Evliliğinin ilk ayında hamile kalan var mı

Allah rahmet eylesin
arkadaşınıza da kızına da çok üzüldüm
kızı nasıl peki farkında değildir gerçi pek galiba ama

Ben ilk hamileliğimi balayı dönüşü öğrenmiştim balayında hamile kalmışım. Dış gebelikti ama malesef doğum gerçekleşmedi. Adet de gördüm sandım ama üstüne görmüşüm normal adet kanaması gibi değildi. 14 gün sürdü kanamam zaten 14 gün adet kanaması mi olur

Allah rahmet eylesin
arkadaşınıza da kızına da çok üzüldüm
kızı nasıl peki farkında değildir gerçi pek galiba ama
babannesi çok iyi bir kadıncağız. Babası kendini işe güce verdi. Babannesi ilgileniyor herşeyle. İlk torunları porlanta gibi bakıyorlar. Ama 3 aylık olduğundan anlayabileceğini sanmıyorum.. Onu kucağıma alınca hissettiğimi anlatamam kelimeler. Tıpkı annesi gibi çakmak çakmak bakıyor. Umarım bahtı güzel olur.

Çok hatırlamıyorum o kadarını. Sadece 3gün sürdüğünü hatırlıyorum. Benim reglim normalde 5 gün kanama şeklinde 6.gün leke olarak biterdi.

i Ben ilk gun hamile kaldim

yavrum benim yaa kıyamam ben ona hiç aminn şansı bahtı çook güzel olur inşallah

Ben umursamadım bile canım zaten bilgi amaçlı sorduğumu anlamamış arkadaş daha önce cinsel hayatım yoktu yeni olduğu için henüz zevk alamıyorum ve hamileliği de merak ettim :)

Ben umursamadım bile canım zaten bilgi amaçlı sorduğumu anlamamış arkadaş daha önce cinsel hayatım yoktu yeni olduğu için henüz zevk alamıyorum ve hamileliği de merak ettim :)
İlk zamanlar canın acıdığı için alamıyorsun rahatladığında alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…