hayat malesefki senin isteklerin doğrultusunda akmıyor canım..
senin istediğin gibi niye olsun adam?sen onun istediği gibi olmayı dene madem..
evliliklerin kötü gitme nedeni bu çoğunlukla,değiştirme isteği..
bence sen onu olduğu gibi kabul etmeyi dene.o zaman bak nasıl mutlu oluyorsun..
valla ben böyleyim kızım işine gelirse diye kenara çekilemez, madem evlenmiş hamam giren terler, sen onun için özenli oluyosan o da senin için özenli olmalı
evlenmeden önce sinirli oluşunu bilmiyormuydun diye sorasım geldi, yani bu sinir olayı bana karşısındaki insanları kullanmak, isteklerini yaptırmak için bi mazeret gibi geliyor
sinirliyim, sus, sinirliyim üstüme gelme diye erkekler rahat etceklerini sanıyorlar bazen
hayat malesefki senin isteklerin doğrultusunda akmıyor canım..
senin istediğin gibi niye olsun adam?sen onun istediği gibi olmayı dene madem..
evliliklerin kötü gitme nedeni bu çoğunlukla,değiştirme isteği..
bence sen onu olduğu gibi kabul etmeyi dene.o zaman bak nasıl mutlu oluyorsun..
çelişkiye bak hele çakma sarışın. Senin istediğin gibi niye olsun adam deyipte sonrasında sen onun istediği gibi ol demek doğrumu sengözlerimebaksanab
Her iki tarafta birazcık kendine çeki düzen verse, birazcık fedakarlık yapsa belki orta yol bulunur. Ama ben böyleyim, işine geliyorsa denirse işte bu evlilik yürümez.
Bence eşinizle oturun ve bize anlattıklarınızı ona da anlatın,
mutsuzluğunuzu,beklentilerinizi ve isteklerinizi...
hemen umutsuzluğa kapılmayın,daha yolun çok başındasınız ve
sadece siz yaşamıyorsunuz bu durumu,çoğu insan yaşıyor çünkü
ayrı karakterde,ayrı terbiye almış,herşeyleri ayrı olan iki kişi,
tek çatı altında yaşamaya,birbirinize alışmaya başlıyorsunuz,
eh bunun için de biraz zamana ihtiyaç var değil mi...
mutlaka konuşun derim...
sevgiler...
:lepi:
sinirli erkek zor gerçekten de
tek kişinin çabasıyla olmaz zaten
iki tarafında fedakarlık yapması gerekiyor
bazı erkekler evliliği tam anlayamıyorlar maalesef
inşallah düzelir demekten başka bir şey gelmiyor elimizden :sm_confused:
evlenmeden önce nasıldı da şimdi şikayetçisiniz..
en büyük hata evlenince değiştirmeye çalışmak değişmesni beklemek.
insan fedadakrlık yapınca ezilir diye birşey yok..
ama madem siz ben değişmem diyorsunuz o da değişmeyeceğine göre kabullenip katlanıcaksınız..
demek aynı evde yaşamayanlarda da büyü bozulabiliomuş bu da bazılarının kulağına küpe olsun...
bende malesef ayni derten yakiniyorum....onun disinda benim esimde cok dürüst Allahdan korkusu olan inancli ve iyi bir insan....sanirim bunun bi caresi yok...gerci yeni evlendigim zamanlarda daha fazlaydi asabiligi simdi biraz daha iyi....neden böyle oldugunu soruyorum..babasi terketmis annesini 4 cocuklan koca ailenin bakimini o üstlenmis 11 yasindan beri calismis...kardeslerine babalik yapmis evlendirmis hepsini...kendine gelince ne dügün gördü ne damatlik giyindi......esinle hic konustunmu neden bu siniri diye.....belki birazda olsa bi cözüm bulabilirsiniz...
çelişkiye bak hele çakma sarışın. Senin istediğin gibi niye olsun adam deyipte sonrasında sen onun istediği gibi ol demek doğrumu sengözlerimebaksanab
Her iki tarafta birazcık kendine çeki düzen verse, birazcık fedakarlık yapsa belki orta yol bulunur. Ama ben böyleyim, işine geliyorsa denirse işte bu evlilik yürümez.
evet konustum..onunda kucukken yasadigi bir olayla ilgili bu problemi...siz ne kadarlik evlisiniz?
İnsanlar birbirlerini neden değiştirmeye çalışır?
Neden olduğu gibi sevemez?
O kişi istemediğin özelliklerini değiştirince, sen onu mu sevmiş olursun yoksa hayalindeki insanı mı???
Bence sen kocanı hiç tanımamıştın...
Tanıyınca da hayal kırıklığı yaşadın...
Saruboceq in dediği gibi aslında değişmek asıl problemse sen ona ailenden daha çok ilgi göstermeyi sevmeyi dene. (Gerçi aile sevgisiyle eş sevgisi kıyas edilemez kesinlikle hastalıklı bir durum ya... Bu da ayrı mesele neyse...)
:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?