Evet paranoid şizofreni
tedavi olmayi reddettigi kanitlanirsa cocugu gormesine izin verilmeyebilir belki. adam tehlikeli sonucta. cocugun guvenligini saglamakta mesele gorustuklerinde.Şikayetini geri alma. Boşanma davasını hemen aç. Can güvenliğinden endişe duyduğun için bir avukatla görüş gerekirse isim değiştir, izini kaybettir. Çocuk olduğu için biraz sıkıntılı ama paranoid şizofreni tanısı aldıysa hapis yatırmayabilirler de bilemiyorum. Velayet işi falan sıkıntılı çocuğu görme durumu olacak haliyle, çocuk olmasaydı izini kaybettirmek daha kolay olurdu. Bence iyi bir avukatla görüşün sorun bakalım neler yapılabilirmiş, aldığı tanının size ne gibi faydaları olurmuş.
tedavi olmayi reddettigi kanitlanirsa cocugu gormesine izin verilmeyebilir belki. adam tehlikeli sonucta. cocugun guvenligini saglamakta mesele gorustuklerinde.
Asla devam etmem bu evliliğeÖnce bir doktora görün, kocamdan öldüresiye dayak yedim ama şikayetimi geri alıp almamak konusunda kararız kaldım, intihar eğilimim var benim de.
Başına gelebileceklerin farkında değil misin?
Adamın gözü dönmüş, belki sana basit geliyor ama ölümcül darbe alabilirsin böyle bir anda.
Yada sakat kalabilirsin..
Yada seni bırakıp bebeği kaldırıp duvara atabilir...
Devam edeceksen bile bebek o evde yaşamasın, git sosyal hizmetlere ver
Bilmeden yargılamayın. Çocuktan önce dayak yoktu.Evliliğin ilk yılında dayak yiyip üstüne çocuk yapmak.......söyleyecek çok da şey yok
Bende geri çekmek istemiyorum lakin korkularım var iştehı hı sikayetini geri almalisin evet canim. Kizim sen ne diyorsun tobe yarabbim manyak misin afedersin. Seni korkutmasina sindirmesine izin mi verceksin,ne sikayeti geri almaktan bahsediyorsun sen
Ne deseniz haklısınızValla beni burda isteyen kinasin isteyen taşlasin.
Ben sizin gibi kadınlara üzülmüyorum.
Ben sadece o masum yavruya üzülüyorum.
Gayet sağlıklı saygılı bi kocam olduğu halde çocuk yapmak konusunda cekincelerim var iyi anne baba olabilecek miyiz vs.diye .
Dünyaya bi can getirmek bu kadar kolay olmamalı insan bu çağda nasıl bu kadar cahil bilinçsiz davranabilir bir sürü korunma yöntemi varken ben anlamıyorum?
Onca şey olmuş hala ve hala sikayetimi çekeyim mı diyorsunuz ?
Ailemin yanımdayımAllah yardımcın olsun . Aileler ne diyor bu duruma , yaşadıklarına , sen şu anda nerde kalıyorsun ?
Hayır kullanmıyorİlaç kullanmıyor sanırım
iki senelik evlisiniz ve çocuğunuz altı aylık öyle yazmışsınız hesap yapınca öyle durmuyor ama hem diyelim dayak yoktu ama hasta olduğunu anlamışsınızdır artık o zamanda değil mi?="Buse1686, post: 51445041, member: 815211"]Bilmeden yargılamayın. Çocuktan önce dayak yoktu.
sebepsiz yere şiddet niye sakın ama sakın alma Allahından bulsunEşim için bugüne kadar hasta dedim elinde olmadan yapıyor dedim her seferinde sustum dayaklarına razı oldum. Ona acıdıkça acınacak duruma geldim. Psikopatın önde gideniydi. Hiç acımadan dövüyordu beni. Dayak yediğim son anı hiç unutmam. Bebeğimi beşiğinde sallıyordum eşim ansızın yanıma geldi beni yere yatırıp üstüme çıkıp vurmaya başladı. Çocuğum korkmasın diye bağırmamak için zor tuttum kendimi. Sessizce ağlıyordum o vuruyordu ben ağlıyordum. Burnumdan kan akmaya başladı. O kadar acıttıki o acıyla çocuğu unutuverdim ve bağırmaya başladım. Bağırınca daha da şiddetlendi beni boğazlamaya kalktı. Bebek uykusundan uyanıp ağlamaya başladı. Bir yandan bebek ağlıyor bir yandan ben bağırıyorum. Yardım çığlıkları atıyordum. Bizim sesimiz onu daha da hiddetlendirdi ve en sonunda saçlarımdan kavrayıp, yüzümü duvara vurmaya başladı. O zaman anladım ki galiba birazdan ölecektim. Ancak yetişebildi polisler. duvarlar gümbürdüyordu. zar zor kurtuldum elinden. evden çıkarken gözlerinden ateşler püskürüyordu. ‘seni öldüreceğim’ diyordu hırlayan bir sesle.
Şimdi tehdit ediyor şikayetimi geri çekmem için. Bunları yaşayan biri olarak şikayetimi geri almalı mıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?