- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
İşte tam da bu sebepten konu sahibinin kilo durumuna yorum yapmadım.Büyük konuşmayayım diyorum ama yok, ben o hıyarlı baba gibi dolaşan adamın gerekirse pijamalarını atletlerini keser çöpe atarım, öyle dolanmasın evde diye. Ben erkeğin de aynı bakımı göstermesi gerektiğine inanıyorum. Duşuna vs dikkat edecek hele ki temizlik en büyük takıntımSevgi de bir yere kadar canım.. Ama bu dediklerim tabi evlerden uzak hastalık vs gibi durumlar dışında
Hepiniz ayrı ayrı o kadar güzel tavsiyeler veriyorsuniz ki..'Eee anlat' klasik erkek geçiştirme cümlesidir, anlatsın da içi rahatlasın beni rahat bıraksın modu.
Benim eşim de söyler genelde ama mesleki yeteneklerimi kullanarak illa ki onun ilgisini çekebilecek bir konuyu bulur, saçma da olsa danışır, o an keyfini bölerim.
Yani şimdi böyle size önerilerde bulunuyoruz diye her çifti bülbül gibi şakıyor, hergün beyinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunuyorlar diye düşünmeyin.
İzlediğiniz bir diziden, okuduğunuz bir haber ya da gitmek istediğiniz bir mekandan bile sohbet konusu açabilirsiniz.
Biraz eşinizin zevklerine ve hayır diyemeyeceği şeylere yönelin.
Mesela eve geldikten sonra benim eşim hayatta dışarı çıkmaz ve hamileyim, canım bir şeyler istiyor ama almaz, üşenir.
Bunun yolunu 'evde daraldım, gel biraz yürüyüş yapalım, şuraya gidelim bir dondurma ya da kahve alalım alalım' gibi cümlelerle, işin içine kendimi ve onun sevdiği şeyi katarak yapmasını sağlıyorum aslında.
İlla ki sevdiği şeyler vardır eşinizin, bunlara odaklanın.
Ve en güzel sohbetin uyumadan önce yatak odasında geçtiğini size söylemem gerekir.
İkinizin geleceği hakkında düşüncelerini, duygularınızı burada loş ya da karanlık bir ortamda sakince konuşmak en iyi tekniklerden biridir.
Çünkü uyku öncesi zaman dilimi duyguların ortaya en net çıktığı ve beynin kolay kolay bir şeyi reddedemediği zamandır.
Akşamları tv kapatmak yerine, eşiniz erken uyusa bile onunla yatağa giderek bu anı değerlendirin, gerekirse o uyuyunca geri içeri gidersiniz benim gibi.
O sarılarak uyuma durumu benim asla yapamayacağım bir şeydir, gerçekten boğuluyorum.Hepiniz ayrı ayrı o kadar güzel tavsiyeler veriyorsuniz ki..
Iyiki yazmışım buraya.Ilgisini cekecek birseyler illaki vardir dusuneyim ben bunu. Uyumadan once konusmayı da deniyorum ama ışığı kapat gec oldu yine uyuyalım diyor, bir de neden sarılarak uyumuyoruz diyorum daralıyorum ben sarılarak uyuyamam alışkın degilim diyor. Cok moralsiz,kötü hissediyorum.önce kendimle ilgileneceğim artık.Çok üzülüyorum
Ya Allah razı olsun ne tatlı insansınız bu saatte emek verip uzun uzun anlatıyorsunuz. Kendimi gercekten daha iyi hissediyorum ve buradaki yorumları okuduktan sonra kendim icin birseyler yapmaya karar verdimO sarılarak uyuma durumu benim asla yapamayacağım bir şeydir, gerçekten boğuluyorum.
O sebeple buna bozulmayın, bazı insanlar öyledir.
Işığı kapatıp, sohbetinize devam edebilirsiniz.
Onun saçlarıyla oynayarak deyim yerindeyse tatlı tatlı, nazlı nazlı kendinizi ifade edeceğiniz yerdir yatak odası.
Uyumak istediği an bırakın o uyusun, siz konuşmaya, saçlarını okşamaya devam edin, usulca öpüp iyi geceler dileyin.
Sizin görüntünüzle alakalı hiçbir yorumda bulunmayacağım, ne zaman kendiniz için isterseniz o zaman bir çare düşünürsünüz.
Eşiniz bir daha böyle bir serzenişte bulursa da onun kendi açıklarını yüzüne vurun ki ezilen olmayın, o da aynı şeyleri sizin bekleyebileceğinizi bilsin.
Ve unutmayın!
Çoğu erkeğin evlendikten sonra eşlerinin görüntülerinden şikayet etmesi, aslında onalar psikolojik olarak uyguladığı bir şiddet türüdür kendilerini değerli kılmak ve peşlerinde dolandırmak açısından.
Bu tuzağa düşmeyin, siz her zaman çok güzel ve özelsiniz.
Aynı özeni istiyorum talep ediyorum ,kendimde özenir dikkat ederim . Adamın içinde olacak yoksa sen ne yapsan nafile , haliyle sevgi de kalmıyor :) evlenince sadece kadınlar kendilerini salıyormuş gibi gösteriliyor halbuki erkekler alasını yapıyor.Büyük konuşmayayım diyorum ama yok, ben o hıyarlı baba gibi dolaşan adamın gerekirse pijamalarını atletlerini keser çöpe atarım, öyle dolanmasın evde diye. Ben erkeğin de aynı bakımı göstermesi gerektiğine inanıyorum. Duşuna vs dikkat edecek hele ki temizlik en büyük takıntımSevgi de bir yere kadar canım.. Ama bu dediklerim tabi evlerden uzak hastalık vs gibi durumlar dışında
Aynen karısına ne veriyor ki ne talep ediyor. Kendi cinsel isteksizligine kılıf uyduruyor, kilolusun vs diyerek sorunun sebebi karısıymış gibi gösteriyor.İşte tam da bu sebepten konu sahibinin kilo durumuna yorum yapmadım.
Bir evlilikte eğer erkek güzel, bakımlı ve alımlı bir kadın görmek istiyorsa kendi de aynı özeni gösterecek diye düşünenlerdenim.
Ne zaman kocam eve her geldiğinde duş alır, giyimine dikkat eder ve gece bakım yaparsa o zaman ben de güzel gecelikler ve hoş kokularla ortalarda gezinir, kiloma ve görüntüme dikkat ederim.
Hem giy pijamayı, hem kadına kilo aldın de...
Yok öyle bir dünya!
Her adam Hollywood aktörü sanki de kadının görüntüsüne takıyor.
sarılarak uyumaya bende gelemiyorum, hareketli bir insanım elim kolum durmaz hiç :)Hepiniz ayrı ayrı o kadar güzel tavsiyeler veriyorsuniz ki..
Iyiki yazmışım buraya.Ilgisini cekecek birseyler illaki vardir dusuneyim ben bunu. Uyumadan once konusmayı da deniyorum ama ışığı kapat gec oldu yine uyuyalım diyor, bir de neden sarılarak uyumuyoruz diyorum daralıyorum ben sarılarak uyuyamam alışkın degilim diyor. Cok moralsiz,kötü hissediyorum.önce kendimle ilgileneceğim artık.Çok üzülüyorum
Evet bnde özenirdim hiç baş başa kalamazdık.Herkes beklenti içine giriyor birde ama sonra saldım bıraktım şimdi hafif yemekler mutluyum :)Yemeden ve yedirmeden yapamam mümkün değil ama diğer yorumcunun dediği porsiyon hesabını dikkate alacağım artık.
Bir de ben bu kadar özeniyorum diye habire bize oturulmaya geliyor, işin o sıkıntılı bölümü de var.
Her türlü zarar galiba yemek olayı.
Hepiniz ayrı ayrı o kadar güzel tavsiyeler veriyorsuniz ki..
Sizin evde taş mı kaynıyor bilemem ama benim evimde mantıdan içli köfteye, kebaptan mezesine her şey pişer.
Bir misafir geldiğinde 10 çeşit aşağısı yapmam, kendime yakıştırmam.
Akşamları en az 4 çeşitim olur, kahvaltımda börekler çörekler kızartmalar doludur, dolayısıyla kilolar da boldur.
Sizin yemek tercihlerinizi öğrenirsek sağlıklı yaşamanın formülünü bulmuş oluruz herhalde.
Normalinin benimki olmadığı çok açık, eşim 10 kilo aldı evet dediği günden beri.
Bu dediğinde haklısın bende şu an kiloluyum ve hiç sevmiyorum bu halimi , iki çocuktan sonra 55 kiloyken 70 oldum şimdi, küçük hala emiyor ve diyete ne zaman başlasam fiyasko, yemek az yiyor bebeğim sürekli meme de , bende de hal kalmıyor.Arkadaşların bir kısmı kiloyla ilgisi yok demişti bence doğrudan ilgisi var, epey dediği kaç kilo bilmiyorum ama 4 5 kilo değil sanırım, herkes önemli olan iç güzelliği der ama kimse görece çirkin insanlarla evlenmiyo, evlenirken atıyorum 50 kiloydun şimdi oldun 70, e beni böyle de sevsin, bence hayalci bir yaklaşım, sağlık problemin varsa icabına bakmalı ama misafir geldi biz gittik demek durumu açıklamıyo, yemek zorunda değilsin, ya da salata vs yersin tabağında ne varsa bitirmek gerekmiyo,bizlere de geliyor misafir ben hem pasta börek yapıyorum hem salata çeşitleri,Karataya uygun olanları yiyorum gerisi misafirin,ben gittiğimde gene aynı,kendime uygun birsey varsa yiyorum yoksa yok
Bu dediğinde haklısın bende şu an kiloluyum ve hiç sevmiyorum bu halimi , iki çocuktan sonra 55 kiloyken 70 oldum şimdi, küçük hala emiyor ve diyete ne zaman başlasam fiyasko, yemek az yiyor bebeğim sürekli meme de , bende de hal kalmıyor.
Eğer esimde evlendiği kiloda olsaydı onun için kilo vermek isterdim ama 100 kilo oldu nerdeyse, kilo vermek gibi bir çabası yok , çocuk doğuran benim benden çok kilo alan o:)
Kendim için vermek istiyorum eşim için değil, ben mutlu değilim çünkü bu kiloda.
Çok geç olmadan baslayabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?