Evliliğinin ilk ayında hamile kalan var mı

Yumurtlama gününde ilişki olduysa hamilelik olabilir. Ama evliliğin ilk ayında benim regl gecikmişti. Psikolojik ve hormonel sanırım.

Dış çekimi biz de bir ay sonra yapacağız,bebeği istiyoruz açıkçası nasipse olur inşallah:))

Evlendikten sonra herşey çok değişiyor düzenin oturmasıda zaman alıyor, zaten hamilelik hormonlardan dolayı insanı çok etkiliyor.. Birçok şeyi kısıtlı yaşıyorsunuz, cinsellikten tut, gezdiğiniz yerlere kadar. Evliliğin tadını çıkarmanızı tavsiye ederim, tabiki yinede tercih sizin.

Hamilelik düşününce cinselliği hamilelik amaçlı yaşıyorsunuz gibi oluyor.
Evlenince belki borcunuz yoktur maddi olarak çocuğa yetecek durumdasınızdır bilemem ama borç vs varsa
ertelemek daha mantıklı. Biz borç vardı ödedik birlikte geziye vs gittik. Bir miktar para biriktirdik daha yeni çocuk düşünüyoruz.
Bir de burada okuyoruz bir yıllık evliyiz çocuk var yazıyor sorunlari da yazıyor o kişinin ayrılması hayrına olur ama çocuk var diyor. Yanı evlenmeden tam taniyamiyorsun en az bir yıl o kişiyle uyumlu isen ondan sonra çocuk düşünülebilir bence.

Cinselillikte henüz zevk alamıyorum diyen birinin ilk aydan çocuk hırsına karşı hicbir tavsiye duramaz bayanlar tabiki hamile olabilirsiniz , değilseniz de pes etmeyin denemeye devam siz ilk 3 ayda hamile kalmayı başaracaksınız

ah Holofira pardon da konu sahibi sormuş hamile kalan varmı bende cvp vermism ben hamile.kaldim.allah isteyen herkese nasip etsin siz begenmedim. Yapmışsınız bazı insanlar yorum.begenmemek için nasil bir çaba içinde anlamis değilim. Hayır aç ne

Konuya değil de yorumlara sormak istiyorum. İnsan balayından hamile nasıl dönüyor Biz de deniyoruz çocuk sahibi olmayı ama yumurtlama günüydü, şu kadar gün döllenmeydi, şu kadar gün sonra testte çıkardı derken neredeyse regl olma zamanım geliyor. Helal olsun valla söyleyeceklerim bu kadar.

Ben de çok şaşırdım evlendikten hemen sonra gidip bir hafta sonra dönseler ne ara hamile testi pozitif çıkıyor garip

Verdiğiniz tavsiye bana ters geldi ve beğenmedim yaptım, beğenmedim de amaç bu siz ne algıladınız da içerlediniz etiketleyip soruyorsunuz Kk daki en komik şeylerde başı çeker sanırım yorumumu neden beğenmedin diye hesap sormak Siz de beğenmedim yapıp geçiniz lütfen

Cinsellikle ilgili probleminiz var ama ilk aydan çocuk istiyorsunuz. Önce bu probleminizi çözseniz sonra çocuk yapsanız. Çoğu kişi bilmez ama ülkemizde boşanmaların çoğu cinsellik temelli problemlerden kaynaklanır.

Ben de çok şaşırdım evlendikten hemen sonra gidip bir hafta sonra dönseler ne ara hamile testi pozitif çıkıyor garip
Hayır hamileliği öğrenmek için bilmediğim başka bi yöntem filan varsa beni de aydınlatsınlar. Kendimi boşa 1 aya yakın bekliyorum gibi hissettim.

Son düzenleme:
30 yaşındasınız o dediğiniz üstüne görme oluyor.Adet kanamasından daha az oluyor lekelenme şeklinde.Herkeste olmuyor bende olmadı.

Adet olmaz. Hamileyken bazı durumlarda kanama olabilir.
Naçizane tavsiyem çocuk için acele etmeyin henüz çok yeni evlisiniz yaşınız da öyle geç falan değil. Çocuklu hayat düşündüğünüz gibi değil önce evliliğinizi oturtun ve mutluluk kumbaranizi doldurun ki zorluklara dayanabilecek gücünüz olsun. Rabbim hayırlı evlatlar versin.

Tavsiye vermedim hanım efendi sormuş cvp verdm amaçsızca beğenmedim basmak sizin burdaki göreviniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…