Evliliin pf noktalarn paylaalm m?

adamına göre. Ben kocam evdeyken iş yapmam, pasaklı olmam, yemek yaptıktan sonra
elimi yüzümü yıkar üstümü değişirim. Bir kaç kere mutfağı silmeye kalktım adım kakılmışa
çıktı.:kahve:
Sinirlenince sakin olmayı öğrendim. Ahh ahh annemin hakkını nasıl ödeyeceğim. Lise çağlarında bağırdık çağırdık. şimdi kayınvalideye de bağır bakalım.
Yani evliliğin püf noktalarından en önemlisidir belkide kayınvaldeyle iyi geçinmek.
Yaşça büyük bir kocaya sahip olduğum için kavga edemiyoruz zaten. Tartışma boyutunda kalıyor herşey. Yani kısaca sabır, kendine ve kocaya saygı, sevgi :1closedeyes:

olayı cozmus keınlıkle kyınvalıde ıle ıyı anlaş yeterrr:1:

dırdır etmeyin. inanın hiç bir erkek kadın dırdırından hazzetmiyor. evet istediklerinizi belki bu yolla yaptırmanız mümkün ama erkekler bundan keyif alarak yapmıyorlar. tamamen 'su kadın yeter ki sussun, yeter ki beyin ütülemesin' şeklinde düşünüyorlar. dolayısıyla isteksiz ve sevgisiz oluyor. oysa tatlı dille ve alttan alarak ortak noktada buluşmak daha verimli ilişki açısından ;)

kac gundur içim bayılmıstı üzüntüden züra nişanlımdan ayrılmay düşünüyorum tek sorunumuz ailesine düşkün zira evlendikten sonra ilk geceyi ya annesnini ya ablasının evinde geçirmek isteyecek kadar bağımlı onun haricinde her istediğmi yapar çiçek alır temizlkte yardım eder yemek yapar gezmey sevmiyor ama alıştı topik açtım herkes arıl diyor 6 yıldır beraberız sevgimizde çok büyük siz ne düşünüyosunuz bu konuda şimdiden cevap önerilere çok teşekkür ederim

Back
X