- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
anlattıgınız türk toplumu başka ne bekliyorsunuz
Sarma bende kendi evimde hiç yapmadımaynen canım benim içten gelen bir şey yok işte.
siyaset topiğinde bir konu vardı bugün; kadınla erkek yaprak sarma yüzünden boşanmışlar.
bak konunun linki aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-ilginc-bosanma-nedeni-yaprak-sarma.918628/
benim yoruma bak; kopyalıyorum... şimdi bu tıynetteki bir insandan ev yapımı börekler çörekler beklenir mi sence?!
ahanda benim evliliğimdeki en büyük sorun yazılmış.
yaprak sarma mevzusu.
öncelikle eşim tüm ev işlerinde benimle müşterek çalışır, hatta ortak temizlik yapıyorsak benden daha çok çalışır, daha fazla yerin hakkından gelir.
şu aralar evde, akşam yemeğini hazırlar vs vs...
ama adamın benden tek bir ricası var, yaprak sarma.
hani otursam başına, belki yardım da eder ama şu an sen yap da yiyelim modunda.
ve aynen emek göstermemi bekliyor, çok güzel olmasını değil.
ama 5 yıl dolacak, ben henüz sarma yapmadım, çok da niyetliyim, ama hayatımda baba evi dahil olmak üzere hiç sarma yapmadım, annem yaparken 1-2 tane sararak yardım eder gibi görünmüşlüğüm dışında sarma konusu bana tamamen uzak.
bu haberi eşime göndereceğim.
bu boşanmanın sonucunda yüzde yüz kadını haklı görsem de, erkeğin de o kadar bencil olmayabileceğini kendi evliliğimden biliyorum aslında.
Birsey beklediğim yok yorumuna cevap verdim aynı sıkıntıyı kadın da yaşıyor kocasının kilosunu dert edebiliyor ama erkek kadar açık dile getirmiyor diyorum toplum derken zaten Türk toplumunu kastettim
Niye kadındır, bir kadın hem cinsine böyle derse erkeklerin acımasız olması çok normal.iyi diyorsun da arkadaşım hep kilo aldı çirkinleşti kendine bakmıyor diye vaz geçilen kadın dır ,
heee kendine çeki düzne versin zayıflasın ve halaa istiyorsa boşasın , ama kendini salmasın ,
hiç bir boşanma davası kocam çok kilo aldı kendine bakmıyor pis pasaklı diye açılmıyor....
Ben almadım daha çok zayıfladım kocam şiştiEvlenince niye birden kilo alınıyor onu çözemedim ben hala.
Haklısın bunları yiyince bol sütüm oluyor zaten, dedim ya psikolojik benim ki ama yeni bitkisel doktorumun verdiģi ilaca başladım sakinlesmek için umarım işe yarar da üzüldükće yemem.Nego o zaman tatlı işini bırakmalısın, emzirme işine yabancı değilim 3 ay oldu ben oğlumu memeden keseli, 20 ay enzirdim bol su yeşillik bulgur kırmızı et ve bol kuruyemiş tükettim böyle bi beslenmeyle hem fazlalıkların gider hem sütün azalmaz hem de bitkin hissetmezsin
umutsuz23 Arkadaşım cikom diyette değilmi diyince eşim valla bende anlamadım sürekli yiyo ama zayıflıyo diyetisyene para verince otomatik man zayıflıyo galiba anlamadım ben bu işi demiş
(Ha ama şu var, benim adamın acayip bi şeker manyaklığı var bir konuda daha yazmıştım.
Tahtaya reçel sürsen yer öyle bir sevgi)
Valla bizim beklenti biraz karşılanıyo ya daha farklı şekilde
Yenigelin herşeyi her yerde söyleme, yeni gelin dediğin süzüm süzüm süzülürValla bizim beklenti biraz karşılanıyo ya daha farklı şekilde
Ben adamdan adım beklemıyorum o her kosede sıkıstırıyorum
Senden beklemezdim Cute
Anammm senın polar pıjema altın yokmu boyle 2 beden buyuk gosterenındenGri eşofman altıyla yaşadığım mutfak maceralarım, film şeridi gibi gözümün önünden geçti.
7 ay dolcak yakında seneyi yarıladık yeni gelinlik falan kalmadııYenigelin herşeyi her yerde söyleme, yeni gelin dediğin süzüm süzüm süzülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?