Evliliğin ilk yılında şiddet görmek

Çok doğru şeyler söylemişsiniz. İletişime hiç bi şekilde geçmem. Kapıma dadandığı an polis çağırırım. Düzelmedi aksine gün geçtikçe kötüye döndü. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Bakalım ne olacak.

yani hiç bir sebep kocanı haklı göstermez tabi ama ben de sebebini merak ettim.bir de tabiki şikayetini geri alma ve sakın o adama yaklaşma ,öldürücem seni demiş daha ne olsun.
Ağır paranoid şizofreni hastası vede madde bağımlılığı olduğu için

Şikayetini niye geri alasın ki??
Ben şikayetimi geri almak istemiyorum. Sadece korkuyorum bide emin olamıyorum şikayetimi geri almam mı benim için daha iyi olur yoksa şikayetçi olmam mı? Çevremdeki bazı insanlar şikayetimi geri almamın daha iyi olacağını bazılarıda daha kötü olacağını söylüyorlar. Hangisi benim için iyi-kötü bilmediğimden kafam çok karıştı.

Eski konunuzda mahkemenin açıldığını söylemiştiniz bekliyordunuz ne oldu peki o olaydan sonra bir araya geldiniz
Mahkemeye gitmedim ertelendi. Eşim ve eşimin ailesiyle yüzyüze gelmek istemedim. Ama elinde sonunda karşılaşacam.

Çok haklısınız çocuk yapmak büyük hata ama şimdi iyiki olmuş diyorum o kadar zor şeyler yaşadım ki burda anlattıklarımdan daha zor şeylerde var. Yaşadıklarımın vermiş olduğu ızdırabı çocuğum sayesinde atlatıyorum. Beni ayakta tutan tek şey onun varlığı. Kimbilir o olmasaydı belki şuan kafayı yemiştim.

iki senelik evlisiniz ve çocuğunuz altı aylık öyle yazmışsınız hesap yapınca öyle durmuyor ama hem diyelim dayak yoktu ama hasta olduğunu anlamışsınızdır artık o zamanda değil mi?
Hayır anlamadım. Bana hasta olduğunu söylediklerinde bile inanamamıştım.

Konu sahibi senin esin sizofreni degil miydi? Zaten hasta oldugu icin ceza almaz belki ama bir hastaneye yatirabilirler.
Onun icin de en iyisi bu olur.
Hastane belli bir süre iyi tutmuştu yani çıktıktan sonra bikaç ay iyi sonra bi bakmışsın eskisinden beter.

madde bağımlılığı falan mı var bu ne vahşettir böyle aman diyim şikayetinizi geri almayın
Çevresinden madde bağımlısı olduğuna dair çok duyum aldım sürekli kullandığı ve kullanırken tedirgin olduğu haplar vardı.

Allah yardımcın olsun . Aileler ne diyor bu duruma , yaşadıklarına , sen şu anda nerde kalıyorsun ?
Benim ailem çok üzülüyor babam beni üzmemek için gizlice ağlıyor annem ise perişan halde. Eşimin ailesi de yalnızca iftira atıyor.

Evet. Bide kendimi övmek yüceltmek beğenmek gibi olmasın da her konuda dört dörtlüktüm. Bi erkeğin sahip olmak istediği bi kadındım. Dışardaki her insanın dikkatini çekebilcek güzelliğe sahiptim. Sakın yanlış anlaşılma olmasın sizi temin ederimki bunları kendimi beğendiğimden yada herhangi başka artniyetle falan söylemiyorum. Evim her daim düzenli ve temizdi. Her konuda bakımlı ve özenli biriydim. Eşimin bir dediğini iki etmezdim. Çokta sağlıklı bir çocuğumuz oldu. Ailemde prezantabl bir aileydi. Ancak hiçbişeyin kıymetini bilmedi.

tedavi olmayi reddettigi kanitlanirsa cocugu gormesine izin verilmeyebilir belki. adam tehlikeli sonucta. cocugun guvenligini saglamakta mesele gorustuklerinde.
İnşallah çocuğu görmesi yasaklanır. Öyle temenni ediyorum. Kendi öz evladına bile zarar verebilecek potansiyelde bir zalimle karşı karşıyayım.

Amin amin...

Mahkemeye gitmedim ertelendi. Eşim ve eşimin ailesiyle yüzyüze gelmek istemedim. Ama elinde sonunda karşılaşacam.
Ertelememen gerekli ama en kısa zamanda kurtulman lazım kendini de geç bebeğini düşün eğer sana bisi yaparsa o adam onu hastaneye yatirirlar çünkü ceza ehliyeti yok olan o bebeğe olur erekirse şehir değiştir ama kurtul onlardan kimse sana acımadı sende acıma bu durum asla asla göz ardı edilip sabır edilecek bir durum değil

Bebeğinize çok üzüldüm olan ona olmuş. Keske evlenmeseydiniz ve şizofren olduğunu bildiğiniz birinden çocuk yapmasaydınız haddime değil ama söylemek zorundayım.

Kaşınıyolar böyleleri güzelsindir beğenmek hakkın tabi. Ne değer var ne bişey anca insan eziyolar pasif göstermek çabaları.

Bebeğinize çok üzüldüm olan ona olmuş. Keske evlenmeseydiniz ve şizofren olduğunu bildiğiniz birinden çocuk yapmasaydınız haddime değil ama söylemek zorundayım.
Şizofren olduğunu sonradan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…