Evliliğimle ilgili..

Yarın sevişiriz ne ya
Gay mi ? Ciddi soruyorum

Kilolu mu eşiniz ?
Spora yönlendirin

Nikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
A a çok ilginç
Sizi sevmeyerek mi evlendi

Nikahımız yeni yapılmıştı, on gün sonrada düğün vardı. Uçakla benim eşyalarımı çalıştığım yerden toplamaya gittik, yolda bana dedi ki sakın gidince sevişme hayali kurma dedi.
Ya bu lafı yedirmediniz mi adama ?
Siz bu evlilikte ezilmişsiniz bence tek olay cinsellik değil
Bu ne biçim laf
Yeni evlenmişsin ettiği lafa bak
Sövüp sayardım ben

Hakkınızda en hayırlısı boşanmak gibi gorunuyor
Da anlamadığım şey çocuğu nasıl yaptınız yaa

Üzgünüm kardeşim ama eşin seni arzulamiyor yani bir iyi bir eş çocuğunun annesi olarak görüyor sadece vs ama aşkla sevmek arzulamak her evlilikte olmuyor maalesef.zorla.olacak birşey değil cinsellik sorunu varsa evlilik yürümez.cinsellik iyi bir evliligin %5i kötü giden bir evliliğin %90ini oluşturur diye bir söz var.

Benim aklım başıma yeni geldi. Ne yazık ki. Hayatımı böyle geçiririm zannettim ama olmadı.

çok zor bir konu. biz 2 günde 1 seviştiğimiz halde çocuk olmuyor sizin bu sayıya iyi çocuk olmuş. yüzünüzü güldürmek istedim biraz yanlış anlamayın.

ama çok haklısınız bence geçerli bir boşanma sebebi. ne denirse densin evliliğin %80i seks.
He evlenmem bir daha çocuğum var derseniz de boşanmayın bence ha ev arkadaşı ha eşiniz en azından çocuğunun yanında olur.

allah kolaylık ve sabır versin umarım çözüme ulaşırsınız.

Yanlış anlamadım, tabi insan şaşırıyor : ) Doğru zamanda i, doğru bir insan çıkarsa olabilir evlenmem ya da evlenirim diyemem..

o süreci ben yaşadım. gerçekten bittiğinde dahi zor bir süreç üstelik bende çocuk yoktu. benim tek avantajım boşanma aşamasında şu anki eşimle tanıştım. boşandıktan sonra o hayatıma girdi daha kolay atlattım ama gene de zordu zart diye şu anki eşimle evlenmedim çünkü. boşanma sürecinde çok yıprandım eski eşim ayrılmak istemedi vs. ben bunalımdaydım. şu anki eşimle emin olamadım bu psikolojiyle doğru mu yapıyorum vs. bi de öyle bişey ki eski eşimi aldatıyormuşum gibi geldi alakasız vicdan azabıyla uğraştım kolay bir süreç değil heleki çocukla. ama her gecenin bir sabahı var zaten hemen boşanmayı düşünmeyin tedavi ile durumu yoluna sokmayı deneyin.
Boşanma süreci zor geliyor. Sanki acısını hiç atlatamayacak gibi..

Mahkeme günü belirlendi. Hiç sevgi hissetmiyorum, bir gün bana sarılarak öperek içten yaklaşımı olmadı. Terapist oral sex önerdi bir peçeteye tükürerek devam ettirdi. Hepsi bende travma oluşturdu.

Boşanma süreci zor geliyor. Sanki acısını hiç atlatamayacak gibi..
Niye onu düşünüyorsun ki ?
Boşver böyle hayat mı geçer .
O seni düşünse bunları yaşamazdınız zaten .
Tekliflere bahaneleri var, uğraşmıyor , ev arkadaşlığı modunu kabullenmiş . Peki sizin hayatınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…