- 21 Kasım 2017
- 28.843
- 124.980
- 598
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
İlk ay adet görüldüğünü sanan biri Murphy’yi bilmez bence.murphy diyelim
Dış çekimi biz de bir ay sonra yapacağız,bebeği istiyoruz açıkçası nasipse olur inşallah:))Benkorunmasız ilk ilişkimizde hamile kaldım,evliliğimizin üçüncü ayıydı zaten ilk yıldönümümüzde de kızım vardı Eşime bırakalım akışına ilk aydan hamile kalamayacağıma göre bi bir yıl veriyorum bize demiştim İstiyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin
Konuya değil de yorumlara sormak istiyorum. İnsan balayından hamile nasıl dönüyorBiz de deniyoruz çocuk sahibi olmayı ama yumurtlama günüydü, şu kadar gün döllenmeydi, şu kadar gün sonra testte çıkardı derken neredeyse regl olma zamanım geliyor. Helal olsun valla söyleyeceklerim bu kadar.
Verdiğiniz tavsiye bana ters geldi ve beğenmedim yaptım, beğenmedim de amaç bu siz ne algıladınız da içerlediniz etiketleyip soruyorsunuzah Holofira pardon da konu sahibi sormuş hamile kalan varmı bende cvp vermism ben hamile.kaldim.allah isteyen herkese nasip etsin siz begenmedim. Yapmışsınız bazı insanlar yorum.begenmemek için nasil bir çaba içinde anlamis değilim. Hayır aç ne
Hayır hamileliği öğrenmek için bilmediğim başka bi yöntem filan varsa beni de aydınlatsınlar. Kendimi boşa 1 aya yakın bekliyorum gibi hissettim.Ben de çok şaşırdım evlendikten hemen sonra gidip bir hafta sonra dönseler ne ara hamile testi pozitif çıkıyor garip
30 yaşındasınız o dediğiniz üstüne görme oluyor.Adet kanamasından daha az oluyor lekelenme şeklinde.Herkeste olmuyor bende olmadı.Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı
O adet kanaması değil üstüne görme,yerleşme kanaması.Adet kanamasıyla arasında farklar var.Adet kanaması kadar yoğun olmaz ve aynı renk olmazHamilelik durumunda da adet görülebiliyor benim ilk ay öyle olmuştu
Adet olmaz. Hamileyken bazı durumlarda kanama olabilir.Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı
Tavsiye vermedim hanım efendi sormuş cvp verdm amaçsızca beğenmedim basmak sizin burdaki göreviniz galibaVerdiğiniz tavsiye bana ters geldi ve beğenmedim yaptım, beğenmedim de amaç bu siz ne algıladınız da içerlediniz etiketleyip soruyorsunuzKk daki en komik şeylerde başı çeker sanırım yorumumu neden beğenmedin diye hesap sormak Siz de beğenmedim yapıp geçiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?