slm kizlar ben size anlatayim oncelikle ben 21 yasinda iki çocuk annesiyim ben annesiz babasiz babaannesi tarafindan buyutulmus hayatin acisini cekmis biriyim 16 yasinda kimse ezmesin diye görücü usulü esimle tanistim esimde 19 yadindaydi esimde annesi babasi 10 yasindayken ayrilmis esimin üvey babası uzakyan akrabamizdi en basta hersey guzel hostu tanistik ertesi gün nisanlandik sonra esim ve ailesi almanyaya donduler biz telefonda konuşuyorduk fakat anlasamiyorduk kayinvalidem dedi boyle olmaz oglum gelsin tanisin yakindan dedi esim geldi bizde 1 ay kaldı biz asik olduk hani kendimiz tanissak bukadar sevmezfik yani o derece zaman su gibi gecti esim dondu yaxin düğünümüz olcakti kayin validem gel internetten evinin esyalarini sec alicam haxir olsun koycak yerim var dedi beni boyle defalarca esya sectirdi falan sonra gelinlik taki felan düğüne 2 ay kala ben düğün yapamicam dedi bir sürü sorun cikti esimin babasina gidin dedi o yapsin zengin dedi esim babasini aradi falan sonra babsi ailemle tanisti yapicam dedi esim almanyadan geldi babasi orali olmadi esimde bizim evde kaliyor bu arada tabi babasi konyada sonra defi buraya al gel kizi burda yapcam demis benim ailem karsi cikti bu duruma ama ben esimi cok sevdiğim için esimle aileme karsi cikip gittim konyaya sonra bize ayni odaya yatak hazirladilar tabi artik evlenicez diye onunla geldim diye esimle karikoca olduk imam nikahi kiyildi babasi esimin bugun yarin olcak dugun derken 1 ay geçti sonra defiki esimin kardesi futbolcuydu o gelsin almanyadan onu burda fenerbahçe ye yazdircam ozaman yapcam dedi bizde esimin annesini aradik bizim icin dedik yalvardik yakardik yolladi kayinimi sonra oda geldi yok yapmiyorum dugun dedi bizi kovdu esimle gece yarisi elimizde para yok kalsik sokakta sabaha kadar konyanin koyunde tarda oturduk sabah oldu dedi sizi yollicam defi bizim aileye bizi geri yollucakmis ailem olmaz dedi bizde esimin dedesinin yanina bursaya gittik orda kalmaya badladik ama fakirlik diz boyu esimin türkçe si calismayya yeterli olmadigi icin ben ise girdim calistim esime ve kendime baktim ama hala nikahimiz yoktu nisanliydik yani aradan iki ay gecti ben hamile kaldim ilk ogluma aha sonra esimin annesigil geldi türkiyeye ailemle konustular düğün yapamadik ama evini dösücez almanyaa doguma kadar burda kalsin almanca kurduna gitsin belgesini alsin nimah olsun goturcez dediler aradan biraz gecince ailesi donsu almanyaya ama esim kaldi o 1 ay sonra dondu calisip kurs parasi ve dogum icin para biriktircekti oylede oldu calisti beni kursa yolladi doguma 2 ay kala esim geldi nikah oldu dogumumu yaptim konsolosluga gittik vizemi cikarttik falqn tabi bu masraflari benim ailem karsiladi esim tarafindan kurus gecmedi ilk torunlarina bir atlet bile almadilar neyse esim almanyaya geri dondu 2 hafta sonra vizem cikti ben deeim geleyim artik vizem cikti kaynanam defi yok olmaz bizde kalamazsin kocam var benim olmaz falan defi kalabalik olurmus ev cok tartismalar oldu cok sıkıntı cektik ben gittim kaynanamin evine ev bulana kaar kalcaktik orda fakat daha gityigim ilk günden laf sokmalar yefigimiz yemegin ustune yazi yazmqlar bunu yeme elleme demeler falqn bir cok olay oldu sonra ben esyalarimi alin dedim soz verdiniz düğün yapmadiniz esya alcaz dediniz defim almicaz dediler kavga ettilwr kovaladilar oglumla beni gece disari hic bilmediğim bir ülkede 1 aylikti oglum sonra esim geldi alfi disardi goturdu geri beni eve benim o gece sütüm kesildi ogluma mama parasi istedi esim dedilerki bana hadi temizlikxi ariyolarmis git al mama dediler daha 2 haftadir almanyadaydim gityim cocugum icin gittim aldim mamasi ni daha sonra esim ev buldu evi bulur bulmaz bizi bombos eve attilar icinde hic birsey olmayan eve 1 aylik oglum yatacak yeri bile yoktu zamanla biz yavas yavas esyalarimizi aldik aradan 4 yil gecti herseyimiz var mutluyuz ama annesi hala beni uzmeyi basariyor size bu anlattiklarim kaba tadlak daha neler neler ben cok fedakarlik yaptm ya siz kizlar...