Evliliğin ilk ayları

telefonda bir imada bulundum herkes böyle böyle yapıyormus sende hiçbir şey yok diye
Bunun nesi ima açık açık söylemişsiniz ima etmemişsiniz neyse şaka bir yana. Sürpriz falan bana yapmacık gelir samimi gelmez ama siz seviyorsanız diyecek bir şey yok. Bu tarz şeylerden çok hoşlandığınızı söyleyin o da önemser ve dikkat eder belki. en önemlisi ilişkinizi başkalarının ilişkileriyle kıyaslamayı bırakın bu şekilde asla mutlu olamazsınız

Duygusal insana bu dünya cehennem Yani sahsen öyle cok romantik biri degilim, ama dediginiz gibi düsündügünü göstermesi güzel bir duygu. Bu cicek olabilir veya seviyorum diye cigköfte getirmesi Biri böyle seylere alisik degilse yapmiyor tabi. Bunun orta yolunu o zaman beraber bulmaniz lazim

Özenti geldiniz bana.
özenmek gibi değil aslında aksine kimsenin bir şeyini özenmem kıskanmam öyle huyum yoktur. Çevremdeki her evlenen evliliğin ilk başlarında böyle şeyler yaşadığı için anlatmak istedim bende duygusal olduğum için böyle beklentilerim onlardan duymadan öncede hep vardı. Bide asıl sorunum yeterli gelmediğini kendisi bildiği halde yapmaması hani kendisini yeterli görse zaten problem etmem. Yeterli olmadığını hiçbir şey yapmadığının oda farkında söylüyor buna rağmen hiçbir şey yapmayınca geçmişte cok yapmış artık bana yapası gelmiyor gibi düşünüyorum

Esiniz anlasilan normal, düz bir adam. Keske bi ask böcügüyle evlenseydiniz. Beklentinize, zevkinize, isteginize bir sey diyemem ama boyle uzulecekseniz daha isabetli bir secim yapmaliydiniz.

Ben de yeni evliyim, ne bu defa ne eski evliligimde kapima not falan birakilmadi, birakilmissa da farketmemisim yani o daha kötü bence, hic aklima gelmez böyle seyler.
Her gun her gun cicek gibi bi durum da yok, olsa da istemem ya ozelligini yitirir. Nadir seyleri daha özel bulurum. Yeni evlilikler söyle olurmus böyle olurmus diye kendinizi yormayin. Bunun bir kurali kitabi yok, mutluluga ve birbirinize odaklanin. Yalniz birlikte uyumama konusunda size hak verdim

Arkadaşlarınız da sizin gibi gösteriş ve övgü alma meraklısı sanırım ondan eşlerinin süprizlerini anlatıyorlar zırt pırt. Lütfen özenmeyin ve ortamınızı değiştirin. Konuşacak birçok konu varken eşinin süprizlerinden eşine aldığı boxerın modelinden izledikleri filmlere kadar anlatan birkaç arkadaş vardı içim bayılıyordu okul arkadaşları diye idare ediyordum ama en son "sizin başka hayat meşguliyetiniz yok mu yahu " dedikten sonra mors oldular sanırım sonra aralar limonileşti şükür
Bende çiçeğe böceğe pek meraklı değilim solup gidiyorlar dökülüyorlar, eşim alıyor 3 5 ay arayla ama almasa da olur iyi geçindikten sonra. Böyle eşini çok öven süprizler yapıyor diye anlatan ve bol bol foto paylaşan insanların birşeyleri örtmeye çalıştığını düşünürüm hep ve genelde de öyle çıkar. Zira örnek çift diye tabir ettiğimiz herkesin imrendiği bir çift geçen aylarda karakolluk oldular boşanma davası açtılar herkes şok oldu. Çevrenizden bu kadar etkilenirseniz eşinizi çabuk bıktırırsınız. Sabahları pembe toz bulutu içinde uyanmak değil ki evlilik. Neyse daha 2 ay olmamış, alışırsınız

İnsanlar size coook havalı ve elit misiniz diyor ? Bu da çok ilginçmiş kimsenin yüzüne ne kadar elitsin demedim hiç

Herkesin ilişkisi farklı. Evlilik dediğiniz şey herkeste aynı değildir tıpkı herkesin sevgiliyken ilişkisinin aynı olmadığı gibi. Yanı evlenince ilk aylarda şu yapılır sonra bu yapılır diye beklentiye girmek saçma değil mi? Akışına bırakın. Bunu bir görev gibi yapması iyi bir şey mi? Ayrıca siz eşinize hiç ondan beklediğiniz şeyleri yaptınız mı?

İnstagram adresinizi versenize, hiç havalı ve elit birini takip etmiyorum nasıl bir şey bi göreyim.

Yıl dönümü, doğum günü gibi özel günleri ben de önemserim ama sizin beklentileriniz çok fazla bence.
Sizden daha yeni evliyim, gayet normal yaşayıp gidiyoruz yani farklı ne olabilirdi bilmiyorum. Alt tarafı 2 imza atıp aynı evde yaşamaya başladık. Ben aynı benim, karşımdaki aynı, bildiğim insan; hayat normal hayat.
Eşiniz sevgiliyken böyle şeyler yapan bir adam mıydı ki imza attıktan sonra değişsin?

"Sevgiliyken yapıyordu, evlenince bıraktı" diyorsanız bir nebze hak veririm ama diğer türlüyse haksızlık ediyorsunuz.

O zaman açıklıyorum gerçekleri:
Hiçbir erkek ama hiççbiirr erkek böyle şeyleri zaten içinden gelerek yapmaz. Karşıdakinin beklentisi, pompalanan hollywood filmleri, saçma türk dizilerinden görünen pembe bulutlu aşk teması vs yüzünden yapmak zorunda hisseder en fazla.
Ve bunlar bana mide bulandırıcı geliyor kusura bakmayın. Sevgi böyle bir şey değil. Duygusalım demişsiniz ama duygusallık da böyle bişey değil ki. Siz bildiğiniz özenmişsiniz çevrye ona buna aynısından istemişsiniz işte.
Bir de kıyaslamak, arkadaşlarınızın yanında konuyu açmak falan amaan aman evlerden ırak.

İnsanlar size coook havalı ve elit misiniz diyor ? Bu da çok ilginçmiş kimsenin yüzüne ne kadar elitsin demedim hiç
hayır şöyle söyleyeyim hani eşi yemek yapar kocamın ellerinden yazar fotoğraf paylaşırlar kahve yapar paylaşırlar genelde. hiç öyle şeylerim yoktur mesela instagramda fotoğraf altlarına sayfalarca yazı yazarlar tek emoji bile koymam nadiren kalp o kadar. Bide kültürel şeylerim hiç yoktur geleneksel şeyleri hiç sevmem mesela kına vb organizasyonları hiç yapmadım hiçte sevmem küçük küçük örnekler vererek anlatmaya çalışıyorum. çevremdekilere de biraz garip geldiği için bazı düşüncelerim yaptıklarım vs sen cok elitsin biz normaliz vs derler o yüzden öyle yazdım kendimi öyle gördüğümden değil. mesela benim gelinliğim bile çevremdekilerden cok farklıydı cok sadedeydi öyle kafası topuzlu kabarık gelinlik giyen bir gelin olmadım. gibi gibi gibi … buradan ne kadar anlatabilirim ki kendimi.

Anladım. Bak bende bir buçuk aylık evliyim öyle çiçek böcek alınmadı. Sadece bir gün benden erken uyanıp kahvaltıyı hazırlamış. Hiç öyle beklentilerim de yok. Kavga gürültü olmasın iyi anlaşalım yeter modundayim. O da var çok şükür. Ha yatakta yalnız kalma konusunda tavrimi koydum ben. O normalde gece üçte falan uyurdu hep pc başındaydı. Ben 12 de uyuyorum. Korkuyorum tek başıma uyumasan da yanıma gel diyorum. Gelmişken o da uyuyor. Bu şekilde düzeldi uykusu

Bir de başkalarının yanında eşinizi eleştirmeyin, baskasina ne sizin ilişki probleminizden . Arkanızdan kim bilir ne dediler , eşinin sevmediğinden tut sizin degersiz olduğunuza kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…