keyif almıyor oda sonu kavga ise ama genel anlamda beni sinir etmeyi seviyormuş öyle diyorAnlıyolar da diyorum ya öküzlüklerinden öyle yapıyolar.. Allahaşkına tanımadığım herifleri faceme hangi iyi niyetle ekleyim ki.. boşver arkadaşım sen öyle söyleyenleri.. koca senin kocan ve senin hoşlanmadığın şeyleri yapmamaya özen göstericek.. seni huzursuz etmiycek.. sen de eşinin zıddına gitsen bundan keyif mi alıcak eşin?
Çocuk olunca bitiyor sanırım.Bizim daha olmadı çocuğumuz bazen diyorum Allah'ın bir bildiği var ondan olmuyor şuan.Laf arasında da eşime soruyorum aşk ne zaman biter diye,çocuk olunca biter, diyor..Böyle düşünüyorlar.Malesef çoğunluk aynı.eskiden umursardı. ilk evlendiğimiz zamanlar bana bir şey olacak dşye korkardı telefnuma ulaşamasa koştur kooştur eve gelirdi balkon kenarlarına yaklaştırmaz dışarıya çıkınca sürekli arar nerdesin ne yaptın diye sorar merak eder hasta olduğumda ne yapacağını şaşırır başımda beklerdi çok şey değişti bak bunu yazarken de gene ağlayasım geliyor he bu hormonlar birde bir dk elimi bırakmaz sürekli sarılırdı zaman geçince alışınca böyle oluyor demekki
tabi ki öyle ha şunu da ekliyim burda bunu örnek verirken eşime gidip aa sen böyle birşey dediydin diye hiç açmadım o gün konuşuldu bitti. sadece bu konu üzerinde bağlı kalmayın ama ben en üstte kaç tane sorundan bahsettim. bu onların içinde çok ta önemli değil asla evliliğimi bitirecek bir sebep değil tek başınayani şu cümleniz "erkekle ablası da kardeşi de sevgili olabilir birinden biri bırakmasaymış cart curt bana abes geliyor bu durum bunu olabilir kılmak da çok ahlaklı gelmiyor ki eşimin böyle birşeyi normal görmesi açıkcası akrabamdan herhangi birine ayrılsak yakınlık duyabilecek hissi uyandırıyor bu çok çirkin bir şey"
önce X ile erkek sevgili sonra olmadı kardeşi Y ile sevgili olabilir mi
ne var bunda bence de olabilir
hatta tanıdığım iki erkek kardeş ve bir kıza dair böyle ilişki de biliyorum
anneleri de karşı çıkmıştı hem de hoş olmayan bir tabirle ama sana ne dediler
önce birisi kız ile sevgili oldu sonra öteki sonra o da ayrıldı
ha sevgili olmak ilişkisinin boyutunu bilmiyorum cinsellik vs konusunda ama ülke gerçekliğinde ölen eşinin ardında kaynı ile evlendirilen o kadar çok kadın var ki
hatta 90 lı yıllarda eşi şehit olmuş, kaynı ile evlendirilmiş o da şehit olmuş üçüncüyü askere almasınlar diye haber vardı
eskilerde bunun filmleri vs de vardı
neyse siz bunu doğru bulmayabilirisiniz de bu eşinizi silmeyi gwerektirecek bir konu değil benim için zira adama yatağa üçüncü kişiyi çağırmış gibi yansıtmanın anlamı yok
ama sizin için bu çokkk önemli ise de tek çözüm boşanmak
zira bunları kurarak kendinizi yıpratıyorsunuz
değişmiyor aslında ama düşünsene hamleyim şu sureçte bir de mahkeme ile mi uğraşayım o stresle çocuk mu doğurayım bunu göze alamam biliyor onu geçen değil iki ister 10 çocuğum olsun benim için değişen birşey yok kafama koymiyim dedim sinirlerimi hoplatıyor bazen hiç inanmadı sanki :)Çocuk olunca bitiyor sanırım.Bizim daha olmadı çocuğumuz bazen diyorum Allah'ın bir bildiği var ondan olmuyor şuan.Laf arasında da eşime soruyorum aşk ne zaman biter diye,çocuk olunca biter, diyor..Böyle düşünüyorlar.Malesef çoğunluk aynı.
yok gitmedi allah için ama ortamda yanındaki karısı dururken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor sanırım alışmışlık bi bana olmuyor o alışmışlıkee adam hep böyle imiş
şimdi hamilesiniz bunları takmayın
yani bir kişiye özel değil adamın tarzı bu imiş ve bu zamana kadar da birisi ile daha ileriye gitmemiş
yok gitmedi allah için ama ortamda yanındaki karısı dururken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor sanırım alışmışlık bi bana olmuyor o alışmışlık
kişilikler çok farklı siz de haklısınız sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi de sorguladım ben mesafeli birisiyim özellikle erkek arkadaşlarıma... gördüğümde ben de öperim çokkk eski tandııklarımı ve samimi olduklarımıeşim hiç samimyet göstermez oda arkadaşım sonucta asla kişi ne kadar adım atarsa atsın yaklaşmıyor bayanlara olduğu gibi gel gel otralım ,şunu ye, bunu ye, ay tabağın gelmemiş, ay şunu ister misin??vs sormuyor hiç teklif dahi etmiyor. hadi etmesin niye ufak bir tebessüm de bulunmuyor ??? işte ben bu nokta da dönüyorumm niye diye ????bayanlara gelince samimi olmak çok normalken niye erkek arkadaşlarıma mesafe koyuyor hatta hoşlanmıyor .??? oda kıskançlık yapıyor ve de onun deyimiyle erkek muhabbetlerinden hoşlanmıyor.. eşiniz erkek arkadaşlarınızlayken surat asıyor mu, o sempatik, güler yüzlü, konuşkan ,herşeyden laf çıkaran adamın ağzını bıçak açıyor mu??? benimkini açmıyor malesef.. yani şöyle diyeyeim ben en başından böyle değildim bayan arkadaşları başka ilde evinde kalırdı söylerdi tamam derdim yoktu art niyetim hiç düşünmedim ufak ufak başlattı görmediğim şeyleri de görmeye başladım malesef o yüzden evliliğimi sorguluyorum bu dendi hrşeyini didiklediğin bir adamla mutlu musun ve de bu adamı mutlu edebilir misin ?bakın sıkıntımız şurada başlıyor
ilgilenilmek, korunmak, sahip çıkılmak
bu kelimeler ile yetiştiriliyoruz
babalar kızlarını ona sahip çıkabilecek adamlar ile evlendirmeye kalkıyor
işte en modernimiz beni taşıyabilsin yanında diyor vs vs
eşit birey olduğumuz anda esasen bu kaygılar ortadan kalkacak
ne bileyim ben mesela eşim varsa yanımda erkeklerle daha rahat hareket ederim, daha rahat samimi olurum niye karşımdaki yanlış anlamaz nasıl olsa eşim de burada diye
yine eşim hep benimle ama X arkadaşı görmüş isek onunla daha çok ilgilenirim eşimle tüm zamanlarda görüşme bakışma vs vs imkanım var
ne bileyim yani ben merdivenlerde gördüğüm bir eski arkadaşımın boynuna atlayabilirim eşim de yanında iken eşimin değil diğer erkeğin zira onu uzun zamandır görmedim ama eşimle sabah birlikteydik
ve size şunun garantisini vereyim ki eşim de ben de bir karşılaşma durumunda o yanımızdaki kişiyi öperiz ama birbirimizi öpmeyiz o karşılaşma ortamında hiç bunu dert etmek aklıma gelmedi siz yazarken fark ettim hatta
ya da ne bileyim eve geliriz evde misafir vardır onları öper hoş geldin deriz de birbirimizi öpmeyiz
kişiler farklı kişilikler farklı
eşlerimiz de olsalar beklentilerimizi onların kişiliğine göre şekillendirir gereksiz beklentilere girmezsek hayatlarımız daha huzurlu geçer
Ya ben gerçekten size inanamıyorum ya.Dini konulara girmek istemiyorum ama şunu bil ki sana yaşama hakkını veren hatta tüm insanlara yaşama hakkı veren kudret,Konu sahibinin karnındaki bebeğe de yaşama hakkı verdi.Konu sahibi boşansa da boşanmasa da karnındaki bebeğin canını insanlar vermiyo ki insanlar alsın onlar bize kudretin emaneti,o bebeğin yaşama hakkını insanların alma hakkı yok yeter ya ayyyBoşanin o zaman...
çok zor... illa aldatitti demek icin baska bi kadinla sevgili olmasi şart değil dışardaki kadinlara meyilli olmasi zaten aldatmanin yakinda olacaginin işareti hatta belki de oldu haberiniz yok.uzun zamandır bu başlıkla konu açmıyordum. bir çocuk ananesiyim ve şuan ikinciye hamileyim çokta duygusalım genel yapım duygusaldır zaten. eski konularımdan bahsedeyim; çok uzun güvensizlik dolu, sevgi var ama artık göremiyorum her şeyin altında bir şey arıyorum. ailem abarttığımı ,dövmediği, sövmedi, dışarıya gitmediği için şanslı olduğumu ne kocaların olduğunu söylüyorlar vs vs. evet kimine göre şanslıyım ama kime, neye göre beni aldatmıyor diye övünecek değilim yada küfür etmiyor diye yada bana vurmuyor diye bunlar insan olarak yapmaması gereken şeyler... ben mutlu değilim belki de biz birbirimize uygun değiliz asla aynı şeyleri düşünmüyoruz eşimin olabilirlikleri bana garip geliyor örnek vereyim bir erkekle ablası da kardeşi de sevgili olabilir birinden biri bırakmasaymış cart curt bana abes geliyor bu durum bunu olabilir kılmak da çok ahlaklı gelmiyor ki eşimin böyle birşeyi normal görmesi açıkcası akrabamdan herhangi birine ayrılsak yakınlık duyabilecek hissi uyandırıyor bu çok çirkin bir şey, tabiki böyle bir şey olacağından konuşmuyorum kuruyorum bunu onunla paylaşmıyorum(bu sadece 1 örnek bunun gibi birçok olabilirlikleri var bana yanlış gelen). sonra eşimin dışarıya aşırı centilmen olması, dışarda topluluk içinde sadece bayanlarla muhabbet kurması(erkek muhabbeti sıkıcıymış bayanlara takılarak konuşacak çok şey buluyormuş) beni rahatsız ediyor eskiden hiç böyle şeylerimiz olmaz aklıma gelmezdi ta ki bir iki şeyde hayal kırıklığı yaşatana kadar(bir kıza göüzümün önünde bakması 3 5 defa dönüp dönüp, facebook arama moturunda bir kaç kıza bakmış olması,eş olarak rahatsız olduğum kişileri ki haklıydım sosyal hesaptan kabul etmesi kız eklemiş.... sonrası kavgalar yanlış anlaşılmalar olduğu vs tekrarı olmadı.) ufak şeyler ama ben sanırım biraz bu konuda abartıya kaçıyor ve unutmuyorum. artık kavgalarımız kırıcı olmaya başladı hele ikinci çocuktan sonra daha vurdumduymaz oldu nasılsa gidemicem diye düşünüyor... açıkcası ikinci çocuğa onun kadar sevinemedim çok şükür allahım sağlıklı sıhhatli versin ama tek başımayım sanki.. bu konuda hormonlarımın etkisi altındayım mide bulantısı onunla ilgili her endişeyi ben duyuyor gibiyim hasta gibi olan da benim ona birşey olduğu yok doğumdan sonra şişko birisi de olucam biraz bunlar komik korkular ama böyle hissediyorum. hamdolsun allahım evlat verdi sağ sağlim de doğurmayı nasip etsin ama insan gene de korkuları yaşamadan edemiyor yok sağıklı olucak mı testler iyi çıkacak mı hep stres içindeyi ama bunları tek ben çekiyor gibiyim ... eşim biriyle sıkıntı yaşasam karşı cephede yer alıyor yani sırıtmı dayıyacak eş bulamıyorum ve de sevgi hissetmiyorum ve sevgiye ihtiyacım var gözlerime baksın onun için özel, güzel olduğumu hissettirsin ben terazi kadınıyım aşk sevgi olmadan yada bunları hissedemeden yapamam az çok tüm kadınlar böyledir.
10 haftaya kadar kürtaj ülkemizde yasaldir. Bu süre, bilim insanları tarafından yaklaşık 30 yıl önce belirlenmiştir. Kürtaj bir haktır... koşulları uygun olmayan, ekonomik durumu uygun olmayan, anne olmak istemeyen kadınlar bu haktan faydalanabilirler.Ya ben gerçekten size inanamıyorum ya.Dini konulara girmek istemiyorum ama şunu bil ki sana yaşama hakkını veren hatta tüm insanlara yaşama hakkı veren kudret,Konu sahibinin karnındaki bebeğe de yaşama hakkı verdi.Konu sahibi boşansa da boşanmasa da karnındaki bebeğin canını insanlar vermiyo ki insanlar alsın onlar bize kudretin emaneti,o bebeğin yaşama hakkını insanların alma hakkı yok yeter ya ayyy
Burası geçici dünya.Geçici dünyadaki bilim sorulmucak sana diğer tarafta.Kıydığın canların hesabı sorulcak, vıcık vıcık lafları öğretirler sana orda merak etme.10 haftaya kadar kürtaj ülkemizde yasaldir. Bu süre, bilim insanları tarafından yaklaşık 30 yıl önce belirlenmiştir. Kürtaj bir haktır... koşulları uygun olmayan, ekonomik durumu uygun olmayan, anne olmak istemeyen kadınlar bu haktan faydalanabilirler.
Lütfen konulara bilim gözüyle bakın.
Vıcık vıcık duygusallik ve dini bir takım laflar gerçek hayatta sorunlari çözmez.
Tabi tabi. Sizin gibilere göre bilim boş zaten...Burası geçici dünya.Geçici dünyadaki bilim sorulmucak sana diğer tarafta.Kıydığın canların hesabı sorulcak, vıcık vıcık lafları öğretirler sana orda merak etme.
Kim ne öğretiyorsa ogretsin bakalim bana. Kralı gelsin.Burası geçici dünya.Geçici dünyadaki bilim sorulmucak sana diğer tarafta.Kıydığın canların hesabı sorulcak, vıcık vıcık lafları öğretirler sana orda merak etme.
Madem öyle 2.çocuk neyin nesi ablacimm ya?uzun zamandır bu başlıkla konu açmıyordum. bir çocuk ananesiyim ve şuan ikinciye hamileyim çokta duygusalım genel yapım duygusaldır zaten. eski konularımdan bahsedeyim; çok uzun güvensizlik dolu, sevgi var ama artık göremiyorum her şeyin altında bir şey arıyorum. ailem abarttığımı ,dövmediği, sövmedi, dışarıya gitmediği için şanslı olduğumu ne kocaların olduğunu söylüyorlar vs vs. evet kimine göre şanslıyım ama kime, neye göre beni aldatmıyor diye övünecek değilim yada küfür etmiyor diye yada bana vurmuyor diye bunlar insan olarak yapmaması gereken şeyler... ben mutlu değilim belki de biz birbirimize uygun değiliz asla aynı şeyleri düşünmüyoruz eşimin olabilirlikleri bana garip geliyor örnek vereyim bir erkekle ablası da kardeşi de sevgili olabilir birinden biri bırakmasaymış cart curt bana abes geliyor bu durum bunu olabilir kılmak da çok ahlaklı gelmiyor ki eşimin böyle birşeyi normal görmesi açıkcası akrabamdan herhangi birine ayrılsak yakınlık duyabilecek hissi uyandırıyor bu çok çirkin bir şey, tabiki böyle bir şey olacağından konuşmuyorum kuruyorum bunu onunla paylaşmıyorum(bu sadece 1 örnek bunun gibi birçok olabilirlikleri var bana yanlış gelen). sonra eşimin dışarıya aşırı centilmen olması, dışarda topluluk içinde sadece bayanlarla muhabbet kurması(erkek muhabbeti sıkıcıymış bayanlara takılarak konuşacak çok şey buluyormuş) beni rahatsız ediyor eskiden hiç böyle şeylerimiz olmaz aklıma gelmezdi ta ki bir iki şeyde hayal kırıklığı yaşatana kadar(bir kıza göüzümün önünde bakması 3 5 defa dönüp dönüp, facebook arama moturunda bir kaç kıza bakmış olması,eş olarak rahatsız olduğum kişileri ki haklıydım sosyal hesaptan kabul etmesi kız eklemiş.... sonrası kavgalar yanlış anlaşılmalar olduğu vs tekrarı olmadı.) ufak şeyler ama ben sanırım biraz bu konuda abartıya kaçıyor ve unutmuyorum. artık kavgalarımız kırıcı olmaya başladı hele ikinci çocuktan sonra daha vurdumduymaz oldu nasılsa gidemicem diye düşünüyor... açıkcası ikinci çocuğa onun kadar sevinemedim çok şükür allahım sağlıklı sıhhatli versin ama tek başımayım sanki.. bu konuda hormonlarımın etkisi altındayım mide bulantısı onunla ilgili her endişeyi ben duyuyor gibiyim hasta gibi olan da benim ona birşey olduğu yok doğumdan sonra şişko birisi de olucam biraz bunlar komik korkular ama böyle hissediyorum. hamdolsun allahım evlat verdi sağ sağlim de doğurmayı nasip etsin ama insan gene de korkuları yaşamadan edemiyor yok sağıklı olucak mı testler iyi çıkacak mı hep stres içindeyi ama bunları tek ben çekiyor gibiyim ... eşim biriyle sıkıntı yaşasam karşı cephede yer alıyor yani sırıtmı dayıyacak eş bulamıyorum ve de sevgi hissetmiyorum ve sevgiye ihtiyacım var gözlerime baksın onun için özel, güzel olduğumu hissettirsin ben terazi kadınıyım aşk sevgi olmadan yada bunları hissedemeden yapamam az çok tüm kadınlar böyledir.
KİM ÖYLE Mİ, KRALI GELSIN ÖYLE MI. SENDEN KIYDIĞIN CANLARIN HESABINI SORCAK OLAN ALLAH. bilim diğer tarafta sorulmucak sana.Senin yerinde olsam bende korkardım.Kim ne öğretiyorsa ogretsin bakalim bana. Kralı gelsin.
Korkudan ve korkutmaktan başka bir şey bilmezsiniz. Tek silahınız bu çünkü.
bi şey anlamadım yazdiklarindan vallahiuzun zamandır bu başlıkla konu açmıyordum. bir çocuk ananesiyim ve şuan ikinciye hamileyim çokta duygusalım genel yapım duygusaldır zaten. eski konularımdan bahsedeyim; çok uzun güvensizlik dolu, sevgi var ama artık göremiyorum her şeyin altında bir şey arıyorum. ailem abarttığımı ,dövmediği, sövmedi, dışarıya gitmediği için şanslı olduğumu ne kocaların olduğunu söylüyorlar vs vs. evet kimine göre şanslıyım ama kime, neye göre beni aldatmıyor diye övünecek değilim yada küfür etmiyor diye yada bana vurmuyor diye bunlar insan olarak yapmaması gereken şeyler... ben mutlu değilim belki de biz birbirimize uygun değiliz asla aynı şeyleri düşünmüyoruz eşimin olabilirlikleri bana garip geliyor örnek vereyim bir erkekle ablası da kardeşi de sevgili olabilir birinden biri bırakmasaymış cart curt bana abes geliyor bu durum bunu olabilir kılmak da çok ahlaklı gelmiyor ki eşimin böyle birşeyi normal görmesi açıkcası akrabamdan herhangi birine ayrılsak yakınlık duyabilecek hissi uyandırıyor bu çok çirkin bir şey, tabiki böyle bir şey olacağından konuşmuyorum kuruyorum bunu onunla paylaşmıyorum(bu sadece 1 örnek bunun gibi birçok olabilirlikleri var bana yanlış gelen). sonra eşimin dışarıya aşırı centilmen olması, dışarda topluluk içinde sadece bayanlarla muhabbet kurması(erkek muhabbeti sıkıcıymış bayanlara takılarak konuşacak çok şey buluyormuş) beni rahatsız ediyor eskiden hiç böyle şeylerimiz olmaz aklıma gelmezdi ta ki bir iki şeyde hayal kırıklığı yaşatana kadar(bir kıza göüzümün önünde bakması 3 5 defa dönüp dönüp, facebook arama moturunda bir kaç kıza bakmış olması,eş olarak rahatsız olduğum kişileri ki haklıydım sosyal hesaptan kabul etmesi kız eklemiş.... sonrası kavgalar yanlış anlaşılmalar olduğu vs tekrarı olmadı.) ufak şeyler ama ben sanırım biraz bu konuda abartıya kaçıyor ve unutmuyorum. artık kavgalarımız kırıcı olmaya başladı hele ikinci çocuktan sonra daha vurdumduymaz oldu nasılsa gidemicem diye düşünüyor... açıkcası ikinci çocuğa onun kadar sevinemedim çok şükür allahım sağlıklı sıhhatli versin ama tek başımayım sanki.. bu konuda hormonlarımın etkisi altındayım mide bulantısı onunla ilgili her endişeyi ben duyuyor gibiyim hasta gibi olan da benim ona birşey olduğu yok doğumdan sonra şişko birisi de olucam biraz bunlar komik korkular ama böyle hissediyorum. hamdolsun allahım evlat verdi sağ sağlim de doğurmayı nasip etsin ama insan gene de korkuları yaşamadan edemiyor yok sağıklı olucak mı testler iyi çıkacak mı hep stres içindeyi ama bunları tek ben çekiyor gibiyim ... eşim biriyle sıkıntı yaşasam karşı cephede yer alıyor yani sırıtmı dayıyacak eş bulamıyorum ve de sevgi hissetmiyorum ve sevgiye ihtiyacım var gözlerime baksın onun için özel, güzel olduğumu hissettirsin ben terazi kadınıyım aşk sevgi olmadan yada bunları hissedemeden yapamam az çok tüm kadınlar böyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?