Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz disarda yedik harika bir geceydi ama.. esimin Arkadaslari bize surpriz yapmisti falan cok hostu...kızlar ilk akşam yemeğinde ne yemek yaptınız ? özel bir şey mi yoksa sulu yemek mi ?
kızlar ilk akşam yemeğinde ne yemek yaptınız ? özel bir şey mi yoksa sulu yemek mi ?
canım benim dışarda yiyin veyada dışardan bişiler söyleyin evde yiyin ama bizim buralarda bi adet vardır ilk 3 gün kız elini bişiye sürmez iş yemek vs. yapmaz eğer yaparsa ömür boyu hiç işi bitmez dinlenemezkızlar ilk akşam yemeğinde ne yemek yaptınız ? özel bir şey mi yoksa sulu yemek mi ?
ılk gün yemegı böyle hatırlanan özel bişe mıdır ki??
hiiç hatırlamıyorum ben valla..
Ayy yaslandimmi ne simdi eskiyi düşününce öyle geldi
Biz 2-3 gun hic cikmadik evden yatakodasindan hep aperatif biseler , bi suru dvd almistik , paso uyku, ohhh ne keyifliydi be suandaysa birbirimize uzaktan el salliyozzz caniniz ne istiyosa onu yapun bence![]()
Şimdi anladım neden hiç işimin bitmediğini, yahu bunu neden daha önce söyleyen olmadı.canım benim dışarda yiyin veyada dışardan bişiler söyleyin evde yiyin ama bizim buralarda bi adet vardır ilk 3 gün kız elini bişiye sürmez iş yemek vs. yapmaz eğer yaparsa ömür boyu hiç işi bitmez dinlenemez
biz ilk güzlerde dışardan sipariş etmiştik ara ara da eşim elinden geldiğince bişiler yapmıştı
Ayy yaslandimmi ne simdi eskiyi düşününce öyle geldi
Biz 2-3 gun hic cikmadik evden yatakodasindan hep aperatif biseler , bi suru dvd almistik , paso uyku, ohhh ne keyifliydi be suandaysa birbirimize uzaktan el salliyozzz caniniz ne istiyosa onu yapun bence![]()
canım benim dışarda yiyin veyada dışardan bişiler söyleyin evde yiyin ama bizim buralarda bi adet vardır ilk 3 gün kız elini bişiye sürmez iş yemek vs. yapmaz eğer yaparsa ömür boyu hiç işi bitmez dinlenemez
biz ilk güzlerde dışardan sipariş etmiştik ara ara da eşim elinden geldiğince bişiler yapmıştı
Ah ahh evlenmeden duyaydim bunu keske beeen.ondan bitmiyo dimek benim is guc hic.vahg banacanım benim dışarda yiyin veyada dışardan bişiler söyleyin evde yiyin ama bizim buralarda bi adet vardır ilk 3 gün kız elini bişiye sürmez iş yemek vs. yapmaz eğer yaparsa ömür boyu hiç işi bitmez dinlenemez