Evet ya. Bende aldım. Yani sanki babamın evinde yemek mi vermiyor lardı gibi evlenince kilo aldım. Verdim çok şükür şimdi. Ama sağlık problemi hamilelik dışında fazla kilo alan kadına erkeğin tepki göstermesini haksız bulmuyorum. Evet bize çok kırıcı geliyor ama adam alıyor 50 kilo eve geliyor70 kilo. O dönem eşim önümden ekmeği falan alırdı nasıl ağırıma giderdi. Şimdi kilo verince ekmeği önümden alır yada tabağına çok yemek aldın derse tesekur ederim. İnsanın ilk önce kendinin farkına varması gerek. Başkası söyleyince daha çok yemek isteniyorEvlenince niye birden kilo alınıyor onu çözemedim ben hala.
Kiloörneklerine kadar aynı yazmışızArkadaşların bir kısmı kiloyla ilgisi yok demişti bence doğrudan ilgisi var, epey dediği kaç kilo bilmiyorum ama 4 5 kilo değil sanırım, herkes önemli olan iç güzelliği der ama kimse görece çirkin insanlarla evlenmiyo, evlenirken atıyorum 50 kiloydun şimdi oldun 70, e beni böyle de sevsin, bence hayalci bir yaklaşım, sağlık problemin varsa icabına bakmalı ama misafir geldi biz gittik demek durumu açıklamıyo, yemek zorunda değilsin, ya da salata vs yersin tabağında ne varsa bitirmek gerekmiyo,bizlere de geliyor misafir ben hem pasta börek yapıyorum hem salata çeşitleri,Karataya uygun olanları yiyorum gerisi misafirin,ben gittiğimde gene aynı,kendime uygun birsey varsa yiyorum yoksa yok
Evet ya benim bıdıgım giyinip suslenince hayran hayran bakıp anneee çok güzel olmuşsun diyo. Bazende anne gözüne o garip şeylerden sursene biraz diyo1. dediğin fedakarlıklar neyse bilemiyorum ama uzun sürüklenen bir ilişkiden sonra nedense bazen taraflardan biri evlenmek zorunda kalıyor gibi. Aslında bu bir süreç ve farkında olmuyor belki. Sonrasında aynen böyle çıkıyor ortaya.
2. Maalesef dış görünüş de önemli. Afrodit olma tabi ama en azından biraz bakımlı ol. Gözünün rengini değiştirmek senin elinde değil ama kilo vermek senin elinde.Çocuklarımız bile emin ol bizi güzel görmek istiyor.
3.Siz sonradan değil önceden yıpranmışsınız, aynı eve girince daha da ortaya çıkmış bu. Alevli aşkla evlenen insanlar bile bir süre sonra aynı evde olmanın verdiği durgunluğa bürünebiliyor.
Kiloörneklerine kadar aynı yazmışız
Aynen benim kızım da. Okulda etkinlik oluyor. Bana diyor ki "anne sen ne giyeceksin, saçını şöyle yap" falan...Sınıfa gidiyorum "anne çok güzel olmuşsun" falan diyor. Eskileri hatırlayın biz bile arkadaşlarımızın bakımlı annelerine imrenerek bakmaz mıydık?Evet ya benim bıdıgım giyinip suslenince hayran hayran bakıp anneee çok güzel olmuşsun diyo. Bazende anne gözüne o garip şeylerden sursene biraz diyo
Kilo yorgunluk vs bunlar bahane, başından beri isteksizlik varmış, bu düzelmez arkadasim maalesef düzelmez, sen manken gibi de olsan , on yılda geçse bu adam bu fazlasını bekleme.
Bu hayatı da istemem diyorsan ona göre kararını ver , kendinde kusur aramayı bırak, sorunun seninle alakası yok.
Evlendikten sonra adamlar göbek yapınca sorun yok kadın yapınca ayy hemen kilo ver seksi ol bilmem ne , niye erkek milleti ne yapıyor karısına hoş görünmek adına, istisnalar hariç hıyarlı baba gibi dolanıyorlar evin içinde.
iyi diyorsun da arkadaşım hep kilo aldı çirkinleşti kendine bakmıyor diye vaz geçilen kadın dır ,
heee kendine çeki düzne versin zayıflasın ve halaa istiyorsa boşasın , ama kendini salmasın ,
hiç bir boşanma davası kocam çok kilo aldı kendine bakmıyor pis pasaklı diye açılmıyor....
Ahabenim eşim yada sevgilim kılo alsın,dırek bırakırım
Katılıyorum. Birde kilo öyle bişey ki bunu da yaşadım çünkü m su an 55 kiloyum 74 ü gördüm daha önce. Kilolu iken yaptığın bakımın özenin zayıfken 10 da 1 i ni bile yapsan çok daha iyi görünüyorsun.Evlenince bende kilo aldım da 4 kilo aldım 50 den 54e çıktım,dediğim gibi konu sahibi kaç kilo almış bilmem ama 3 5 neyse de artık daha da alıyosa abi bu işte bir terslik var demeli insan,bekar da olsa demeli evli de olsa demeli, keza erkek ya da kadın olmasi da farketmez
Ama bizde kadın evlenince kendini salabilir inanışı hakim, sevdi arkadaş bi kere,30 kilo da alsam sevecek kıllı tüylü gezsem de sevecek, hamilelik gene öyle,hamilesin ye emziriyosun ye reglisin ye, kadında yemeye zaaf var sanki
Çünkü toplum o nedenleri kabul etmiyor, aslında kadında kocam kilo aldı vs diyor neticede göz var nizam var ama bu kadının boşanması için yeterli görülmüyor,kocası aldatıyor mesela, gidip annesine anlatıyor kendi annesi bile elinin kiri kızım yıkma yuvanı diyo, anlatabildim mi bilmem
Bence bunlar evliliğin bitmesi için yeterli değil. Şimdi öncelikle Adam senin kilolu halini beğenmiyor belli. Haklı da olabilir sonuçta yıllardır olduğundan epey kilolu olduğunu söylüyorsun. Önceliğin kilo vermek olsun. İkincisi onun ilgi alanlarını bul. Senin ilgi alanlarından ziyade onun zevklerini bul onun dünyasına gir. Mesela tv izlemeyi mi seviyor bi diziye başlayın beraber yabancı dizilerden olabilir. Akşamları kapatın ışıkları patlatın mısıralrı beraber izleyin. Cinselliği de zorlamayın kimseyle kendi evliliğinizi kıyaslamayın kiloyu verene kadar bunaltmayın sonra çok güzel hiç bi erkeğin karşı koyamayacağı gecelikler var :) şiddet yok,hakaret yok,içki kavgası yok. Aşılamayacak probleminiz yokAblalarım,kardeslerim.. İşin içinden çıkamadığım bir konu hakkında fikrinizi almak istedim.8 aylık evliyim.Eşimle severek ve daha cocukluktan flört ederek genelde benim fedakarlıklarımla ( şimdi anlıyorum ki ) evlendik.Eşimi çok seviyorum.Ama sanırım bitmenin eşiğine geldik.
Evlendikten sonra epey kilo aldım. Sürekli benim cok kilo aldığımı,bu sekilde cirkin gözüktüğümü ve acık acık olmasa da artık beğenmediğini dolaylı yollarla dile getirdi.Suan diyet yapıyorum birkaç kilo verdim,diyete devam ediyorum
Ama sorun şu ki evlendiğimizden yaklasık 2 hafta sonrasından beri eşim eve geliyor sadece tv izliyor, konusmazsam konusmuyor. Aşktan sevgiden samimiyetten bir haber. Afedersiniz ama cinsel anlamda da ben yanasmadan asla yanasmıyor. Yeni evli olmamıza ragmen 10 günde bir ben yanasmazsam o da pek oralı değil. Cevremde yeni evli cok fazla,buradan da okuduğum kadarıyla normal değil. Yürüyüş yapalım,birlikte birşeyler yapalım diyorum,sıkılıyorum diyor.Haftasonu da hep arkadaşlarımızla plan yapıyor ikimiz bişeyler yapamıyoruz. Sanırım yalnız kalmak istemiyor. Defalarca konuştum,kavga da ettim. Boşanmayı da dile getirdim.Seviyorum diyor.Cinsel problemi de dile getirdim.Söyledikten ertesi gün sonra güya istiyormus gibi yanasıyor ben konustum diye sonra yine aynı. Her yolu denedim aynı tas aynı hamam.Uzun oldu ama hakkınızı helal edin kusura bakmayın.Artık cok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum
Kesinlikle. Benim annem de kiloluydu. Sonra akupunktur ile zayıfladı. Lisede okula bir geldi aman allahım havam 1500Aynen benim kızım da. Okulda etkinlik oluyor. Bana diyor ki "anne sen ne giyeceksin, saçını şöyle yap" falan...Sınıfa gidiyorum "anne çok güzel olmuşsun" falan diyor. Eskileri hatırlayın biz bile arkadaşlarımızın bakımlı annelerine imrenerek bakmaz mıydık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?