Ayni seyleri su siralar bende yasiyorum.Kendim yazmis gibi hissettim valla!Bi de ben ailemden km lerce uzaktayimmafoldumben
konusacak kimsem yok.Esim bencil hep benim dedigim olsun diyor..Mesela bir harcama yapiyoruz bence soyle yapsak daha iyi diyorum.SANAMI sorcam diyor...
Kabakuvvet falan asla yapamaz da oyle sozleri varki tokattan daha cok acitiyor icimimafoldumben
Inanirmisiniz aglama krizinne giriyorum..Ben mutsuz bi hayat gecirmek icin evlenmedim kiimirmirmirmir
offf su siralar cok doluyum coookkk
Bazi kadinlari goruyorum.kocalari acayip kibar ne derlerse yapiyorlar bunu nasil beceriyorlar?
Bence evlilik sans ve kader isi..kim mutsuz olmak icin bir evlilik yapar ki??bekarken karsima benimle evlenmek isteyen okadar kisi cikti ki ..herzaman mantikli dusunmeye calistim.sirf ask sirf mantik evliligi yapmaya karsi bir insandim.evlenirken aklimin ve kalbimin sesini dinleyip bir secim yaptim..suan cok baska biriyle baska bir hayata sahip olabilirdim.mutsuz oldugum zamanlar da aklima gelmiyor degil.ama sonucta kimse 4 dortluk degil,belki benimle daha cok ilgilenen bir esim olabilirdi ama esimde bulunan diger olumlu ozelliklerde onlarda olmayacakti..artik ALLAH beterinden saklasin baska dert baska sorun vermesin diyorum..cok sukur kufuru yok saygisizligi yok.maddi olarak istedigim seyleri imkanlar dahilinde yapmaya calisiyor.eminim durumumuz daha iyi olsa herseyi daha guzel sekilde yapmaya calisir..aileme karsida cok sukur bi saygisizligi yok..seviyorum da,,acikcasi bu ozelliklerinden dolayi idare etmeye calisiyorum..
[
arkadasim mamun Allah sabir versin sana da...esinin iyi ozelliklerini gormeye calis..peki sen aglama krizlerine girdigin zaman esin yaninda oluyomu? buna tepkisi ne oluyor? o an icinde olsa yaptiklarindan pismanlik duyuyormu?mesela benimesim beni aglarken gorse uzulur gonlumu almaya calisir ama fazla uzatrsamda tekrar sinirlenir.tartisma uzar..o yuzden ben ogrendim artik nasil davranacagimi..dusunuyorum ya bu deveyi gudecez ya bu diyardan gidecez..kaldiramayacagim seyler olsa arkama bakmadan giderim Allah kimseyi oyle durumlara dusurmesin...ama suan yasadigim sorunu bosanma nedeni olarak gormuyorum..Allah hepimize mutlu huzurlu yuvalar versin..bebeginiz varmi buarada?