- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
Bunun nesi imatelefonda bir imada bulundum herkes böyle böyle yapıyormus sende hiçbir şey yok diye
Elit ve havalı olmadığımdan anlamıyorsam demek.boş boş evde oturup sunum yapmıyorum manyak gibi ondan bahsediyorum siz daha ne demek istediğimi bile anlamadan yargılıyorsunuz
Yaa o çift çok tatlıydı, mesut sürede izlemistiniz değil mi ?Toplu derken askitoperipellam diye celenk mi yolluyor
Yok ben sadece celengi görmüştüm sosyal medyadaYaa o çift çok tatlıydı, mesut sürede izlemistiniz değil mi ?
özenmek gibi değil aslında aksine kimsenin bir şeyini özenmem kıskanmam öyle huyum yoktur. Çevremdeki her evlenen evliliğin ilk başlarında böyle şeyler yaşadığı için anlatmak istedim bende duygusal olduğum için böyle beklentilerim onlardan duymadan öncede hep vardı. Bide asıl sorunum yeterli gelmediğini kendisi bildiği halde yapmaması hani kendisini yeterli görse zaten problem etmem. Yeterli olmadığını hiçbir şey yapmadığının oda farkında söylüyor buna rağmen hiçbir şey yapmayınca geçmişte cok yapmış artık bana yapası gelmiyor gibi düşünüyorumÖzenti geldiniz bana.
İnsanlar size coook havalı ve elit misiniz diyor ? Bu da çok ilginçmiş kimsenin yüzüne ne kadar elitsin demedim hiçne alakası var. Hiçte öyle pembik saçma sapan sunumlar kahve hikayeleri bilmem neler yapan biri değilim. İnstagram adresimi versem şok geçirirsin herhalde aksine herkes beni çoooook havalı ve elit bulur fotoğraflarımıza da yansır. Ön yargı ne kötü olay sadece duygusal biriyim bu kadar :)
Herkesin ilişkisi farklı. Evlilik dediğiniz şey herkeste aynı değildir tıpkı herkesin sevgiliyken ilişkisinin aynı olmadığı gibi. Yanı evlenince ilk aylarda şu yapılır sonra bu yapılır diye beklentiye girmek saçma değil mi? Akışına bırakın. Bunu bir görev gibi yapması iyi bir şey mi? Ayrıca siz eşinize hiç ondan beklediğiniz şeyleri yaptınız mı?özenmek gibi değil aslında aksine kimsenin bir şeyini özenmem kıskanmam öyle huyum yoktur. Çevremdeki her evlenen evliliğin ilk başlarında böyle şeyler yaşadığı için anlatmak istedim bende duygusal olduğum için böyle beklentilerim onlardan duymadan öncede hep vardı. Bide asıl sorunum yeterli gelmediğini kendisi bildiği halde yapmaması hani kendisini yeterli görse zaten problem etmem. Yeterli olmadığını hiçbir şey yapmadığının oda farkında söylüyor buna rağmen hiçbir şey yapmayınca geçmişte cok yapmış artık bana yapası gelmiyor gibi düşünüyorum
İnstagram adresinizi versenize, hiç havalı ve elit birini takip etmiyorum nasıl bir şey bi göreyim.ne alakası var. Hiçte öyle pembik saçma sapan sunumlar kahve hikayeleri bilmem neler yapan biri değilim. İnstagram adresimi versem şok geçirirsin herhalde aksine herkes beni çoooook havalı ve elit bulur fotoğraflarımıza da yansır. Ön yargı ne kötü olay sadece duygusal biriyim bu kadar :)
Mesut süreye katıldılar isimlerini unuttum ,çok çılgın bir cift kız uyuzluguna yapmış :) gerçek değilmişYok ben sadece celengi görmüştüm sosyal medyada
Allahim evlerden ırak demistim ama seveni varmis iste
hayır şöyle söyleyeyim hani eşi yemek yapar kocamın ellerinden yazar fotoğraf paylaşırlar kahve yapar paylaşırlar genelde. hiç öyle şeylerim yoktur mesela instagramda fotoğraf altlarına sayfalarca yazı yazarlar tek emoji bile koymam nadiren kalp o kadar. Bide kültürel şeylerim hiç yoktur geleneksel şeyleri hiç sevmem mesela kına vb organizasyonları hiç yapmadım hiçte sevmem küçük küçük örnekler vererek anlatmaya çalışıyorum. çevremdekilere de biraz garip geldiği için bazı düşüncelerim yaptıklarım vs sen cok elitsin biz normaliz vs derler o yüzden öyle yazdım kendimi öyle gördüğümden değil. mesela benim gelinliğim bile çevremdekilerden cok farklıydı cok sadedeydi öyle kafası topuzlu kabarık gelinlik giyen bir gelin olmadım. gibi gibi gibi … buradan ne kadar anlatabilirim ki kendimi.İnsanlar size coook havalı ve elit misiniz diyor ? Bu da çok ilginçmiş kimsenin yüzüne ne kadar elitsin demedim hiç
Anladım. Bak bende bir buçuk aylık evliyim öyle çiçek böcek alınmadı. Sadece bir gün benden erken uyanıp kahvaltıyı hazırlamış. Hiç öyle beklentilerim de yok. Kavga gürültü olmasın iyi anlaşalım yeter modundayim. O da var çok şükür. Ha yatakta yalnız kalma konusunda tavrimi koydum ben. O normalde gece üçte falan uyurdu hep pc başındaydı. Ben 12 de uyuyorum. Korkuyorum tek başıma uyumasan da yanıma gel diyorum. Gelmişken o da uyuyor. Bu şekilde düzeldi uykusuözenmek gibi değil aslında aksine kimsenin bir şeyini özenmem kıskanmam öyle huyum yoktur. Çevremdeki her evlenen evliliğin ilk başlarında böyle şeyler yaşadığı için anlatmak istedim bende duygusal olduğum için böyle beklentilerim onlardan duymadan öncede hep vardı. Bide asıl sorunum yeterli gelmediğini kendisi bildiği halde yapmaması hani kendisini yeterli görse zaten problem etmem. Yeterli olmadığını hiçbir şey yapmadığının oda farkında söylüyor buna rağmen hiçbir şey yapmayınca geçmişte cok yapmış artık bana yapası gelmiyor gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?