Evliliğin ilk yılında şiddet görmek

Ölüme imza atmak gibi birşey şikayeti geri almak.Geçmişi irdelemek istemem ama böyle adamlara niye çocuk yaparsınız,şimdi ömrünüzün sonuna kadar muhatap olacaksınız çünkü ortak çocuğunuz var.Allah yardımcınız olsun,lütfen sabırlı ve kuvvetli olun.Siz de bir ananın evladisiniz canınızın kıymetini bilin

Evet paranoid şizofreni

Şikayetini geri alma. Boşanma davasını hemen aç. Can güvenliğinden endişe duyduğun için bir avukatla görüş gerekirse isim değiştir, izini kaybettir. Çocuk olduğu için biraz sıkıntılı ama paranoid şizofreni tanısı aldıysa hapis yatırmayabilirler de bilemiyorum. Velayet işi falan sıkıntılı çocuğu görme durumu olacak haliyle, çocuk olmasaydı izini kaybettirmek daha kolay olurdu. Bence iyi bir avukatla görüşün sorun bakalım neler yapılabilirmiş, aldığı tanının size ne gibi faydaları olurmuş.

ALLAH yardımcın olsun canım çok derin bir üzüntü hissettim konunu okuyunca. Allahım nasıl insanlar var ya. Hastaysa tedavi olmalı. O hasta diye senin can güvenliğin olmayacak mı? Allah seni korusun. Sunu yap bunu yap diyemiyorum su noktada. Senin için dua ediyorum.

tedavi olmayi reddettigi kanitlanirsa cocugu gormesine izin verilmeyebilir belki. adam tehlikeli sonucta. cocugun guvenligini saglamakta mesele gorustuklerinde.

tedavi olmayi reddettigi kanitlanirsa cocugu gormesine izin verilmeyebilir belki. adam tehlikeli sonucta. cocugun guvenligini saglamakta mesele gorustuklerinde.

Umarım öyle olur, hukuki sistemde işleyişini bilemiyorum ne yazık ki.

Asla devam etmem bu evliliğe

hı hı sikayetini geri almalisin evet canim. Kizim sen ne diyorsun tobe yarabbim manyak misin afedersin. Seni korkutmasina sindirmesine izin mi verceksin,ne sikayeti geri almaktan bahsediyorsun sen
Bende geri çekmek istemiyorum lakin korkularım var işte

Ne deseniz haklısınız

Çocuğu yapmak belki bi hataydı ama şimdi iyiki var diyorum. Dünya tatlısı bi kızım var bana çok iyi geldi yaşadıklarımı bi nevi de olsa unutturdu. Şimdi annemin evinde çok iyi çok sağlıklı bir şekilde büyüyor.

bir de şikayetimi geri almalı mıyım diye mi soruyorsun.. evet, öldürülmek veya sakat kalmak istiyorsan geri alabilirsin.
öyle bir adamdan çocuk yapmakla hata etmişsin

Ya gerçekten inanamıyorum nasıl insanlar var ne eşler ne insanlar var.. Tabiki de boşanın evet bunu demek kolay bizim için ama böyle bir insanla ömür geçermi. Merhamet duygusu olan insanlarla rabbim karşılaştırsın..

Tekrar yazacağım eğer ailene sana verirse taşının izinizi kaybedin telefon numaraları herşeyi silin bulamasın sizi

="Buse1686, post: 51445041, member: 815211"]Bilmeden yargılamayın. Çocuktan önce dayak yoktu.
iki senelik evlisiniz ve çocuğunuz altı aylık öyle yazmışsınız hesap yapınca öyle durmuyor ama hem diyelim dayak yoktu ama hasta olduğunu anlamışsınızdır artık o zamanda değil mi?

sebepsiz yere şiddet niye sakın ama sakın alma Allahından bulsun

madde bağımlılığı falan mı var bu ne vahşettir böyle aman diyim şikayetinizi geri almayın

Aallhh belasını versinnn piss heriiff.kusura bakma canım insan okurken kendini tutamıyor.Tabiki şikayetini geri alma ne hali varsa görsün çeksin yaptıklarını inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…