- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi justtmarried
-
benim eşim yengeç burcu bence evlenmek için en ideal erkek yengeç erkeği, senin de mi yengeç
evet benım eşimde yengeç
arkadasın anlattıgı konularda bende sıkıntı yaşadım ve sanırım bu yengeçlerde cok görülen bişey
gereksız kıskanclıklar..
ama gercekten evıne baglı sadık eşine ilgili sevgili olan bir eşşş
tüm yaşanılanlara ragmen bidaha evlensem yıne eşımle evlenırdım heralde
sizin yengeçte yaptımı böyle kontrol kıskanclıkları??
hayır, ne sevgiliyken (ki 9 sene sürdü flört dönemimiz) ne de 1 yılı geçen evliliğimiz sürecinde hiç olmadı belkide beni iyi tarttığından bilemiyorum benim kankam erkektir mesela nikah şahidim falan oldu, beni öyle tanıdı, onunla görüşme şunu giyme şunu yapma diyen kimseye tahammülüm yok babam yapmadı el oğlu nedir bence biraz kadın izin veriyo böyle şeylere, kıskançlığı sevgi göstergesi sayıyolar ama bu tarz kıskançlık kesinlikle insnı boğar
bekarken özellıkle rahat buyuyosa ınsan evlendıkten sonra bu tarz bi eşe uyum saglamak çokk zorr
bende senın gibi bekarken ne babamdan kısıtlama gördüm ne de 3 abimden..
ama gel gelelım okadar basıt konularda okadar sacma kısıtlamalarla geldı ki,defalarca yaşandı o ayrılık süreci aramızda
kadın izin veriyodan ziyade kadın arada kalıyo,sevgisi ve yasaklar arasında..izin veren kadın susar boyun eger ama hem hayatında onu ısteyen hemde bu sekılde yasamak ıstemeyense mücadele eder direnir ne pahasına olursa olsun..
bide birlikte geçirilen zaman,yıllar çok önemlı toplamda 3 yıl olacak tanıyalı bu duruma kadar getırebıldım,emınımkı 10 yıl sonra dahada süper olacak herşey..
sizede mutluluklarrr dilerimm:)
benim eşim yengeç burcu bence evlenmek için en ideal erkek yengeç erkeği, senin de mi yengeç
Arkadaşlar merhaba.
Bugün itibariyle 1 yıllık evliyim. Eşime aşık olarak evlendim, aynı şekilde onunda bana karşı sevgisini iliklerime kadar hissederek.
Hala da öyle. Beni sevdiğinden zerrece şüphem yok.
ANCAK ÇOOOK TARTIŞIYORUZ. Ve bu benide onuda çok yıpratıyor. Önceleri yani bikaç ay öncesine kadar maddi sebeplerden dolayıydı, şimdi yine maddi sorunlar oluyor ama aşılamayacak şeyler olmadığından pek tartışma sebebi olmuyorlar.
Tartışma sebeplerine gelince,buna kıskançlık mı denir bilmiyorum ama bazen eşimin yerli yersiz pimpirirkliğinden, bazen aşırı asabiyetinden, kılık kıyafetten, herşeyden ama herşeyden tartışıyoruz. Nezaman ''böyle olmuyor, birbirimizi yıpratıyoruz, biraz daha dikkat etmeliYİZ'' desem hemen, ''sen kendini hiç görmüyorsun'' la bitiyor konuşmalarımız.
Evet bende sinirli bi yapıya sahibim, ama ben bilinçli olarak kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ve başarıyorumda. Ama ben kendimi kontrol etmeye çalışırken onun anlamsız bir çıkışında bukez bende parlıyorum. Ve bazen umutsuzluğa kapılıyorum. Evliliğimizin bu şekilde devam edemeyeceğini, çok uzun sürmeden birbirimizden soğuyacağımızı, herkes mutlu mesud canım cicim şeklinde yaşlanırken bizim birbirinden uzak bir çift olarak anlamsız bi şeiklide yaşayacağımız düşüncesine kapılıyorum. Ve aslında eşime bukadar aşıkken ondan gerçekten soğuduğumu farkediyorum.Çünkü artık konuşamıyoruz bile. Her konu tartışmaya dönüyor.
Bir örnek vericem dün sabah mükemmel bi şekilde uyandık, ben kahvaltı hazırlamaya başladım bir önceki gün markete uğramak istediğimi kahvaltılık falan alınması gerektiğini söyledim market uzak dedi, tek başına gitme dedi bisürü bahane uydurdu göndermedi beni. Sonra o gece kendisi gitmiş evde bir dünya asal ihtiyaç varken ıvır zıvır almış kahvaltılıkta almış gelmiş. Melemen yapıcam acı biber almış. Bende dedim ki normal konuşma ses tonuyla '' alışverişe beni götürmüyosun her seferinde gereksiz bisürü şey alıp geliyosun. Bizde acıbiber yenmiyo ki bunu niye aldın şimdi'' dedim. Vay senmisin bunu söyleyen. Ama gerçekten torba torba çöpe atıyorum dolaptan. Her seferinde aynı şeyleri görüncede sinirleniyorum. Oda ısrarla bensiz gidip alıyo. 1-2 cümlelik bi dialog geçti aramızda, son bir bağırış koptu '' nevar aldıysam, söylemeyiver aldıysam almışım işte '' diye. Oysa ben sadece beni götürmediği herdefasında gereksiz şeyleri aldığı için söylemek istemiştim. Bende okadar büyük tepki vermesine kızdım avazımız çıktığınca bağırındık durduk.
Tabi bunu uzatmadık, kahvaltıdan sonra normaldik ama o tartışmalar bendeki herşeyi götürüyor. Çocuk düşünüyoruz bu sıralar onu bile söyledim o snirle ''böyle bi evliliğe ne diye çocuk düşünüyosak'' diye. Bende zaten anksiyete bozukluğu var, ilaca yeni başlamıştım onuda bıraktım çocuk düşünüyoruz diye. Böyle çok tartışınca evliliğimle ilgili çok umutsuzluğa kapılıyorum.
Ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl aşabiliriz bu durumu. Birimiz sinirliyken diğeri susacak evet, ama benim eşim beni biçok konuda çok sıkboğaz ediyor. Evimle işyerimin arası yarım saat, minibüsle gidiyorum.İşten eve gidene kadar en az 5-6 kez arıyorum duraktayım, bindim, indim diye.Aramasam neden aramadın bu sefer ben kızıyorum al sana kavga. Bide yukarıda anlattığım gibi gerekli gereksiz bisürü tepki. Herşeyi tepkiyle karşılıyor.
Evliliğin ilk yılları zor olur diye okuyorum. Tartışmalar sık olurmuş ama ben çok bunaldım. Oturup konuşuyoruz 3 gün dikkat ediyoruz sonra yine aynı. Zamanla değişir mi, o değişene kadar bendeki aşk biter mi. Ne olur bizim vaziyetimiz arkadaşlar
merhaba.bence diger yorumlari huc okuma bunu oku:) bir de sunu dene madem cok asiksin madem evliligin kotu gitsin istemiyorsun.esin her aramani istediginde senden hbr beklediginde ara ve hbrver.onun istemedigi kiyafetleri kesinlikle giyme.tartisma cikicani anladigin anda cok buyuk bi sabir gostererek kendine hakim ol ve sus.bunlari yaparken de neden bunlari yapiyorum diye icin icin sinirlenme.evliligim ve askim icin diye dusun.bunu bikmadan usanmadan hic birinde yilmadan bir ay boyunca yap ve bu bi ay esine surekli sevgi goster.seni seviyorum de op kokla ymk hazirla guler yuz goster.bunu sadece bi ay buyuk bi sabirla yap.zamanla goreceksin tartismalariniz bitecek ve o da sana sakin ve ilimli yaklasicak.
evliliginin bir omur mutlu gitmesini cok istiyorsun goruyorum.bunun icin bi ay disini skip kendinden ödun veremez misin bu sekilde? evet gereken her seyi kendinden odun vererek yap be bi ay size tartismasiz huzurlu bi evlilik sagla.buyuk bi sabirla.sonrasinda baktin esinde hic bi degisme olmuyo.hic bisey iyiye gitmiyo artik yapma:) sal gitsin demekki esin hak etmiyor ya da siz anlasamicak iki insansiniz ama bence once denemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?