- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi Paradise lost
Gecimsiz insanla ugrasmak zor
Allah akil fikir versin
Allah akil fikir versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef Arkamda ailem olmadığı için de böyle davranıyor sürekli damat ne derse ona haklısın diyorlar ne yapsam da aileme hissettiklerimi olanları anlatamıyorum onlara göre kocayı idare etmem gerekli hakaretleri sorun olarak görmüyorlar o yüzden eşim de bu konuda ben ne kadar sınır koysam da rahat "ailen bile bak ne diyor beni savunuyorlar seni değil " diyorEvde kalabalik yapan daginik gosteren ne varsa evden cikar ya kolile ya birilerine ver. Ne kadar az esya ne kadar az kiyafet o kadar az sorun.
Ailen kızmıyor mu kızımızı neden kotuluyorsun böyle şeyler konuşulmaz ayıp felan diye utandirsin .
Siz bir yarışta değilsiniz. Rakip değilsiniz düşman değilsiniz. Derdi ne. Pskolojik sorunlarını sizi ezikleyerek bastırıyor kendini iyi hissediyorsa siz kendinizi savunarak veya onu suçlayarak sonuç alamazsınız. Yaptığı şeyleri ufakta olsa küçümsemeyin övün. Araya bende şunu yaptım vs diye kendinizide gosterun ki kendini iyi hissederken sizide görsün. Kısacası anaokulu çocuğunu nasıl güdülersin aynı öyle yap. Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen.
Ben de ayni durumdayim malesef.Eşim neredeyse hiç temizliğe yardim etmiyor ve ben yardim et dediğim zaman da genelde kavga ediyoruz.İkimiz de çalişiyoruz ama o şu an idari izinli bir de.Ona rağmen bir iki defa yapti sadece o kadar.Artik cok sinir oluyorum,pis durunca da içim rahat etmiyor işteTemizlikçi getiriyorum ama sorun öyle de çözülmüyor yardımcı olmayınca benim sinirlerim geriliyor bir şeye hevesim kalmıyor ayrılmak ta istemiyor bir düzeliyor bir tuhaflaşıyor evi de pis bırakamıyorum içimden gelmiyor tek istediğim onun sorumluluk bilip kendi kendine yapması ben zorluyorum hep sona zorluyorum diye kavga çıkıyor
Çok ufak şeyler mesela işten yorgun gelip erken yattığım bir gün akşam bulaşıkları ı ertesi güne bırakmam gibiKuzenimin eşi böyle, ama o hem kendisi yapar, hem söylenir eşine.
Düzelmez sanmıyorum.
Anlaşmak isteyip de sizin temizliğinizi beğenmiyorsa ya yardımcı tutsun, ya kendisini yapsın.
Sorun çözülmüş olur, sizde rahat edersiniz o da.
Bu arada pis dediği seyleriniz ne acaba, onu da merak ettim.
Aynen öyle temizlikçi 2 3 haftada bir geliyor ama her gün olan işler var ve daha önemlisi arkamdan konuştuğu için tekrar güvenemiyorum hep bir şüpheBen temizlikçi kadın alınca sorunun çözüleceğini sanmıyorum. Eşinizin ortak yaşama becerisi yok. Çocuğunuz oldu diyelim onun da zor taraflarını size yıkacak. Ve arkanızdan konuşmasına diyecek birşey bulamıyorum. Ayrıca evlenebiliyorsanız aynı şekilde boşanabilirsiniz. Aileniz bir gün iki gün tavır yapar sonra düzelir. Çalışıyorsunuz çocuğunuz yok kimsenin size sahip çıkmasına gerek yok.
Çok sık getirince de çoğu temizlikçi kadın ilk günkü gibi iş yapmıyor uyarıyorum ama sürekli gelince bir rahat davranıyor iyi yapmıyor temizliğiReçeteyi yazıyorum haftada 2,3 gün yardımcı kadın. Bizimki hem alışveriş hem yemek hem de temizlik yapıyordu. Kavga çıkmaz o şekilde ve boşanmaktan daha kolay
Kirada oturuyoruz evet borç ta var. Tek maaşla her şeyden çok kısıyor pek bir şey alamıyoruzİkinizde calışıyormussunuz ama maddi durumunuz kötü. Borc mu ödüyorsunuz ? İki kisi calisiyorsa eve en az 5bin giriyordur. Tutumlu olsanız bunun 2bini eve 2bini kisisel harcamalara gitse kalan bin liraya acımayın ve yardimci tutun belki akli basina gelir. Tek maasla gecinemeyecek durumdayız anlamında mı dediniz ?
Kişi kendinden bilir işi diyin beyzadeye... Evli değilim fakat epey iyi bir gözlemciyim ve gerçekten temiz, titiz insan başkasını eleştirmez kalkar kendisi için yapar sana bırakmaz çünkü adı üstünde titizdir, temizdir fakat sizin eşiniz tipik memnuniyetsiz ve ezik bir çocukluk geçirmiş şimdi de acısını sizden çıkaran bir sülük gibi geldi bana...
Rahatsız olan kendisi yapar.. Venm eşimde çok tertipli düzenli titizdir ama bana asla pis dağınık demez çünkü bilir elimden geleni yapıyorum ama iki küçük çocuğum var ne kadar düzenli olabilirim.. Eşim yemek konusunda çok hassastır ben ona çok güzel istediği her yemeği yaparım o da sağolsun temizlik ve çocuk konusunda üstümdeki yükü hafifletir... Ve ne olursa olsun eşler başlarının yanında birbirinin dedikodusunu yapmamalıdır bu saygı ve sevgiyi bitirir.. Yedi yıllık evliyim daha bir gün ne anneme ne de kayınvalideme eşim hakkında kötü bişey dememişmdir..Merhaba kk üyeleri 2 yıldır evliyim ve eşimle ara sıra sorunlar yaşıyoruz o her sorunun benden kaynaklandığını söylüyor ama aslında durum hiç böyle değil. Eşim evde sürekli şurası pis burası niye böyle diye sorun yaratır ikimiz de çalışıyoruz hatta ben ondan daha yoğun çalıştığım oluyor ben yapmıyorsam sen yap diyorum ama ben zaten yapıyorum diyor. Tek yaptığı 10 günde bir ev süpürmek tüm gün evde olsa bile yemek yapmaz ben akşama doğru işten dönerim bildiği halde yemek yapmayı bir tek çorba yapar. Ben sorun etmedikçe o yaptığım halde bana evde iş ellemiyorsun sen tüm gün ne yapıyorsun ki çok çalışma kim sana çalış diyor. Ama maddi durumumuz çok iyi değil çalışmasam her şey sorun oluyor. Ev işleri dışında bir kaç kez arkamdan ailesine beni kötülediğini duydum bana düzelecem söz dedi fakat zamanla ben de soğuma oldu ve boşanmak istedim. Eşime madem beni beğenmiyorsun her şeyi eleştiriyorsun boşan dedim ilk başta kabul etti ama aradan bir ay geçince geri dönmemi her şeyi beraber düzelteceğimizi söyledi ben dönmek istemiyordum çok baskıya maruz kaldım ve son bir şansta vermek istedim. Döndüğümde ilk zamanlar eşim ev işlerinde yardım etmeye düzelmeye başladı ama hala içimde bir his arkamdan konuşuştuğunu ve bu yüzden bana karşı dolduğunu söylüyor. Bu hisse engel olamıyorum çünkü önceden bana yaşattıkları var tekrar aynısı mı olacak diye düşünmeden duramıyorum eşime ilk zamanlar her hatasında alttan alıyor yumuşak yanaşıyordum sürekli sevdiği yemekleri yapıp evin de temizliğine çok düşüyordum ama ben yaptıkça o beni çok eleştirip bana sen pissin dağınıksın demeye başladı. Hem temizlik hastası olup hem de pek fazla iş ellemeyen sürekli beni ağır eleştiren bir kocaya nasıl davranmalıyım? Lütfen sadece boşan yazmayın bu sorunları aşan insanlardan yardım bekliyorum
Kesinlikle katılıyorum canm. Benm eşim çok titiz düzenli temizdir ama bana asla laf söylemez rahatsız olduğu bişey varsa kendi yapar.. Çamaşırları ben direkt sepete alır sonra düreri mesela o hemen ipten alırken dürüp sepete koyar sonra gider dolaba yerleştirir falan... Ama düzenli biri olmasa bunu yapmak yerine beni eleştirmeyi seçerdiKişi kendinden bilir işi diyin beyzadeye... Evli değilim fakat epey iyi bir gözlemciyim ve gerçekten temiz, titiz insan başkasını eleştirmez kalkar kendisi için yapar sana bırakmaz çünkü adı üstünde titizdir, temizdir fakat sizin eşiniz tipik memnuniyetsiz ve ezik bir çocukluk geçirmiş şimdi de acısını sizden çıkaran bir sülük gibi geldi bana...
Tuvaleti falan pis biraksaniz hak vericem eşinize de böyle küçük seylerse haksızÇok ufak şeyler mesela işten yorgun gelip erken yattığım bir gün akşam bulaşıkları ı ertesi güne bırakmam gibi