Evliliğin ilk ayların da hamile kalmak....

ilktuxgx

HAYATIM DAHA GÜZEL OLACAK
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
409
0
96
İstanbul
Hanımlar sizce evliliğin ilk aylarında mı hemen bebk istenmeli,yoksa birkaç sene geçmelimi...
Ben 2.ayda hamile kalanlardanım ve epey üzüntü yaşadım ya siz ne düşünüyosunuz

vallaha ben evlendim hic dusunmedim ole sey olsun istedik olursa olsun dedik allahim bilir dedik verirse neden olmasin dedik ve ben 2 bucuk hafta sonra hamile oldugumu ogrendim :))

canım valla bence ister yıllarca flört et ister yıllarca nişanlı kal. Eşinle aynı evi paylaşmadığın sürece tanıyamıyorsun yani tanımadığın bir sürü huyları oluyor (bende öğle oldu) birbuçuk yıllık evliyim ve yeni karar verdik çocuk yapmaya (inşallah) Şimdi iyi ki o zamanlar çocuk yapmamışız diyorum, çok sıkıntı yaşardım alışma döneminde eminim.

ben ikinci ayda hamile kaldım.iyiki de kızım erkenden olmuş diyorum şimdi en yakın arkadaşım o çünkü.bi kötü tarafını yaşamadım ben erken bebek sahibi olmanın.iyiki olmuş iyiki var.

bende 1.5 yıllık evliyim ve en az 1 sene daha düşünmüyorum.hem çalışma şartlarım hemde eşimle yaşadığımız bazı sıkıntıların iyileşmesini bekliyorum.mutsuz bir ortamda büyümesini istemem çocuğumun.olmadı seneye kısmetse çünkü yaş geçiyo artık daha fazla beklemeye gerek yok diyorum.evliliğe bile yeni adapte oluyorum hem çalışıp hem evli olmak çooooook zor

bende 5aylik evliyim, korunuyorum.. cunku hem calisiyo hem okuyorum okulu bitirip meslegimi alinca, bide iyi biyerde is bulunca dusunuyorum bebek,Allah kismet ederse.

bende evliliğimin 2. ayında hamile olduğumu öğrendim..herkes karşı çıktı daha erken diye ama bilmiyorum şu anda 8 haftalık hamileyim ve mutluyum onun karnımda olduğunu bilmek bana huzur veriyor.

ben evli degilim ama evlenince hemen düsünmüyorum sahsen.cunku insan evlilıkle zaten bambaska bir dunyanın içine giriyor bütün alişkanlıkları degişiyor.kım ne derse desın bekarkenkı hayattan farklı bir hayat yasıyor.ve buna adapte oolmaya calışırken bır yandan da coook farklı bır dunyaya daha gırmek..bılemıyorum yaa bana bıraz agır olur gıbı gelıyoo ikisi birden.hem yenı evlısın hem yenı annesın.bıde soyle bişey varkı bız kadınlar evlenene kadar (cogunluk)jınekolojımızı dogru durust bılmıyoruz.cocuk için uygun mu degılmı bunlar içinda zamana ihtıyac var bence.once kendımızı tanıyalımkı sonra cocuk sahıbı olalım

aynı şeyleri düşünüyorum ben de dilek ile...

yani istanbul'da geçim zaten zor yeni evleniyosun, çalışıyosun ohooo valla Allah kısmet ederse ben 2 ya da 3 sene sonra yapmak istiyorum bebeğimi..arkadaşım ev kira ise sen çalışıyosan, çocuğa bakıcak bi de bakıcı arayacaksın of annem off yok ya ben almayayım..ne zaman evim olur ne zaman bebeğim için iyi bir gelecek hazırlayacak duruma gelirim işte o zaman:asigim:

bence en güzeli evlendiğin gün hamile kalmak,ben çok karşıydım bu şekilde hamile olanlara fakat en güzeliymiş neden mi?ben 32 yaşındayım birbirimizi tanıyalım yok evliliğimizi tanıyalım derken zaman geçiyor ve ben bu saatten sonra çocuk falan doğuramam hiçççç gözüm kesmiyor ama,evlendiğim ilk zaman hamile kalmış olsaydım bebeğim olurdu şimdi karar vermesi ,böyle bir dünyaya çocuk getirmesi bile, çok kötü bir düşünceymiş gibi geliyor bana

canım bende evlendim ve 2. ayın sonunda hamile kaldım veee pişman değilim....inanki bebeğimi kucağıma aldığımda iyiki seni dünyaya getirmişim dedim.varmı ya annelikden daha güzel bir duygu?:)

ben de hemen hamile kaldım evlenince .ama şimdiki aklım olsa biraz beklerdim. biraz evliliğin tadını çıkarmak eşini tanımak daha doğru bence

bende evlılığin üçüncu gunu hamile kaldım valla çok zor oluyo.bence ınsan evlılığinin tadını çıkarmalı hemen çoçuk yapmamalı.

evli değilim ama ben de bikaç yıl beklemekten yanayım.evliliğim oturmadan ve maddi imkanlarım tam olarak elvermeden çocuk yapmayı düşünmem.

bende çocuk için beklenmeli diyenlerdenim bide yaş küçükse daha zor oluyo hem o çocuğa yazık hem evliliğe ben 3 senelik evliyim ve henüz düşünmüyorum yapmak istediğim şeylerin içimde ukte kalmasını istemiyorum

ben de geçen yıl 29 ekimde evlendim ve şuan 3 aylık hamileyim yani 10 ay bekledik bana kalsa evlenmeden önceki düşüncem 2 sene çocuk yapmam diyordum ama evlenince fikrim değişti.ve ben tam 1,5 yıllık ewvliyken bebeğimi kuağıma alacağım

yok canim demiyorum ben cok mutluyum bole ozur biraz islerim vardi da bakamadim yok pisman degilim cok guzel oldu

önemli değil canım ....senin gibi düşünenler olması çok güzel ama bence en azında 6 ay beklenmesi gerekiyor ne kadar tanıyorum desende aynı evin içinde bambaşka bir insan çıkıyor karşına hatta kendin bile farklılaşıyorsun.Daha bu duruma alışamadan birde çocuk zor.Ben çalışıyordum hamileliğim problemliydi işi bırakmak zorunda kaldım kimseyi tanımıyorum evlilik çok yeni birde evden dışarı çıkamadım kafayı yiyordum ama şimdi tabiki diyorum iyi ki olmuş12 yaşında kızım var yakın bir gelecekte en yakın dert ortağım olacak inşallah.yalnız 2.çocuğa çok zor karar verdim bir yan etkisidesırnaşık şeybu oldu galiba hepinize yuvalarınızda yavrularınızla mutluluklar sağlıklar cevaplarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…