ya bu lafı yedirmediniz mi adama ?Nikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
Etmedi sorunlu benmişim.Nasil kabul ettirdiniz sorunun kendinde olduğunu kabul etti mi
Sevişip bir bağ kuramayınca annelik yapmışım yıllardır..Ya bu lafı yedirmediniz mi adama ?
Siz bu evlilikte ezilmişsiniz bence tek olay cinsellik değil
Bu ne biçim laf
Yeni evlenmişsin ettiği lafa bak
Sövüp sayardım ben
Hayır değil aseksüelYarın sevişiriz ne ya
Gay mi ? Ciddi soruyorum
Hayattan bezmiş, konfordan çıkamayan bir insan. Aşırı kilolu değil, ama fitte değilKilolu mu eşiniz ?
Spora yönlendirin
Tamamen yok değildi, ayda 1-2 görev gibi oluyordu. Bazen 2 ayda bir.. Hayatımı böyle geçirebilirim zannettim.Hakkınızda en hayırlısı boşanmak gibi gorunuyor
Da anlamadığım şey çocuğu nasıl yaptınız yaa
Benim aklım başıma yeni geldi. Ne yazık ki. Hayatımı böyle geçiririm zannettim ama olmadı.Üzgünüm kardeşim ama eşin seni arzulamiyor yani bir iyi bir eş çocuğunun annesi olarak görüyor sadece vs ama aşkla sevmek arzulamak her evlilikte olmuyor maalesef.zorla.olacak birşey değil cinsellik sorunu varsa evlilik yürümez.cinsellik iyi bir evliligin %5i kötü giden bir evliliğin %90ini oluşturur diye bir söz var.
Yanlış anlamadım, tabi insan şaşırıyor : ) Doğru zamanda i, doğru bir insan çıkarsa olabilir evlenmem ya da evlenirim diyemem..çok zor bir konu. biz 2 günde 1 seviştiğimiz halde çocuk olmuyor sizin bu sayıya iyi çocuk olmuş.yüzünüzü güldürmek istedim biraz yanlış anlamayın.
ama çok haklısınız bence geçerli bir boşanma sebebi. ne denirse densin evliliğin %80i seks.
He evlenmem bir daha çocuğum var derseniz de boşanmayın bence ha ev arkadaşı ha eşiniz en azından çocuğunun yanında olur.
allah kolaylık ve sabır versin umarım çözüme ulaşırsınız.
O zaman bence terapist deneyin. olmuyorsa hayatlarınıza bakın. inşallah sizin için hayırlısı olur.Yanlış anlamadım, tabi insan şaşırıyor : ) Doğru zamanda i, doğru bir insan çıkarsa olabilir evlenmem ya da evlenirim diyemem..
Boşanma süreci zor geliyor. Sanki acısını hiç atlatamayacak gibi..O zaman bence terapist deneyin. olmuyorsa hayatlarınıza bakın. inşallah sizin için hayırlısı olur.
Boşanma süreci zor geliyor. Sanki acısını hiç atlatamayacak gibi..
Mahkeme günü belirlendi. Hiç sevgi hissetmiyorum, bir gün bana sarılarak öperek içten yaklaşımı olmadı. Terapist oral sex önerdi bir peçeteye tükürerek devam ettirdi. Hepsi bende travma oluşturdu.o süreci ben yaşadım. gerçekten bittiğinde dahi zor bir süreç üstelik bende çocuk yoktu. benim tek avantajım boşanma aşamasında şu anki eşimle tanıştım. boşandıktan sonra o hayatıma girdi daha kolay atlattım ama gene de zordu zart diye şu anki eşimle evlenmedim çünkü. boşanma sürecinde çok yıprandım eski eşim ayrılmak istemedi vs. ben bunalımdaydım. şu anki eşimle emin olamadım bu psikolojiyle doğru mu yapıyorum vs. bi de öyle bişey ki eski eşimi aldatıyormuşum gibi geldi alakasız vicdan azabıyla uğraştımkolay bir süreç değil heleki çocukla. ama her gecenin bir sabahı var zaten hemen boşanmayı düşünmeyin tedavi ile durumu yoluna sokmayı deneyin.
Niye onu düşünüyorsun ki ?Boşanma süreci zor geliyor. Sanki acısını hiç atlatamayacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?