evliliğimmm...

Bu bebekler bi bizim ülkemizde sürpriz yapıyor.Hani binde bir olsa anlarım ama her ailenin var bi 'sürpriz bebeği'.
Size değil çocuklara üzülüyorum ben.
ben kızıma 2 senesonunda hamile kaldım nasip olmadı ilaçla oldu . zaten bir rahatsızlığımdan dolayı hap kullanıyordum. hala inanamıyorum çünkü kaçamak vs yoktu korunuyorduk olunca nasip oluyor şu saatten sonra yapabileceğim bir şey yok canımdan parça nice isteyip hamile kalamayanlar varken rabbim nasip etmiş oldu yani evet süpriz

Ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin maalesef..
Kızlarla muhabbet iyi , erkeklerin muhabbeti sıkıcı diyen çoluk çocuk sahibi olgunlaşmamış erkek.
bu braz benim kişiliğimle de alakalı olabilir.karşı cinsle samimiyeti gereksiz bulurum konuşurum eğlenirim ayrı ama cıvıtmam yada gereksiz temaslı samimiyete girmem. mesela yeni tanıdığım bir adamı hemen yanaklarımı tokuşturamam elle toklaşırım geçerim eşimde direk öper bunlar örnek buna takıldığımdan değil de kişilik farkımızdan bahsetmek için söylüyorum.

Bence sizin canınız sıkılıyor ve kafanızda senaryolar kuruyorsunuz. Kendinize uğraşlar bulun ve gerçekten şükredin. Her şeydne öte yetinmeyi bilin. Herkes sevgisini gösteremez, kime nasıl davranıldığınada çok takılmayın

sevgisin gösteremeyen kişi nasıl oluyorda başkasına gösteriyor bana karşı düşünemeyen, elinden gelemeyen adam nasıl oluyor da birden aşırı düşünceli olabiliyor bilemiyorum yazımı tekrar düzenledim isterseniz bir daha okuyun pek anlaşılamadım .

Dönüp başka kadına bakan adamdan çocuk yapmışsin. Neden? Doğru söyle kız, evliligini kurtaracagini sandığın için mi?

Kurtulmaz. Ben diyim.

Sürpriz olduysa da kürtaj denen bişiy var. Kötü evliliklerde neden inatla dogurur kadınlar anlamam..

Gerçekten cok detaycisiniz. Anlattiginiz kisimlardan anladigim kadariyla esinizin her dogrusunun kendi dogrularinizla paralel gitmesini bekliyorsunuz. Yok oyle bir dunya varsa da azdir.

Her insanin yetismesi yasanmisliklari karakteri vs ile dusunceleri olusur. 2 ayri insan es dahi olsa her konuda ayni dusunup ayni seyi savunamaz.

Biri birakir kardesi alir muhabbetinden ayrilsaniz akrabaniza bakacagi muhabbetine nasil gectiniz cozemedim.

Esinizi seviyor musunuz onunla aranizdaki iletisimi guclendirmek adina neler yaptiniz neler denediniz karsilikli fedakarliklariniz oldu mu? Boyle bir cok soruya vereceginiz cevap onemli bence.

Bizde esimle ayni seyi dusunmeyiz bazzi konularda hayatla ilgili ya da guncel konularda. Bunun aramizda tartisma uaratmadina izinde vermeyiz. Saugi duyariz.

Hamilelik oncesi de boylemiydi dusunceleri iz?

Dua edin yavrularınıza sarılın.Erkekler böyle çocuk olunca daha bir değişiyor.Garantilemek gibi görüyorlar.Üzerine gitmeyin söyledikçe daha da yapıyorlar can acıtmak için umursamıyor gibi yapın o Zaman kendini çeker zaten.

çok iyi anladım sizi haklısınız da.. ben her şeyi aynı düşünmesini beklemedim hatta zamanında onun farklı düşünceleri karşısında acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyip yön değiştirmişliğim de var ama bahsettiğim konu ve savunuş tarzı farklı bunu normalleştirmek ya da bu tarz konuların normal kabul edilmesi eşim değil her kim olursa olsun normal gelmiyor üzgünüm konu itibariyle farklılık canımı sıktı tabi ki her şey de aynı düşünemeyiz öyle bir beklentim yok.hayır detaycı değildim ama küçük şeyler birikti ve artık inanılmaz detaycıyım

eskiden umursardı. ilk evlendiğimiz zamanlar bana bir şey olacak dşye korkardı telefnuma ulaşamasa koştur kooştur eve gelirdi balkon kenarlarına yaklaştırmaz dışarıya çıkınca sürekli arar nerdesin ne yaptın diye sorar merak eder hasta olduğumda ne yapacağını şaşırır başımda beklerdi çok şey değişti bak bunu yazarken de gene ağlayasım geliyor he bu hormonlar birde bir dk elimi bırakmaz sürekli sarılırdı zaman geçince alışınca böyle oluyor demekki

bu konuda sizinle aynı düşünce de değilim o adamdan ayrılırım ama asla bebeğime kıymam. biz evliliğimizi bitirsek de babalığını bitirecek bir adam değil öyl bir adam olsa da hiç önemli değil cana kıymam çok şükür işim var gücüm de var alırım çocuk nafasını da geçinir giderim kimseye muhtaç olmadan

Zor bir donem 2. Cocuk geliyor sizin gozunuzde bitmis bir evlilik gordum ben.

Bazi sorunlari asmak zor ve zaman gerektirir. Bundan once iki tarafinda asmak istemesi hazir olması gerek.

Bende sadece kendi dogrularimi kabul etmesini beklerdim esimden sorun yasardik. Bi sure sonra bakis acimi degistirdim herkes dogruyu esim ysnlisi savunsada onun dusuncesiydi nihayetinde. Buna saygi duydum ki bizde atilan her adim karsilikli oldu anlayis hosgoru saygi. Simdi bakiyoruzda ikimizde bir omurde yasanacak tartisma kavga gurultuyu 1 yilda yasamisiz. O enkazin altindan cikmisiz. Aile terapisti olmasa imkansizdi tabi. Bir de kurtarmak istemek. En cok da esim didindi degismek icin. Simdi inanin tartisacak mevzu olmuyor cikmiyor

Belki terapi sizede iyi gelir diye anlattim.

Bebek olmuş mu olmuş.. artık var olan bi bebeğin neyini eleştiriyosunuz.. Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah..

Konu sahibi siz de hamdolsun ama diye başlayan cümleler kurmuşsunuz.. 2. bebek için 2 yılı aşkındır uğraşıyoruz fakat olmuyo.. o yüzden memnuniyetsiz tavrınızı bi yana bırakın.. evlatlarınız sizin servetleriniz.. hayırlı evlatlar olurlar inşallah..

Terazi kadını değil tüm kadınlar sevgi ilgi bekler..

Ufak dediğiniz konular da ufak falan değil.. evli barklı adam ne diye tanımadığı kızları faceden ekler falan filan.. bizim evde cıngar çıkma sebebi.. eşiniz size küçük bi şeymiş gibi kabullendirmiş bunu.. önce evdeki karına centilmen ve sevgi dolu ol di mi ama.. dışardaki kadınlar kusur kalıversin.. güzellikle konuşa konuşa kafasına sokucaksınız.. şu an öncelik bebeğinizde bunları kafanıza takıp bebeğinizi de üzmeyin.. öküz kocanıza da akıl fikir diliyorum

terapiyi eşim de bende düşündüm de öyle kaldı . düşünce olarak elbet farklı hayatlar yaşadık ben aynı şeyi düşünmeyi beklemedim ama bahsettiğim konuda eşim değil her kim olursa olsun bunu normalleştirmesini kabul etmem arkadaş olsa arama mesafe koyarım açıkcası fikridir diyemiyorum

Genel olarak söylüyorum sonuçta bebek olmuş hayırlı olsun da korunmaya rağmen nasıl oluyor anlamıyorum? Hap kullanamıyormuşsunuz diğer türlü korunuyorduk diyorsunuz eşiniz önlem aldıysa nasıl oldu bu çocuk? Tahminimce nasıl olsa ilk çocuk 2 yılda zor oldu diye önemsemediniz, ayrıca belirteyim geri çekilme bi korunma yöntemi değildir.
Tabiki şu saatten sonra evladınızı isteyeceksiniz ama huzuru olmayan güven duyulmayan bir evlilikte olan çocuklara oluyor, psikolojilerine.

Kabul etmiyorsan dusuncesini tek yol bosanmak. Normallestirme derken yani esinizin dusuncesi esini baglar. Cevresine dusuncesini kabullendirmeye mi calisiyor.

Belki de siz karsi cikip dusuncesinin yanlis oldugunu fark ettirmek istedikce inadina yapiyor bilerek sizi kizdirmak icin israr ediyor.

Bence terapiyi dusunmekten oteye gecip hayata gecirin

ilk bebeğimiz için iki yıl bekledik bu bebeğimiz süpriz yaptı. bu konuları küçük kabul ettiren kk oldu açıkcası daha önceleri çok paylaştım bir dönem girdabın içine girdim çıkamadım, ayrılma yoluna girdik aileler filan bir araya geldi bir sürü curcuna eşimin gözlerinde sevgiyi,kaybetme korkusunu gördüm ağlamayan adamın gözlerinden yaşlar geldi geçirdik geçirmesine unutamadım ben hiç birşeyi onun da çabası olmadı. istediğim şeyler ona garip geldiği için değişik tavırlar içerisine girdi bu kadar centilmenliğe gerek yok herkes kendi tabağını düşünür dedim milletle toklaşmadı selamlaşmadı sırf bana inat ben güya hareketlerini abartı bulmuşum bu sefer anormal davrandı beni zor durumda bıraktı anlıyacağın...i ben de dedim ki ne halin varsa gör vs vs . beni anlamıyor sanıyordum gene aile ile konuşmamızda benim neyden incindiğimi ne için böyle davrandığımı ne hissettiğimi söyledi benim ne hissettiğimi biliyormuş aslında ama bunu engellemek için birşey yapmıyor bu daha kötü ben önceden beni anlamıyor sanıyordum.

Boşanin o zaman...

aynen huzur olmazsa o çocukta kötü etkileniyor.

Anlıyolar da diyorum ya öküzlüklerinden öyle yapıyolar.. Allahaşkına tanımadığım herifleri faceme hangi iyi niyetle ekleyim ki.. boşver arkadaşım sen öyle söyleyenleri.. koca senin kocan ve senin hoşlanmadığın şeyleri yapmamaya özen göstericek.. seni huzursuz etmiycek.. sen de eşinin zıddına gitsen bundan keyif mi alıcak eşin?

ee adam hep böyle imiş

şimdi hamilesiniz bunları takmayın

yani bir kişiye özel değil adamın tarzı bu imiş ve bu zamana kadar da birisi ile daha ileriye gitmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…