evliliğin ilk günü

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar ilk akşam yemeğinde ne yemek yaptınız ? özel bir şey mi yoksa sulu yemek mi ?

canım ilk gun ya dısarıda yenilir yada yakınlarında akraba kayınvalide falan varsa onlar getirir yemeği.kız evinde de erkek evinde de düğün yemeği mutlaka yapılır gelen misafirlere vermek için.

canım söyle bi düşündüm de yüzüm güldü hemen o akşam yemeğini biz dışarıda yemiştik.. hatta sonrasında ki bir kaç günde ailelerimiz de yemeğimizi yemiştik. ama sulu yemek olur tabii ki masanın görüntüsüne önem verirsin. al sana özel akşam özel yemek

dışarda yeyin yahu..
ilk günden yemek telaşı mı olurmuş..
yani ikiniz içinde özel biyerde yeyin..
biz bir vadinin ortasında yeşilliklerin içinde bi göl kenarında yemiştik...
ayy ne güzeldiiiii:KK68::KK36::KK36:

ilk hafta zaten yemek yapmadım .evd ilk pişirdiğim yemekse bezelye pilavdı.
ne gerek varsa böyle ayrıntıları hep hatırlıyorum :)

ılk gün yemegı böyle hatırlanan özel bişe mıdır ki??

hiiç hatırlamıyorum ben valla..

kızlar ilk akşam yemeğinde ne yemek yaptınız ? özel bir şey mi yoksa sulu yemek mi ?
canım benim dışarda yiyin veyada dışardan bişiler söyleyin evde yiyin ama bizim buralarda bi adet vardır ilk 3 gün kız elini bişiye sürmez iş yemek vs. yapmaz eğer yaparsa ömür boyu hiç işi bitmez dinlenemez
biz ilk güzlerde dışardan sipariş etmiştik ara ara da eşim elinden geldiğince bişiler yapmıştı

Ayy yaslandimmi ne simdi eskiyi düşününce öyle geldi:KK30:
Biz 2-3 gun hic cikmadik evden yatakodasindan hep aperatif biseler , bi suru dvd almistik , paso uyku, ohhh ne keyifliydi be suandaysa birbirimize uzaktan el salliyozzz caniniz ne istiyosa onu yapun bence:cool:

Biz 2-3 gun hic cikmadik evden yatakodasindan hep aperatif biseler , bi suru dvd almistik , paso uyku, ohhh ne keyifliydi be suandaysa birbirimize uzaktan el salliyozzz caniniz ne istiyosa onu yapun bence:cool:

Çok iyiydi ya :rolleyes:

Kesinlikle dogaçlama olmalı,canınız ne istiyorsa onu yapın.

Inanirmisiniz biz aç kaldık :)
Eşimin ailesu yok anne baba vs yurtta büyümüş. Bende de baba yok annem ve kardeşim. Kadın(annem) hersey kosturmaktan eve yemek koymayı unutmuş. Gece 12 eve geldik namazımızı kıldık napalım napalım acıktım sabah 7 de evden çıkmıştık ana dolap tam takır kuru bakır. Pis mesi gereken kuru gıdalar var sadece. Neyse aradım annemi yakın ev tutmuştuk zaten çay koy biz geliyoruz dedim annem ne dese işiniz yok mu sizin kapa telefonu işinize bakın :/ ana daha lafını bitirmeden kadın teli kapattı hemde komple biz o gece aç bil aç geçirdik :D Allah tan nikah 3 de olmuştu düğün 7 deydi o arada bi lokantada Yemiştik. Sabah oldu Anama gittik kahvaltı yaptık ordan da yola çıktık bal ayına :D

canım benim dışarda yiyin veyada dışardan bişiler söyleyin evde yiyin ama bizim buralarda bi adet vardır ilk 3 gün kız elini bişiye sürmez iş yemek vs. yapmaz eğer yaparsa ömür boyu hiç işi bitmez dinlenemez
biz ilk güzlerde dışardan sipariş etmiştik ara ara da eşim elinden geldiğince bişiler yapmıştı
Şimdi anladım neden hiç işimin bitmediğini, yahu bunu neden daha önce söyleyen olmadı. :KK45:

:mad::mad::mad::mad:

:eek::eek::eek::eek::eek: tühhhh

Ah ahh evlenmeden duyaydim bunu keske beeen.ondan bitmiyo dimek benim is guc hic.vahg bana:mad:

Back
X