Evliliğin bitmesi için bunlar yeterli mi?

Evet kendimiz için vermeliyiz haklısınız
Tebrik ediyorum darısı basima diyorum:)
Onu bende anlamazdım evlendim hamilelikle beraber toplamda 30 kilo aldım bir senede 25 i gitti :)
Tebrikler:)
valla eşimin hiç kilo problemi yok,
ama ne yalan söyleyeyim, o benim kilolarımı takmaz ama ben onunkileri takardım herhalde, boyu uzun kendisinin, bir de kilolu olursa korkarım yahu
ah işte eşim hem 1,80 hem en son 96 kiloydu:)

Kesinlikle bu

Anammm senın polar pıjema altın yokmu boyle 2 beden buyuk gosterenınden
benım var vallahı bıllahı

Var olmaz olur mu evliliğin şanındandır, üzerinde de sexy filan yazıyor.
Tabi nimet yenilen yerde çarpılırız diye fanteziye giremiyoruz o da ayrı

eşiniz işte çok yoruluyormu eğer bunaltıcı ve yoğun bir iş temposu varsa buda etken olabilir.bende 10 aylık evliyim zaman zaman aynı şeyler bizede oluyor fakat iş stresi ve yoğunluktan olduğunu biliyorum.eşimin cumartesi akşamı haliyle hafta içi hali çok farklı hafta sonu daha mutlu ve ilgili.napsınlar işte onlar içinde bizim içinde kolay değil çalışmak

Var olmaz olur mu evliliğin şanındandır, üzerinde de sexy filan yazıyor.
Tabi nimet yenilen yerde çarpılırız diye fanteziye giremiyoruz o da ayrı
Yap ya olmaz olurmu bence mekan degısıklıgı ıyıdır

Evet kendimiz için vermeliyiz haklısınız

Tebrik ediyorum darısı basima diyorum:)

Tebrikler:)
ah işte eşim hem 1,80 hem en son 96 kiloydu:)

Kesinlikle bu
Amin canım. Bu arada ben diyet yaparken eşim de zayıfladı. Soyle ki1 kilo sebzeye2 kaşık yağ koydum. Sebzeyi o da yedi. Kızartma hiç yapmıyorum. Herşey ızgara buğulama. Bazen diyor yap bir mantı yiyelim. Diyorum ama benim ölçümüm var 2 gün sonra. Ya ben diyet yapmak zorundamıyım falan diyor. Yok canım ben sana yaparım yersin Diyorum. Busefer sen diyor. Ben sebze yiyicem diyorum. Ne anladım o işten diyor. Ve mantı iptal
Ama mesela olcum günleri hemen arıyor sonucu öğrenmek için çakal. Çünkü sonuç iyi ise o gün ziyafet var demektir. Hamileyken kontrol günleri bile aramaz dı bu adam

Ama artık benle yemek yemek keyifli değilmiş. Öyle ekmeği bandıra bandıra yemeliymisim eskisi gibi. Bazen ya ye bişey olmaz zaten kurudun diyo gaz getiriyo. Tamam sen bilirsin ama korumada 1 buçuk ayda bir gidip para veriyorum yine kilo alırsam 2 haftada bir gidip para vericem diyorum. Yazık oturup sebze yiyo

CuteMom kız evde çocuk var nasıl oluyor o işler?
valla bizimki kapıları açabiliyor artık, yatak odasını kilitleyeceğiz yakında her halde
Oo çocuk varken mi yapıyorlamış oh iyi bi örnek çıktı şükür herkes eskisi gibi olmıcak diyordu valla yakında vazgeççem çocuktan

Mutfakta en fazla bi işareti olur, o işareti alan zaten mutfaktan çıkar, bazen liseli gibi takılıyoruz galiba
(Çünkü evimizin hijyen kurallarına aykırı)
Yanı mutfakta bende hıc yapmadım ama neden olmasın bırazı olabılır orada :)

CuteMom kız evde çocuk var nasıl oluyor o işler?
valla bizimki kapıları açabiliyor artık, yatak odasını kilitleyeceğiz yakında her halde
Ama bu cocuk ıllakı uyuyor , mesela hayalım su bazen yemek yapıyorum canım burnumda oluyor gelse soyle arkadan bı sarılsa ooohooo ama nerde ıcerde uzanıyor oluyor veyahut masada oturup bıseyler okuyor oluyor .
Oo çocuk varken mi yapıyorlamış oh iyi bi örnek çıktı şükür herkes eskisi gibi olmıcak diyordu valla yakında vazgeççem çocuktan
Yap bebısı yap yap cocuk neyı engellesın

Valla evlendikten sonra salmak bizim kadınımızın huyu heralde :)) salmayın arkadaşım kilo çok önemli, eşleri geçin kendiniz için. Bakımlı olmak önemli, göze hitap etmek önemli... yani seni her halinle severim kısımlarını geçelim bakımlı kendine özen gösteren kişi hoşumuza gider. Bunlar eşinin bu davranışlarına sebep değil ama kendini toparla, kendin için..

valla erkek çocuklarına anneyi kıskandığı bir dönem oluyormuş sanırım.
şu anda bizimkisi, eşimle konuşsak bile, "siz konuşmayın, benimle konuşun" modunda.
eşim gelip sarılsa hemen aramıza girip, sen git diyor babasına.

Adamın yaptığından pekte farkınız yok bence.nasılsa alan aldı mantığıyla epey kilo aldım diyorsunuz yani kendinizi salmissiniz.daha 8 aylik evlilik bu.

Yanı eger once babasını opersem benı opmedın dıye surat yapıyor ama onun yanında fazla ılerı gıtmıyoruz en fazla yanyana oturuyoruz oda gelıp mıdemıze oturuyor :) yerım onları be

A
ahh neleri engellemesin ki gün geçtikçe etraftan gelen caydırı yorumlar artıyor

A
ahh neleri engellemesin ki gün geçtikçe etraftan gelen caydırı yorumlar artıyor
Valla benım ıcın cocuk hıc bı konuda engelleyıcı degıl. Ben calısıyorum zaten fanfını yapacagım saatler genelde hep aksam Veyahut yanyana tv ızleme saatlerımız daha gec ama sorun yok sosyal hayattada memnunum cocuk sahıbı oldugum ıcın

Eklentiler

• 11226895_365454763654275_1681775294_n.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
Aynen bizimde öyle nadir vakitlerimiz var çocuk oldu mu hepten ayrı kalırız

Kiloyu isteyerek, cok yediginiz taktirde aldiysaniz problemlerin temelini atmissiniz demektir. Sizinle evlendiginde zayif bir hanimmissiniz 8 ayda kilo almak pek guzel degil. ki hamilelik dogum da yok daha. Her kadin/erkek guzel, bakimli ve kilolu olmayan es ister. Sorunuza gelince tabi ki bunun icin bosanilmaz. Iki tarafta elinden geldigini yapmali.

evlenince nasıl kilo alınıyor biri bana anlatsın lütfen ben nişanlandığıö günden beri bi deri bi kemik kaldım eşim aldı başını gidiyor ben evlendim hala bi deri kemiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…