Evliliğin ilk ayları

Yataga aynı anda gırmek bana saçma geliyor. Eşim 11 de yatar. Ben 2 3te.Bence çok kasıyorsunuz. Beklentıyı az tutun derim

Sevgiliyken sürpriz yapan bir değilse eşiniz, evlendikten sonra girdiğiniz beklentiler boşa olur. Evlenince bir aydınlanma gelmeyecekti kendisine.

Özel günler ayrı ama kapıya birşeyler bıraksın, sık sık çiçek alsın, bunlar evlilik için gereksiz beklentiler bence. Yaparsa ne ala ama yapmayınca neden diye baskı kurulacak şeyler değiller. Aldığı çiçeğe de ben söyleyince anlamı yok demissiniz, almasa suç, alsa suç olmuş.

İlk aylarda şöyle olurmuş, böyle olurmuş, arkadaşlarımın eşleri bunları yaparmış, çıkın bu kafadan, kimseyle eşinizi de evliliğinize de kıyaslamayın.

Bende hiç sevmem böyle şeyler yapmayı da almayı da.Yani hiç romandık bir insan değilim.Esim arada şiir yazar özel günleri unutmaz hediye alır ama inanın olmasa da olur benim için.Cunku Sevmiyorum böyle şeyler.

Konu sahibi valla ben de bir kadin olarak sizin beklentinizi karsilayamazmisim

Esiniz evlenince birden değişmediyse adamdan bu beklentileriniz haksızlık. Özel gun kutlama vs tamam ama not bıraksın, durduk yere çiçekle gelsin vs seyler insanın icinden gelir. Adamin aklina gelmiyorsa yapacak bir sey yok. Ite kaka nereye kadar?

10 yil sonra not değil kredi kartini biraksin diyoruz bu arada

Sık yapılan sürprizleri hep gereksiz bulmuşumdur. ama 10 yılın üzerinde evliyim 2 net kuralımız vardır. asla yatağa yalnız gitmeyiz, biri yatalım dediyse diğeri buna uyar. Ve kavga da etmiş olsak sarılmadan kesinlikle uyumayız.

Sürpriz şart değil, kahvaltıyı beraber hazırlamak, sofrayı beraber kaldırmak gibi işi paylaşırken sohbet etmek bana çok daha sıcak gelen hareketler. Akşamları tavla oynayın, filmi birlikte izleyin, işi beraber yapın. Esas olan beraber vakit geçirmek, çiçek böcek işlerine gerek yok, herkes de beceremez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…