- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Canım o üyeyi tanımıyor musun?? Yurtdışında yaşıyor. . 19 yaşında olması lazım. Eşi olacak adam 32 yaşında. . Kv si ile aynı eve gelin fitti.. Cümbür Cemaat. . Kv doldurup doldurup kızı dövdürüyordu oğluna. . Hamileyken bile. . En son lohusayken bebeğini emzirirken ayakkabı ile dövdü sonra evden ayrıldı. . Hala kararsızdı napsam diye.. en son adam bırakmıyordu peşini.. Avrupanın göbeğinde..Niye öyle dedin ki canım??
Şikayetini geri alma hatta bebeğini de al o şehirden uzaklaş
İmkanın yoksa devlete sığın
Unutmuşum canım yaaCanım o üyeyi tanımıyor musun?? Yurtdışında yaşıyor. . 19 yaşında olması lazım. Eşi olacak adam 32 yaşında. . Kv si ile aynı eve gelin fitti.. Cümbür Cemaat. . Kv doldurup doldurup kızı dövdürüyordu oğluna. . Hamileyken bile. . En son lohusayken bebeğini emzirirken ayakkabı ile dövdü sonra evden ayrıldı. . Hala kararsızdı napsam diye.. en son adam bırakmıyordu peşini.. Avrupanın göbeğinde..
Sorman hata. Sakın alma şikayeti ve kesinlikle geri dönmeEşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Şimdi tehdit ediyor şikayetimi geri çekmem için. Bunları yaşayan biri olarak şikayetimi geri almalı mıyım sizce ?
EVETCanım bunu sen mi söylüyorsun? ?
Yanlış anlama cnm senin konularını takip ediyorum. Yakın zamanda aynı şeyleri yaşadın maalesef. . Ben olaya şaşırmana şaşırdım..
Bebeği yapmadan önce şiddet yoktu.İlk yılda bebeği yapmışsın,tabi ki çek şikayetini.
Bebek babasız kalmasın yazık ,yazık adamcağıza bak hastaymış da ,
Konuna inanmadım ,tezatlıklar içeriyor,
Hepsini geç,sondaki soruyu anlamadım.
İşte benim korkumda içeri girip çıktıktan sonra daha çok zarar vermek istemesi.Çok sinirlendim ! İnşallah gem rabbinden hem kanunlardan bulur. Allah askına seni baskasının koynunda mı yakaladıda bu adam böyle dövdü seni dayağın hiç bir gerekçesi olamaz ama sebep neymiş kendince? Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun.. bide saçma sapan yorum yapanlara en az deli kocan kadar sinirleniyorum! Kadın şikayet etmese vay niye şikayet etmedin, kadın dava açmasa niye açmadın. Baktınız kadın herşeyi yapmıs hala saldırcak can sıkacak yorum bulmussunuz ya! Kadın sevdiğinden bayıldıgından değil ölümle tehtit ettiği için geri almakta kararsız! Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki bu pislik adam içerdeyse iki gün sonra çıkacak bizim ülkemizde kadın dövdü diye ağır ceza alan yok !!!!
Evet paranoid şizofreniKonu sahibi senin esin sizofreni degil miydi? Zaten hasta oldugu icin ceza almaz belki ama bir hastaneye yatirabilirler.
Onun icin de en iyisi bu olur.
İlaç kullanmıyor sanırımEvet paranoid şizofreni
Eğer ayrilmazsan bu dayagi hep yersin bunu hiç unutma..Eşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Şimdi tehdit ediyor şikayetimi geri çekmem için. Bunları yaşayan biri olarak şikayetimi geri almalı mıyım sizce ?
Yanlış anlama cnm senin konularını takip ediyorum. Yakın zamanda aynı şeyleri yaşadın maalesef. . Ben olaya şaşırmana şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?