Evliliğinin ilk ayında hamile kalan var mı

Bende isteyerek hemen hamile kaldım çokta. Memnunum. Rabbim.isteyene versin evliliğin tadı çocukla daha iyi şuan evdeym. Eğer çocuk olmasaydı kafayı yerdm.herhalde
Çocuğu meşgale olarak dusunmemek lazım. Evliliğim sağlıklı mi, rayina oturdu mu, maddi ve manevi olarak bir cocugun sorumlulugunu alabilecek bir aile miyiz, egitimini saglikli bir sekilde karşılayabilecek miyiz, ona bir gelecek vadedebilecek miyiz bunlar sorulması şart olan sorular. Cocuk bereketiyle gelir, cocuk evi senlendirir gibi kılıfları kullanmak dogru degil, cunku cocuk merkezli dusunceler degil. Bunun disinda cocuga bakis açısından da 2 tip insan var, herhangi bir uğraşı, işi, hobisi, üretimi, çalışması, becerisi olmayıp çocuğu, temizliği, yemegi üretim ve hayattaki en onemli becerisi olarak gorenler, bir de hayatta kendi kendilerine epey aktif ve uretken olup, cesitli uğraş, calisma, hobi ile ilgilenen, cocuk icin yeterli vakit ayiramayabilirim, ona yeterli olmaliyim diye dusunenler. (bunu genel yazdim, size degil)

Henüz cinselliğin ne olduğunu anlamadan çocuk diye tutturması bana yanlış geldi ve yorumunu yazdım, aşağı çekmişsem buyrun siz de yukarı çekin. Başkasının yorumuna cevap yetiştirmek yerine konuya varsa yorumunuz onu yapın, hadi kolay gelsin.

Hemen düzelteyim gittiğim tüm doktorlar. 1 ay içinde memleketteki tüm doktorlara gideceğimi düşüneceğinizi hayal edememişim kusura bakmayın.
Yo öyle düşünmedim zaten.”Tüm doktorlar mı?” diyerek ironi yaptım siz anlamadınız sanırım o yüzden açıklama yaptınız memleketteki bütün doktorlara gitmedim diye.

Evet vardı 3 gün sürdü kanama olarak. Kahverengi falan değildi yani. Ama yoğun değildi açık kan.
Yanı 3 gunde tamamen mı bıttı? Benım de toplamda 5 gun suruyor İlk ıkı gun yogun kanama sonra azalıyor 4.,5.gunler leke leke oluyor.. Bu ay ben de kendimden suphelendım yarın bi test yapmayı dusunuyorum, adetım bıtıgınden berı sancım var 4 gun oldu biteli,bu zamana kadar hıc erken yumurtlamadım, yumurtlama sancısı gıbı de, kafam karısık..

Tavsiye vermedim hanım efendi sormuş cvp verdm amaçsızca beğenmedim basmak sizin burdaki göreviniz galiba
E tamam yorumunuz tavsiye niteliğinde, çok memnunum- evliliğin tadı çocukla falan kısmı hani , yani burada çok büyük aşkla evlenip- deli gibi bir istekle çocuk yapıp yüz tane konu açanlar da var ne oldu anlamadım diye . O yüzden ,tatmin oldunuz mu şimdi daha açık yazdım. O yüzden artık durumu polemiğe çevirmeyi bırakır mısınız? Herkes kendisine ters gelen yorumu beğenmeme hakkına sahip , siz de arada kullanın. Iyi günler.

Son cumleniz genel yazdmdan sonra yazacaklarim.degisti çünkü yazdgm iki kelimeden nasil bunu çıkardınz diye soracaktm.mesgale olarak gormuyorm tabikide onla bazı şeylerin cokm daha güzel.oldugunu soylyrm ben mutluyum istedim. İstediğim de oldu başkasını bilemem bereket için yada biseyleri rayına sokmak için çocuk yapmadm ama bunların dışında. Herşey dört dörtlük olamaz. Eğitim ve diğer gelecek için diyorm babam memurdu altı kardeşlik hepimizi okuttu hepimiz memuruz çok şükür sevgi acligimiz olmadı birimiz digerimizden eksik kalmadk tek bir maaş devlette de okunup güzel.yerlere gelinebiliyor kardeşlerim avukat. Doktor öğretmen bende hemsireyim ve mesleğinden gurur duyuyorum inşallah evladima da iyi insn olmayi elindeknin kiymetini bilmeyi mutlu olmayı dinini atasini büyüklerine saygıyı ve birçok şeyi daha ogretirim

istememek degil aslinda. sadece istedigini dillendirmemek. yoksa onlarda farkindalar ve farkinda olmayi birak test sonuclarini heyecanla bekleyip cok sevindiler. bir nevi kendi kendini kandirma ya da totem gibi bir sey. ama isin özü hamile kalmayi kafaya takmamak sanirim. rahat olmak. dusunmemek. takmamak. :)

Dr Kaan Kocatepe gebelik.org sitesinden hamilelik/adet döngüsü nedir, nasıl olur, ne zaman olur öğrenebilirsiniz.
Ve öğrenmelisiniz.
Evliliğiniz hayırlı olsun.

Heh öyle de canımı ye.

Tüpe hazırlanıyoruz. Kocama diyim de istemeyelim. bi de ben zıplarsam tamamdır
Siz yine de tabi ki stres yapmayın.Her şeyin başı psikoloji.Ağzı olan konuşuyor Rabbim ol der olur.Allah gönlünüze göre bir bebiş nasip etsin size tez vakitte.

Şu konunun üstüne çocuk istemek bilemedim nedir
Öncelikle kendiniz ve eşiniz için evlenıyorsunuz olmayan çocuk için değil
Ayrıca adet görülmez hamileyseniz

ana daha sizin sorunlarınız vae hamilelik bunu sekteye uğratır sonra ard arda konular açarsınız

en sonda boşanıyoruz konusu artık çocukla siz bilirsiniz

☺☺Siz yine de tabi ki stres yapmayın.Her şeyin başı psikoloji.Ağzı olan konuşuyor Rabbim ol der olur.Allah gönlünüze göre bir bebiş nasip etsin size tez vakitte.
Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Stresi atlattım çok şükür. Gideceğim yol belli. Bundan öncesi daha stresliydi.

Bir arkadaşım aynı şekilde balayında hamile kaldı. Bende ona kızmıştım ne bu acele. evliliğin tadını çıkarın başbaşa yapılacak bir sürü şey var deneyin yaşayın çocukla sorumluluk ve planlarınızın şekli değişiyor diye. O dönem bende hamile kaldım. Tek bebeğim var zaten 25 aylık. Araları 1 hafta oldu. o önce doğurdu ama ben 1 yıllık evliydim hamile kaldığımda yaşım 35 olmasa daha beklerdim o gencecikti 26 yaşında. Adı Melisa idi. Kızının adını Elisa koydu. Çok gülüyordum ona koştur koştur ne bu hız diye. Kızlarımız 3 aylıktı bir gün emzirdi başım ağrıyor dedi uzandı bir daha kalkamadı. Kızı 3 aylıktı annesiz kaldı. Bazen biz planlar yapar uğraşırız ama kader kendi yolunu çizdirir ya artık neden diye sorgulamıyorum. Kalp krizine bağlı beyin kanamasıyla kaybettim gencecik arkadaşımı şimdi kızlarımız 2 yaşına geldi. tütülü etekler giydirip sahilde gezecektik 4 kız. Ama yapamadık. O yuzden erkenmiş geçmiş hayat insana neler yaşatır bilemiyoruz. Yazdığını görünce paylaşmak istedim sanırım rahmet istedi. yokluğunu hala hissederim. Rabbim neyler neylerse güzel eyler.. En doğru zamanı bilen O'dur. Artık analı babalı büyüsün sağlıkla büyütmek nasip olsun diye dua ederim.

Allah rahmet eylesin. Ama burda o kadar çok konu var ki hamileyim boşanamam, çocuk var boşanamam diye gördükleri psikolojik/fiziksel şiddetle çaresiz kalıp hareket edemeyen. Allah rızkı da verendir o zaman hiç çalışmayalım rızkımız neyse Allah verecek diye. Bu bizim evladımıza karşı aldığımız bir sorumluluktur. Evlilik maddi ve manevi biraz oturtulmalı.

İlk ay ilk gün ilk gece tabi hamile kalınır ama ilk kez hamile oldu adet olur diye bir durum olmaz bu üstüne görme olayını bazı bayanlar yanlış anlıyor doğrusu adet olan kadın hamile değildir şeklindedir. Ayrıca şu duruma gelelim evliliğimiz oturduysa sorunlarınız yoksa borçlarınız yoksa psikolojik olarak bebeğe yetecekseniz tabi neden olmasın ilk zamandan da olabilir ama bu kadar acele edilebilecek bir karar değil bence bebek ik küçük kızı olan bir bayan olarak yazıyorum bu yorumu bebek annenin ciddi anlamda hazır olduğu halde çok ama çok zorlandığı ama güzel olan bir canlıdır ve o canlı ömür boyu o aile ile yaşayıp güzel şekillenmesi gereken varını yoğunu verdiğin elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda olduğun psikolojik olarak maddi olarak her türlü yetmek zorunda olduğun mutlu bir aile sunman gereken bir canlıdır. Yani bir bebeğim var olsun oldu demekle olmaz lütfen hazır olun bilincinde olun. Anne olmak baba olmak gerçek anlamda insana büyük büyük sorumluluklar getiriyor eş olmak büyük sorumlulukken daha yeni sorumluluk alan kişilerin daha da düşünmesi lazım

Bide. Hanımefendi. Birinci ayda hamile kalanida beğenmiyor kötü örnek eee kaka diyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…