- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi bireylulmasali
-
İlk defa böyle birşey duyuyorum. Umarım istediğiniz gibi hamilesinizdir. Hayırlı olsunhamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?
Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı
Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı
Beeen:).2 sene önce 30 yaşındayken evlendim, Ağustos ortasında evlendim, Eylül'de hamileydim. Hatta şöyle ki, dış çekim fotoğraflarimizi düğünden 20 gün sonra çektirmiştik, o fotoğraflarda karmimdaymis:). Bu arada düşünmüyorduk, bir kere korunmamistik, bir kereden birşey olmaz demiştik:). Gönlünüzden geçen olsun inşallah.Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?